Лидл 122 - Декември

• 130 175
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 740
Мандарините са по 1,15.

# 1 741
Някой пита за биволския суджук - няма да повторя. Даже и този ще го заобикалям с надеждата мъжò да го изяде.

Червените картофи : ужасно разочарование, нямат изпичане. Кожата залепва, разкашкват се около нея, а вътре остават сурови, пък уж били за печене. С обикновените мити картофи нямам такъв проблем.

# 1 742
  • София
Днес видях рулата за вакуумната машинка и се сетих, че някой тук ги търсеше ама ще му е далечко да отскочи да си купи 😀.
аз ги търсех Grin
Град?
Мадрид, Испания.
В Пловдив (Тракия) също имаше вчера.
И двата града не ме устройват Bowtie

# 1 743

Червените картофи : ужасно разочарование, нямат изпичане. Кожата залепва, разкашкват се около нея, а вътре остават сурови, пък уж били за печене. С обикновените мити картофи нямам такъв проблем.
Те са за пържене само. Не са за печене или варене.

# 1 744
Май е така...ММ беше купил от тях веднъж. Аз се начумерих...не ги харесвам. Обаче пържих на детето...чудни станаха. Чуд-ни 😊
Ако има....да пращам мъжо утре ☺☺
Скоро пържих други...не станаха добре...детето се чумери...

# 1 745
Благодаря, Кристи. Явно нещо не съм разбрала/прочела. Има от тях, преди няколко дни взех от Ринг мол, днес ги гледах в Изток.

# 1 746
Аз в Америка съм яла пюре от червени картофи. Сварени с кората. Не е най-вкусното нещо на света Simple Smile

# 1 747
Има български сорт розови картофи, които пък се гледат специално за печене, явно спомените ме подведоха.

# 1 748
Тези червените са френски (уж) Hug
Иначе, както Тета писа, за пържене са уни-кал-ни chef

# 1 749
Някой преди време писа, че не може да намери сухите шампоани. При нас са на странно място- срещу замразенине зеленчуци, на рафт нависоко и до тях- някакви запалки....Мисля, че там редят някои от изостаналите промоции, както и някои нехранителни- свещи, мокри кърпи , батерии, импрегниращ спрей и др., но не очаквах сухите шампоани да са там....
И мен ме заинтригува салатната майонеза, не знам дали ми се прави домашна, не че е трудно, но....ако тази изглежда ок ще взема.

# 1 750
Някой преди време писа, че не може да намери сухите шампоани. При нас са на странно място- срещу замразенине зеленчуци, на рафт нависоко и до тях- някакви запалки....Мисля, че там редят някои от изостаналите промоции, както и някои нехранителни- свещи, мокри кърпи , батерии, импрегниращ спрей и др., но не очаквах сухите шампоани да са там....
И мен ме заинтригува салатната майонеза, не знам дали ми се прави домашна, не че е трудно, но....ако тази изглежда ок ще взема.
И при нас сухите шампоани са при останалите от предишни промоции стоки.

# 1 751
Chiana2003, преди Лидл имаха практика да доставят седмична стока, не от постоянния асортимент, от магазин в един град до магазин в друг. Мисля, че все още предлагат услугата, но нека ме поправят, ако греша.

# 1 752
Аз съм доволна от майонезата.

# 1 753
Chiana2003, преди Лидл имаха практика да доставят седмична стока, не от постоянния асортимент, от магазин в един град до магазин в друг. Мисля, че все още предлагат услугата, но нека ме поправят, ако греша.
Там е Божа работа Crazy Пробваш на телефона и ако стане, стане...Ако не, молиш мили съфорумки да помагат!

# 1 754
Ей отивам днес привечер за ядки и ядец - почти всичко без Бирения фъстък изкупено.
Поне си взех Стъклени купи с зелен капак - доволна.
Месото беше кът - иначе с етикет за намаление. Патици имаше доволно.

Общи условия

Активация на акаунт