Във всичките бравосвания, и на Гана, и на Цецо, и в уж подадените ръце на Блатковите, все още прозираше презрение и неприязън към Никита. Нямаше прошка, утеха, или някакъв мъдър завършек. Може би прозираше и злорадство, че Никита уж се е смачкала и се е посвила. Но не и искрена радост, че се е "поправила" - което също, впрочем, е нелепо хрумване, защото тя няма чак толкова от какво да се поправя!
Аз лично на тяхно място също не бих приела извиненията на Никита. Винаги ме е дразнело наглостта в някои хора, които си мислят, че могат да правят каквото си поискат, а накрая да имат нахалството с едно "извинявай" да изискат от другите прошка. Ами няма прошка. Когато непрекъснато е късала нервите на някого в продължение на един месец /в случая на много хора/ трябва да е наясно, че никой няма да забрави и с лека ръка да приеме извиненията й само, защото в един момент е решила да се покайва. И кога точно - преди финала. Ако беше спряла с глупостите си още, когато се извини първия път, може би нещата щяха да стоят по друг начин. Но точно преди финала - работата е ясна на всички в къщата. И не мисля, че номера й ще мине - поне не пред тях

Признавам я. Или е невероятен стратег, или действително се разкайва, но звучеше искрена и добре обоснована, включително и за Красавците. А най-вероятно и двете - стратегически се покая, но ето, че си извоюва финала.

Имаше даже слухове, че е бременна от него, които по спомени после се оказаха фалшива новина, подклаждана от самата нея.
"Мамоуууууу?!"