Лидл 122 - Декември

• 130 175
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 785
Здравейте,
Бих искала да ви попитам дали в Лидл са пускали тази машина за рязане и на каква цена? Благодрая ви! Simple Smile
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-F473C7EF-34A7375B/lsp/h … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 1 786
Не, паричките не са "били" шоколадови, на етикета си пише: дъвчащи бонбони.

# 1 787
Националният телефон за пореден път ме изумява. Да, това го има на територията на София, ама и двата магазина са на другия край на града. Не, не можем да прехвърляме стока, освен ако не е между градовете. Не, не можем и да запазим днес, защото е събота?!?! Можело само от понеделник до петък. Каква е гаранцията, че ще се тътря 30 мин до някой от двата магазина и че ще намеря, каквото търся? Ами няма гаранция. Ама, ако звънна в понеделник, ще ми е по-полезна. Пък и за промоционалните стоки от днес също не може да ми информация, 'щото...са от днес!
Не могат да ти дадат информация, защото не виждат продажбите днес, като е акционен ден. Само по филиалите могат да си видят продажбите.
Ама то изобщо ги нямаше два от артикулите във филиала, какви продажби? Трябваше ми информация дали ги има някъде или не, защото явно на Черни връх не бяха доставени.

# 1 788
Cristi, другият на Черни връх е по-голям и зареден. Там след седмици съм откривала доста неща.

# 1 789
Кой друг? newsm78 Аз знам само този след Вапцаров.

# 1 790
На входа на Драгалевци, срещу Фантастико. Вече ходя само там.

# 1 791
Уф, ще го мисля. И без това трябва да се разхождам да връщам един комплект за малкия...По етикет 98/104, горното със същия, долницата 86/92 #Cussing out

# 1 792
Не, паричките не са "били" шоколадови, на етикета си пише: дъвчащи бонбони.

Бяха ужасни. Не само, че нямаха нищо общо с дъвчащи бонбони, но и не приличаха на нищо. Аз се притесних, че ще натровя децата, имаха вид и вкус на развалени.

# 1 793
  • София
Здравейте. Да сте виждали някъде в София останали от детските дървени кухни?
Днес имаше поне една в новия магазин в Люлин.

Къде е новия магазин в Люлин?
бул. „Царица Йоанна“ 84, 1324 ж.к. Люлин 8, София

# 1 794
  • Пловдив
Момичета,
Моля за препоръки за колбас, от асиртимента на Лидл подходящ за руска салата.

# 1 795
  • Асеновград
Аз се отчитам с шкембе, тъмни дънки (доста са ластични, но на коленете нещо ми стоят свободно, а взех най-малкия номер. Отделно са и мнооого дълги, но май ще си ги оставя. Тънки са  и не изглеждат като на снимката.  Rolling Eyes), ластици за фитнес (сиво-зелените са ми ОК), стелки (някой ги похвали и взех за ММ. Мислех, че са от тия с гел, но са обикновени, дано му вършат работа). И някакви други неща за ядене...Имаше и фоумролер, сега ме е яд, че не взех. В брошурата не го видях и не бях подготвена психически дали го искам.  Mr. Green
От стелките има и с гел https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=19129 тези на втората картинка лилавите.Аз днес се помотах и около 10.30 ч. едва си намерих два чифта от тях моя размер.Явно на бързо са ги обрали от другите имаше в изобилие.В кашоните са от двата вида по не много бр. от размер.

# 1 796
  • Асеновград

Това синьото е гел в стелката

# 1 797
Получих  безжичната мишка  от преди 2-3 седмици като коледен подарък (поръчах си я Wink ). Инсталирах си драйверите, всички бутони ѝ работят чудесно. Работя на фотошоп по 8-10 часа на ден и се справя чудесно. Много мразя мишка да и се влачи, въпреки настройките, тази е супер. Дъщеря ми отчете, че не се чува щракане като на предишната ми, което го приемаме за още един плюс. Дано изкара дълго време, защото за цената си е чудесна.

Момичета,

Пуешкото филе.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 22:36 от alina_si

# 1 798
Момичета,

Шунка Прага, калъпче, 500 гр

# 1 799
  • Пловдив
И аз купих тостера на Силвър крест от четвъртък, но ми се струва, че не препича филиите равномерно.
Някой друг да сподели впечатления. 
Взехме днес тостера, ще дам отзиви по-късно.

Всичко е точно, пече супер😎

Общи условия

Активация на акаунт