Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 251
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Добрютро и от мен! Снощи за сефте дочаках живото този сезон. ИмАло защо. Толкова беше интересно и вълнуващо, че още съм в еуфория Yum

Златка е най-просташката простачка, която съм гледала по ТиВи-то. Много държи да е дама, да не я определят като плеймейтка, а дизайнер, така се старае да е топ, а само с едно изречение опропастява всичките си усилия. Не мога да й преброя бисерите вече. То не беше "все едно си ми разбил зурлата", постоянно говорене на "бе" на любовта на живота й, а вчера показа, че има още потенциал с "на***ните" от смях зрители. Мхм... най-класната дама, която съм виждала е. Ама тези работи не стават само с онова нещо и не се предават по полов път, трябва и акъл. Wink

# 1 576
  • София
Златка, ами тя е блед сън.
Албена там е истината.
Според мен се прави обаче нарочно на "куку".
Да и се чуди човек ЗАЩО.

# 1 577
Добро утро деца на Вселената!
HugHugHug
Златка, ами тя е блед сън.
Албена там е истината.
Според мен се прави обаче нарочно на "куку".
Да и се чуди човек ЗАЩО.

Шатц Flowers Sunflower

"Важното е да се задържим по дълго на кораба майка" Money Вулева - седмица 2

# 1 578
  • София
Защо не им пуснат имитациите от Господарите. Да видим дали ще им е толкова смешно. Брадъре, моля те, довечера им пусни клипчета от Господарите.

# 1 579
Аз много, много искам да пуснат на съквартирантите, как напудреният самовар Благой иска да изкърти бившата си жена. И как мекицата Златка-патка го надъхва с омразата си.

# 1 580
  • густо майна Филибето
Влязох да разгледам един ден темата за врачки и баячки тук, и съм поразена от невежеството, глупостта и желанието на хората да контролират своята и чуждите съдби.  Албена е наясно с огромната ниша на пазара, и прави бизнес с глупостта, отчаянието и злобата на хората. Грозно нарисувани буркани, амулети, магии... Убедена съм, че й е смешно, докато ниже гривнички.
"ПРОДАДЕНА!
Ето я Красавицата ми! Моята гордост! Върха на всичките ми творения до момента - "Проклета гривна"! Дава възможност на притежателя си да проклина души! Вижте ги душичките - хванати в капана между живота на вуду кукла и смъртта! Животите им са заключени в този капан!
Горда съм!
Дори направих кратък филм за ритуала...."

# 1 581
 Уау, в какъв ступор ги остави Никита след номинациите си.Smile Признавам я. Или е невероятен стратег, или действително се разкайва, но звучеше искрена и добре обоснована, включително и за Красавците. А най-вероятно и двете - стратегически се покая, но ето, че си извоюва финала.Wink
 Брадъра няма да допусне Блаткови да спечелят, цял месец го разиграват. Виждам ги с бронзов медал.
 На финала Никита и Уоши.

# 1 582
Тоя брадър е пълен фарс, гледам само докато карам велото вечер, обаче повече вдигам пулса от тези селски сценарии, абе хора, сценаристи изпържете го малко тоя народ вътре, за какво ги вземат тези кинти, дайте малко психо атаки, пуснете им обратна връзка от форумите, разтърсете ги малко, махнете ги тези игри бързи, смели, сръчни-подигравка със зрителите  са, скоро няма да ви остане публика и кой ще ви плаща рекламното време.
Според мен е редно грозната  закана на смиреният християнин към майката на двете му деца, да и ИЗКЪРТИ ФИЗИОНОМИЯТА, защото не е пуснала децата да участват в този цирк, да бъде отразена и най-малкото порицана от продуцентите на брадъра, като предаване с претенции за психо - ананалитичен, разкриващ  характерите nowadays формат и на фона на засилващото се насилие, убийства и осакатяване от мъже към жените и децата им, тази заплаха не трябва да остане непорицана в пространството.
Изобщо, ако Благой излезе като спокоен, уравновесен "водач" а не като прост жалкар и агресор,а Златка като дизайнер и почтенна дама wanna be, а не като селска пръчка, Бе, и реквизитна свиркаджийка, другата година като си въртя велото ще си пускам фермата Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера си пуснах малко Уош МС, ми безличен рап, като цялата му персона и стремежа му да е бял и добър....
Веднага превключих на ъбсурд да си продухам мозъка "ебати цирка, каква мисирка"
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 583
Някой беше квалифицирал Златка като скумрия, та по този повод

# 1 584
Гледам от време на време това нещо "моуст уонтед" ли е, какво е и аз не знам... Е, няма такива парцали, от всякакви полове. Мъчих се да харесам нещо у някого от тези, които останаха... не мога.
Проскубани, деформирани по всякакъв начин жени и мъже. Те са грозни дори само да ги гледаш, ако се и заслушаш, направо ти призлява.
От всичките останали вътре, може би бих се радвала да спечели Уош, въпреки, че той ми изглежда като един безкрайно уморен и отегчен от живота човек, мекушав, със слаб ангел и нестабилен. Но поне не ми простее толкова на фона на другите...

# 1 585
Всички там показват как от нищо се прави нещо
И пари, и имидж, и шоу...мда. Гледах предния сезон със скучните хора, този не можах да издържа. Ужасни са

# 1 586
Не мога да повярвам колко трябва да си изпаднал, да правиш гривнички, да ги плюеш и да наричаш за нещо, различно от любов и светлина примерно. Значи купуваш проклета гривна и я подаряваш на врага си и хоп магия има. С тия неща даже не трябва да се шегуваш, камо ли да е така поднесено, и целта е да яхне вълната на тия злобни и отмъстителни хора, които не знаят цивилизовани отношения, току виж свекърви купуват за снахите.. Албена си служи с човешката злост и ниски енергии, и чак си вярва. Отврат! Колко трябва да си амеба и ти, да го правиш, че и да се гордееш с тия си неща.

# 1 587
Сега ще кажа ерес, но мен най-много ме кефи Цецко. Не мога да повярвам докъде ме докара ББ!
Цецко е забавен, ненатоварващ, държи си на приятелите и е лоялен, възпитан човек е, никой не обиди.
Вярно, че върти дупето на чалга и че е клю клю, но е безобидно клю клю - прави го незлобливо.
От всички в къщата, той е най-приятен за компания.

Да, то останалите са толкова зле, че Цецко чак е приятен. Много съм се смяла, като обясняваше какъв е клюкар и как правили секс Блатка.

Благо обаче няма нужда да разбере как е детето от Есмер, само за българските отрочета се кахъреше, че му липсвали.

# 1 588
Биг брадър, ако пуснеш Благой как кърти физиономии, следващата му фризура аз ще я платя. Мале, супер жалък е този човек. Какви пари може да изкара от неговото фиаско Тушееев... Ама има ли здрави гащи да го направи! А, Тушев? Имаш ли гащи?

# 1 589
Вулева явно е много окаяна. Това са възможно най-долните неща, с които човек може да изкарва пари. Разгледах ѝ свещниците от буркани и вази, много са грозни.

Общи условия

Активация на акаунт