Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност и кога могат да бъдат усетени?
Как се извършва прегледът по време на бременност?
Какво е магнерот и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и кога могат да бъдат усетени?
Контракциите по време на бременност са стегнати мускулни контракции в матката, които могат да се почувстват като леко стягане или тежест в корема. Те обикновено не са болезнени и могат да бъдат нормална част от бременността. Ако не са болезнени и не се случват твърде често, няма нужда от притеснение. Контракциите по време на бременност също са стегнати усещания в матката, които могат да бъдат подготвителни или истински. Осезаемостта на бебето може да се усети след над 400 грама, но това зависи и от плацентата и жената.
-
Как се извършва прегледът по време на бременност?
-
Какво е магнерот и за какво се използва?
-
Какви са нормалните стойности на хемоглобина по време на бременност?
-
Какви са подготвителните контракции и кога трябва да се потърси медицинска помощ?
и раждането все още не е започнало. Та ме пратиха вкъщи до сутринта ( около 4 4аса общо). Доста тежко беше. Като отидох сутринта вече имах 3 см разкритие и ме приеха и тн. 
че той ще е на работа милия.. Не знам само ако няма кой да ме закара до болницата дали такси би ме качило или линейка дали би дошла .. Като цяло всичко така или иначе ще се прецени на момента, но все пак се надявам да успея да стигна до Пловдив...