Лидл 122 - Декември

• 130 169
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 830
https://www.lidl.bg/bg/Store-Search.htm
Ето тук може да видиш за твоят магазин.
На моят най-удобен е това:
Празнично работно време:
23.12.: Без промяна
24.12. и 31.12.: 08:00 - 18:00
26.12.: 09:00 - 20:00
30.12.: 08:00 - 22:00
02.01.: 09:00 - 22:00
25.12. и 01.01.: Почивни дни
Нормално работно време:
понеделник – събота
7:00 - 22:00
неделя
8:00 - 21:00

"В празниците няма нищо задължително, освен да намерим повод да сме щастливи. 😊
Ние смятаме, че най-значимият повод за щастие е времето, прекарано с най-близките. 😍👨‍👩‍👧‍👦
🕰 Ето защо нашите магазини няма да работят на Коледа (25.12.) и на Нова година (01.01.), за да могат нашите служители да подарят тези усмивки на своите семейства!"

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 17:53 от alina_si

# 1 831
  • Бургас
Авокадото в мрежичка много твърдо.Не взех.
А искам да попитам,как беше рецептата за оня сладкиш/торта с бишкоти,маскрапоне,ананас............?То всичко горе-долу ми е ясно,но захар не знам колко да сложа.

# 1 832
  • Мадрид / София
Авокадото има три степени на зрялост.
1. Кората е зелена - трябва му няколко дни за да доузрее.
2. Кората е зелена с кафеникави участъци - трябват му 2-3 дни за да е готово.
3. Кора кафеникава - ако не е много меко е за консумация същия ден или най-много утре.
Авокадото за да доузрее се оставя на стайна температура. Ако е много меко вероятно е развалено. Изобщо избягвайте авокадо, което има меки участъци.
Когато го купувате гледайте и да няма наранявания или нещо като мухъл при дръжката или място на нараняване. Много е вероятно да е развалено в този участък и да трябва да го изрежете или хвърлите.
Не са страшни твърдите авокадета, само искат няколко дни да ги оставите на стайна температура за да доузреят. Е, ако ви трябва незабавната им употреба, ориентирайте се към по- кафеникавите на цвят и много леко умекнали.

# 1 833
До банан или ябълки много бързо узряват
Бих искала още да ги намалят и ще взема много торби за ги отърва. Обожавам го. Баба ми се подиграваше, но чула някъде, че Тодор Живков го обичал и ядял за сърцето, и край, вече и тя е фен Wink

# 1 834
  • Пловдив
Да кажа,че от прочетеното тук купих червени картофи да пържа. Не стават!

# 1 835
  • София
днес в Лидл в люлин 5 беше лудница
отидох само за стелки, бяха преровени, раздърпани, разхвърляни
едва намерих за ММ от тези със гел, за синковеца нямаше, взех от другите
притеснямах се че за мъжо взех по-малки-40/41, нямаше 42/43, но му паснаха идеално, ако бяха следващия номер сигурно щяха да са големи
дамски нямаше, имаше само 42-43
друго не видях, голямо бутане и ровене беше

# 1 836
  • Пловдив
А аз си взех от стъклените купи.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=18986
Покрай голямото ядене са идеален вариант за съхранение.

# 1 837
Да кажа,че от прочетеното тук купих червени картофи да пържа. Не стават!
То има сто разновидности и имена.
Да не си взела от сладките?

И аз взех стелки. Благодарение снимките и ревюто на Брадата се ориентирах бързо и лесно...грабнах от сините. Имаше само 2бр от тях....всимко друго от резедавите..

И моливи взех.
И риза. Пуловери не сте ми оставили...не ги видях.
И 2 блузи си взех...за вкъщи и за под пуловер. Както винаги - дебело меко трико. Взех си М нарочно...не обичам да ме впъва напоследък...

# 1 838
  • 1st floor
днес в Лидл в люлин 5 беше лудница
отидох само за стелки, бяха преровени, раздърпани, разхвърляни
едва намерих за ММ от тези със гел, за синковеца нямаше, взех от другите
притеснямах се че за мъжо взех по-малки-40/41, нямаше 42/43, но му паснаха идеално, ако бяха следващия номер сигурно щяха да са големи
дамски нямаше, имаше само 42-43
друго не видях, голямо бутане и ровене беше
Стелки с гел има в Лидл Люлин 2. Тази вечер минах и взех с гел, добре, че ме светнахте. Grinning Онези обикновените ще ги върна.

# 1 839
  • Пловдив
Тета,знам кои са сладките Simple Smile
Взех червени...може от партида да е.
Дрехи никви не разгледах...а само жилетката.

# 1 840
Има червени отвън. Други пък вътре...абе каша голяма е с тоя компир.
Аз щях да ги гледам също...но забравих. То като моливите не забравих...уж за тях отидох...😆

# 1 841
  • Пловдив
Отвътре бяха почти бели...повече експерименти йок! Мити само купувам.
Утре рано преди работа да мина да погледна дрехите..

# 1 842
Вече 10 дни е някаква лудница по магазините.
В третия филиал имаше от всички ядки, а аз бях за копър Simple Smile.
Пробвахме червено зеле в буркан. Не е лошо. Купихме и цвекло в буркан, но не съм го отворила още. За салата се надявам, че става.
Погледнах тънките блузи - не са лоши.
Гледах бързо да се изнеса, че ужас. И те така.
Весело.посрещане на Новата година момичета!

# 1 843
Очаквам другата седмица да е тихо и спокойно Simple Smile Няма ли да има някоя новогодишна разпродажба?

# 1 844
И аз взех стелки със силикон, както бяхте показали , другите дори бяха по-малко (никога такъв вид не съм имала и не им разбирам) Имаше и малки размери. Аз взех 36-37 номер, но не ми стават в ботите  пак от Лидъл от ски серията 38 номер (по-големи са стелките) Имаше и мъжки и изобщо тези със силикон бяха повече от обикновените. Много харесах една червена кана за вода , ама си имам подобна в бозав цвят((. Имаше всичко и блузи , и рокли, и поли... че и термобельото дамско имаше. Купих сутиен много ми харесва, чорапогащници имаше някакви на звездички и чорапи с дантела , но малък номер. Купих и някакъв розов нож за хляб, не съм го пробвала , ама вкъщи сега ми се вижда огромен. Тавичките взех-на мен ми харесаха, практични ми се виждат. За момиченце имаше 2 комплекта за почистване да си играят, видя ми се интересен и дъската дето тук обсъждахте. А да имаше и прахосмукачка робот (как ми се иска такава) Бе много хубави неща имаше, ама пари няма. Доста намаления имаше на много хранителни продукти. Блъсканица и народ нямаше, спокойно се обикаляше, касите по 1 или 2 човека опашка. Отидох за седалките , ама само червени и някакви електрик имаше, сиви нямаше. Това в Лидъл на Борово. Имаше и всякакви фитнес джаджи, много добре беше зареден магазина този път. Масажори седалки и за врат (само единия вид , дето не бил добър) имаше. За мъжете разни инструменти и т.н.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 23:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт