Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 363
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Бургас
Абе да ви кажа, съмнявам се изобщо да не му дреме за детето от Есмер, пък и все пак има някакви права като баща. Като цяло има и такива над децата от Христина и ако тя изобщо не му дава да ги вижда не е ок. Има едно НО обаче. Аз също не бих ги пуснала да говорят с баща си в някакво пошло предаване, докато се търкаля с някаква в чаршафите. Но чак пък да не ги пуска изобщо да го виждат в нормална среда, не вярвам!
По - веорятно е да ги пуска, но след изприказваните от Златка и Благой приказки може и самите деца вече да не примират от кеф да ходят при баща си.

# 1 636
Аз мисля ,че Цеци е навит на Блажко и за това се върти около Злата. 😂🙈

# 1 637
С последното съм напълно съгласна. Но да изкарват Христина най-черната и как, видиш ли, разделя децата от баща им, не съм съгласна.

# 1 638
Аз мисля ,че Цеци е навит на Блажко и за това се върти около Злата. 😂🙈
Цецун е навит, ама Джизъса не 😅

# 1 639
# 1 640
  • София
С последното съм напълно съгласна. Но да изкарват Христина най-черната и как, видиш ли, разделя децата от баща им, не съм съгласна.
Коя е тази .
Една Христина имаше преди 100 години.
Придържате се към участниците във формата.

# 1 641
  • Испания

Аз също. Още по-малко смятам, че Злата трябва да "се произнася" по случая. Вече видяхме, че два пъти го направи. А кой знае още колко има!

# 1 642
Искрено се надявам, че Христина не си слага на сърце всяка тъпотия казана от поредната бройка на бившия ѝ.

# 1 643
  • Испания
Big Brother: Most Wanted - Коментар на последните събития в Къщата - На кафе (06.12.2018)

# 1 644
Преди време, Благо като се загаджи (и впоследствие ожени) с Есмер, децата му пътуваха там при тях, имаше снимки в инстаграмите. Т.е. "злата му бивша жена" може би не е чак толкова зла.
Аз също не бих си пуснала децата да приказват публично по телефона и да посещават баща си в тоя бордей.
Но след коментарите от негова страна и злобните подмятания на плеймейтката-дизайнер, всъщност, бих се замислила и за навън дали и при какви обстоятелства да ги вижда.
Агресивни простаци са и двамата Флюбени, пу-пу, дано не се разделят, родени са един за друг.

# 1 645
давах тая Златка като пример за жена..
Златка и пример в едно изречение wtf сигурно ще да е било за лош пример хаха
пример за каква жена си виждала в нея?

Ами.. ако питаш мъжете, тя е идеал дори.. в една тема се дискутираше как всички се обръщали след нея и т.н.

# 1 646
  • Испания
Преди време, Благо като се загаджи (и впоследствие ожени) с Есмер, децата му пътуваха там при тях, имаше снимки в инстаграмите. Т.е. "злата му бивша жена" може би не е чак толкова зла.
Аз също не бих си пуснала децата да приказват публично по телефона и да посещават баща си в тоя бордей.
Но след коментарите от негова страна и злобните подмятания на плеймейтката-дизайнер, всъщност, бих се замислила и за навън дали и при какви обстоятелства да ги вижда.
Агресивни простаци са и двамата Флюбени, пу-пу, дано не се разделят, родени са един за друг.

Абсолютно.

Децата му са били на сватбата му.

Тук се вижда дъщеря му:

А тук - синът му:

Пада детето, а татко му дори не го забелязва, зает с врата на милионерската щерка.

Малки деца, които виждат тате все с различни жени.

# 1 647
След снощи ..доди:
Билети за представленията на Гъмов изкупени от безброй малки Джулки. Уош е почитен гост на всяка постановка. Албена Вулева развя дипломата си на юрист в национален ефир - очаква се ББ спин- офф - цял сезон на Съдебен Спор по разлепване на етикет "Нещастница" с участието на Никита. Джийзъса получи лидерско предложение за рекламно лице на "Истанбулската конвенция". Пакета включва Златка и Цецо.
И на финала, на Ники Кънчев да му доди да обяви Стоян Роянов Я-Я като сезонен победиел и така поради липсата ефирно време да му се види края.

# 1 648
давах тая Златка като пример за жена..
Златка и пример в едно изречение wtf сигурно ще да е било за лош пример хаха
пример за каква жена си виждала в нея?

Ами.. ако питаш мъжете, тя е идеал дори.. в една тема се дискутираше как всички се обръщали след нея и т.н.
аз питам теб, все пак ти си я посочвала за пример ...
мъжете ги остави, като я погледнат със сигурност мислят само с долната си глава ... а пък и знам мнения на няколко, които даже й външно не им допада; някои които се погнусяват от миналото й ...

мъжете с нея избиват комплекси, тя им е като красив аксесоар ... и други, които я харесват само заради тялото,защото имат хлапашки разсъждения за жените

а това, че се обръщат след теб не е показател за нещо добро и че е най ... и ти като минеш покрай някой строеж и след теб ще се обърнат, че и ще подсвиркват

# 1 649
Връщам си думите от предишни теми, в които я давах тая Златка като пример за жена.. направо съм потресена, как пък не си омекоти тоя говор груб..

Telephone "Мамоуууууу?!"
"Алоууууу!!!" Tired Face
Няма да се учудя, ако майка и, сама е затворила телефона след тези вопли...сякаш с тояги я бият 😅
Ако бях на мястото на майка и, отивам, завлачвам я за пеГуката, купувам еднопосочен билет за ...някъде си...и дотам.

Общи условия

Активация на акаунт