Лидл 122 - Декември

• 130 175
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Днес ми се наложи да отида до кв. Люлин и попътно влязох в Лидъл. Взех следващия каталог на магазина. Като се прибрах у нас реших да го сравня с този на кварталния ни магазин. И двата започват от различни дати - люлинския от събота - 29-ти - а нашия от понеделник - 31-ви. Всеки магазин ли е с различни промоции? Защото и стоките на промоция бяха различни в двата каталога.

# 1 756
  • София
Здравейте. Да сте виждали някъде в София останали от детските дървени кухни?
Днес имаше поне една в новия магазин в Люлин.

# 1 757
При нас имаше много намалени ядки. Взех два пакета шам фъстък - май той ми е любим Simple Smile

# 1 758
Аз съм със смесени мнения за изправящата четка на Агилера. Наистина както се каза и тук, не изправя като преса, но бритонът ми, който е от букли, беше прав, но оформен. Вече за краищата работата е лоша - имам гъста коса (не толкова колкото ми се иска, но не е и три косъма) - заприличаха на четина, заплетоха се, абе неприятно с една дума. Преди употреба сложих термозащита, след приключване пробвах със спрей за разресване и UniqOne, та някак намалих този ефект на метла, но....
Май ще я ползвам само за бритона.

# 1 759
Чета по диагонал, че говорите за някакъв масажор и да не остана по- назад забърсах този, обаче нещо не съм уау. В крайна сметка, същия ли хвалихте?
Яйцеварката не я намерих... Simple Smile

# 1 760
  • София
Сийка* За мен този масажор не става.  Всеки друг, от предлаганите е много по-добър.

# 1 761
  • Варна
Купих кайма с оранжев етикет -30% и я метнах във фризера. Бях чела тук в темата, че така процедирате. Няма да се натровим като я сготвя тези дни, нали? Flushed

# 1 762
Сийка* За мен този масажор не става.  Всеки друг, от предлаганите е много по-добър.
Благодаря, ще го подготвя за връщане.

# 1 763
Купих кайма с оранжев етикет -30% и я метнах във фризера. Бях чела тук в темата, че така процедирате. Няма да се натровим като я сготвя тези дни, нали? Flushed
Не,няма Simple Smile
Сухият шампоан не е от асортимента. Нареден е на презентери, при останалите акционни тематични артикули от сухия асортимент.

# 1 764
  • shumen
Киса,няма.Аз съм купувала така намалена кайма и дори и във фризера не бях я сложила и след два дни я сготвих и не се натровихме.
Аз утре мисля да отскоча за детското бельо,шапките и майонезата,но ако вали както сега ще е мисия невъзможна сигурно,че съм и с детето.

# 1 765
  • Плевен
Привет!
Взех седалката за масаж и слоукукъра. Тествам днес и двете. На слоукукъра не му се затваря плътно капакът, дали е нормално? Има 2-3мм луфт и поклопва като го пипна отгоре.  Хич не ми се сменя,ама май трябва да е плътно.

# 1 766
  • Мадрид / София

Ако я замразиш веднага няма опасност, но веднъж замразена и след това размразена трябва да се сготви. Да не се замразява втори път, защото тогава вече наистина става опасно и рисковано. Развъждат се много патогени.

# 1 767
Здравейте! Вчера купих седалката за масаж. Доволна съм!

# 1 768
  • 1st floor
Аз се отчитам с шкембе, тъмни дънки (доста са ластични, но на коленете нещо ми стоят свободно, а взех най-малкия номер. Отделно са и мнооого дълги, но май ще си ги оставя. Тънки са  и не изглеждат като на снимката.  Rolling Eyes), ластици за фитнес (сиво-зелените са ми ОК), стелки (някой ги похвали и взех за ММ. Мислех, че са от тия с гел, но са обикновени, дано му вършат работа). И някакви други неща за ядене...Имаше и фоумролер, сега ме е яд, че не взех. В брошурата не го видях и не бях подготвена психически дали го искам.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 09:02 от НеПоКоРнА

# 1 769
Аз се чудя на фоумролера. Върши ли работа наистина? В Декатлон назъбеният е по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт