Лидл 122 - Декември

• 130 175
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Леле, момичета, снимки няма ли на тези продукти. Smiley Иначе съм фен на геометрията, но в момента съм на греяно вино... Relaxed
яка;
за врат и за гръб;
за врат с ръкавници

Сега виждам, че тази с ръкавниците прави и масаж.

# 1 726
Можеш да върнеш машинката за подстригване в който и да е филиал на лидл в страната, стига да пазиш касовата бележка.

# 1 727
Леле, момичета, снимки няма ли на тези продукти. Smiley Иначе съм фен на геометрията, но в момента съм на греяно вино... Relaxed
яка;
за врат и за гръб;
за врат с ръкавници
Сега виждам, че тази с ръкавниците прави и масаж.
То и на другата пише за масаж.

# 1 728
Благодаря teta75,не бях сигурна дали ще ми дадат парите като е платено с карта, защото в някои магазини връщат пари по картата.Касовата бележка е в мен.

# 1 729
  • Мадрид / София
Днес видях рулата за вакуумната машинка и се сетих, че някой тук ги търсеше ама ще му е далечко да отскочи да си купи 😀.
аз ги търсех Grin
Град?
Мадрид, Испания.

# 1 730
Днес ходих до магазина, но взех само храна, нищо интересно.
От декорациите за прозорец имаше намалени по 8 лв (в приличен, пакетиран вид), обаче вече взех много коледна украса от разпродажба в Метро и не ми се искаше да се затрупвам.

Новата каничка за чай като че ли е по-хубава от моята - по-компактен размер (като за един човек - 2-3 чаши), а и металната цедка сигурно е по-трайна.

# 1 731
Днес видях рулата за вакуумната машинка и се сетих, че някой тук ги търсеше ама ще му е далечко да отскочи да си купи 😀.
аз ги търсех Grin
Град?
Мадрид, Испания.
В Пловдив (Тракия) също имаше вчера.

# 1 732
  • София
Яйцеварки имаше днес в Лидл на Раковска, поне 5-6 броя.

# 1 733
  • софия
Преди малко имаше доста яйцеварки в магазина в Ринг мол.

# 1 734
  • Сливен
В Сливен -2 бр. яйцеварки,3 бр. пликове за вакуумиране.

# 1 735
  • Асеновград
При нас вчера следобед когато купих яйцеварката имаше поне 20 бр. в предвид никаквия интерес едва ли са свършили. От доста време не бях попадала на уреди в Лидл в такова перфектно състояние опаковките не бяха смачкани, фабрично запечатани а вътре всичко на място с уплътнения и запечатани найлони. Явно яйцеварките не са трета ръка допаднала до нас Simple Smile
Да допълня от известно време се каня да споделя не съм доволна от новите балсами за коса  на Cien .Пробвах и розовия и сивия и червения и все едно не съм слагала балсам. От предишните бях доволна, но ще търся алтернатива явно.

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 16:41 от Panayotu

# 1 736
  • ВАРНА

Някой пробвал ли е тази майонеза? Трябва ми за руска салата.

# 1 737
  • Бургас
Не е лоша (на вкус де, съдържанието не го гледам умишлено) Simple Smile И на мен ми е в списъка за утре Wink

# 1 738
Панайоту, и ние така останахме разочаровани от коледните парички, мислех, че са шоколадови, а те са някакви лепящи се по зъбите.
Но много ни харесаха на Фаворина бисквитите с филирани бадеми, много хубави, да предупредя, че пише на тях палмова мазнина, за който я избягва. Мъжът ми не чете етикети и ги е взел, но наистина са вкусни.
Шоколадовият чипс също е супер, ама доста скъпичък, а бързо се хапва. Simple Smile))))
Все забравям да му кажа да ми вземе сухия шампоан да го пробвам и ще напиша отзиви, някой взе ли го вече?

# 1 739
Здравейте. Да сте виждали някъде в София останали от детските дървени кухни?

Общи условия

Активация на акаунт