Лидл 122 - Декември

• 130 175
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 665
Пускаха ли вече мъжка ски/сноуборд екипировка?

# 1 666
Пуснаха и свърши вече...отдавна. Ски екипировката де...

Пижама детска чакам от ХМ...даже по-евтина идва, за 12 лева чакам една от трико. Имаше и под десет лева за по-малките, до 116 размер, по черния петък и преди коледа.

# 1 667
  • от Луната
Дали преди е пускан кухненския робот на Силвър крест? Ако някой го има да даде отзив, моля. Извинявам се ако е коментиран, но не съм видяла мнения за него, а уж следя темата.

# 1 668
  • София-Младост
Пускан е, аз имам кухненски робот. Но  е поне на 3 години.

# 1 669
На някой налагало ли му се е да поръчва резервни части от сервиза на лидл. Днес в ефуорията покрай тиквеника на ел рендето ми , му счупих буталцето.
Ето това е рендето https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-67CA7F75-BA28DFF1/lsp/h … D0%BD%D0%B4%D0%B5
Бях чела преди време за някакъв талон за отстъпка, но не знам за какво става на въпрос, някой ако е наясно може ли да ми разясни.

Днес звъннах до сервиза (телефонен номер, който е в книжката) оказа се, че ще ми го изпратят и нищо няма да ми струва, искаха ми данни да ми направят регистрация в системата на лидл и ми дадоха клиентски номер. Никакви талони, нищо не искаха.

# 1 670
Тортите от брошурата пробвахте ли, за тези пари 11,99 вкусни ли са?

# 1 671
Масажиража възглавничка или седалката за шиатцу? Моля ви, помогнете! Трябва ми за подарък на моите родители. И немога да преценя.

# 1 672
Какво ги боли?

# 1 673
  • и тук и там :)
Привет, не видях коментари ......
Може ли отзиви за тостера / ел.кана, има ли ги някой доволни ли сте, качеството добро ли е?
Благодаря Nature SnowmanChristmas TreeCocktail

# 1 674
Нищо, просто за удоволствие

# 1 675
  • София
Mи те и двете доставят удоволствие. Едното на врата, другото на гърба, кръста и краката до коляно.  Crazy

# 1 676
  • Пловдив
Взехме днес тостера, ще дам отзиви по-късно.

# 1 677
Аз за болка ги ползвам, ам може и за удовалствие.

# 1 678
  • София
Коя смес за гофрети беше сполучлива? Купихме си гофретника 3 в 1 и децата ще ми извадят душата да им направя.

# 1 679
  • от Луната
Пускан е, аз имам кухненски робот. Но  е поне на 3 години.
Доволна ли си? На мен ми трябва основно за рендане и кълцане, за месене си имам хлебопекарна. Гледам, че пише 1000 W, това добре ли е или е хубаво да е по мощен, но пък те са на съвсем различна цена? До сега не съм имала кухненски робот и бях загледала Кенууд, но на този цената е по-добра, а и гаранцията е 3 г

Общи условия

Активация на акаунт