Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 759
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 595
Скрит текст:
... В живота стратегията на Албена е по-печеливша, в ББ - стратегията на Никита...
Какво да ти кажа, теорията ти звучи убедително като цяло, но или стратегиите им не са това, което си извела, или има и други решаващи фактори, но реалният живот опровергава изводите ти Simple Smile
В живота Албена е самотна, без професия, доходи, без мъж, дете, семейство, приятели има ли, няма ли, също е под въпрос, занимава се с глупости и от самота и безпаричие залита по врачки, баячки, религии и пр. Никита - жертва или не, си има дете, мъж, бизнес. Може мъжът да не е принцът от приказките, но е с нея от години, бизнесът може да не е за милиони, но й стига за нормален живот, видът й може да е ужасен за повечето от нас, но пък тя явно си се харесва. Обикновена жена с нормален живот с нормалните колебания към добро или лошо, но все пак реализирала се като жена. И майка! Докато на Албена нищо не й е наред - нещастен живот без близки,без любов,  без работа, без смисъл.

Нито една от двете се справя добре в живота.

# 2 596
  • 221B Baker Street
Няма хора без душевни липси. Няма съвършенни хора, нито външно, нито вътрешно. Стратегията на Никита си е точно за това шоу, едва ли я използва за същото и извън къщата. Докато стратегията на Албена не е подходяща за никъде. Агресорите не се толерират никъде, най-малкото пък в живия живот. Ето, Албена я няма и в къщата цари мир и спокойствие.  Албена си мислеше, че е станала лудер в къщата, но тотално сбърка. Единствено Гани и Гъмов ѝ се водеха по акъла и скачаха срещу Никита. Останалите пазеха един баланс. Така, че това с "всички" срещу Никита далеч не включваше всички...  А всъщност мнозинството извън къщата подкрепя Никита и това е по-важното. И точно това вбесява единиците, които не я харесват.

А на Албена най-лошото, което ѝ се е случвало в живота, това е...майка ѝ. За съжаление, никой не избира родителите си. От такава обсесивна майка е трудно да се отскубне човек. Тази жена напълно контролира живота на дъщеря си - оженила я е едва ли не насила. Албена има голям проблем - дълбоко в себе си тя мрази майка си и се срамува от нея. За това реагира толкива остро, когато някой спомене майка ѝ. Когато видя Захажаева да влиза в нейния сезон, Албена беше пред нервна криза. И после влезе в тона на майка си, макар, че стратегията ѝ тогава беше друга. Може би е трябвало навреме да се дистанцира от нея, но е нямала толкова сила. За това се е концентрирала да търси и плюе по недостатъците на другите, защото самата тя е слаба и не успява да се справи със своите собствени. Това е Албена - едно уродливо същество, създадено от нефелна майка да бъде жалко нейно копие. Това е хиляди пъти по-зловещо от външния вид на Никита и някои нейни душевни липси!

# 2 597
Скрит текст:
Няма хора без душевни липси. Няма съвършенни хора, нито външно, нито вътрешно. Стратегията на Никита си е точно за това шоу, едва ли я използва за същото и извън къщата. Докато стратегията на Албена не е подходяща за никъде. Агресорите не се толерират никъде, най-малкото пък в живия живот. Ето, Албена я няма и в къщата цари мир и спокойствие.  Албена си мислеше, че е станала лудер в къщата, но тотално сбърка. Единствено Гани и Гъмов ѝ се водеха по акъла и скачаха срещу Никита. Останалите пазеха един баланс. Така, че това с "всички" срещу Никита далеч не включваше всички...  
А всъщност мнозинството извън къщата подкрепя Никита и това е по-важното. И точно това вбесява единиците, които не я харесват.

Скрит текст:
А на Албена най-лошото, което ѝ се е случвало в живота, това е...майка ѝ. За съжаление, никой не избира родителите си. От такава обсесивна майка е трудно да се отскубне човек. Тази жена напълно контролира живота на дъщеря си - оженила я е едва ли не насила. Албена има голям проблем - дълбоко в себе си тя мрази майка си и се срамува от нея. За това реагира толкива остро, когато някой спомене майка ѝ. Когато видя Захажаева да влиза в нейния сезон, Албена беше пред нервна криза. И после влезе в тона на майка си, макар, че стратегията ѝ тогава беше друга. Може би е трябвало навреме да се дистанцира от нея, но е нямала толкова сила. За това се е концентрирала да търси и плюе по недостатъците на другите, защото самата тя е слаба и не успява да се справи със своите собствени. Това е Албена - едно уродливо същество, създадено от нефелна майка да бъде жалко нейно копие. Това е хиляди пъти по-зловещо от външния вид на Никита и някои нейни душевни липси!

Не мисля, че мнозинството подкрепя Никита.
Мнозинството подкрепяше Яя. Сега вече гледа сеир и не подкрепя никой - просто ги насъсква едни срещу други да види докъде могат да стигнат в простотиите си.

# 2 598
  • София
от Фейсбук
Аделина Банакиева
Понеже има некви коментари по повод Биг Брадър и едни хора реват и е Ного трогателно сичко ... та да напомня , че Златка се утепа от грижи как да си направи тест за бременност , а Никита в нашия сезон, ПИ с вода вагинални глобули ... 2-3 бройки , до кат сЪ оплака , че много са големшки 😉 Те тва е нивото 😉
Само споменавам 😉 и не , не се шегувам!
Тази Аделина защо толкова държи да е в светлината на прожекторите? Винаги когато имам нещастието да чуя за нея, е във връзка с различни организации, в които тя членува и чиито средства е използвала неправомерно и винаги е уличена в някаква измама. По време на друг сезон на VIP Brother беше защитавала своя приятелка (не помня участничката) и после беше хулила същата в коментарите под пост на Катето Евро във Facebook.
Аз бих подложила всичко, което тя прави или казва, на съмнение. Очевидно е, че жената няма никакъв свян и продължава да се изявява.

# 2 599
  • somewhere near the sea
Hands Pray
Леле , тактиката с вечното пищене и жертвоподобните как работи Flushed
Но какво ли се учудвам и аз, като имам в най-близкото си обкръжение мъж / то колко е мъж , е друг въпрос, но поне е от мъжки пол/- е, няма такъв постоянен рев, хора. Все той е прецаканият, все той е невинният, все той е болен - от банална хрема може да се изкара болен от рак на мозъка. Играе го не  аз и другите, играе го Вие сте си добре, вижте ме мене, нещастника. И така всички му вършат работата , всички му тичат по задника да му помагат, той е все обгрижен и все му е малко. Та това  за жертвата Ника " хапана до кръв от глутницата" , ми идва мноооого.
То ходи да провокира, то все не разбира , то стои като бастун и търси къде да се задрънчи и да дълбае монотонно , докато не изпаднеш в бяс и после...видяхте ли. Мръсна гадина е това, мръсна.
Естествено, според мен Joy. Да се допълня , за да не получа някой насапунисан накрайник у тиквето, дори приятелски.
В този мързелив следобед ти благодаря, че си го написала вместо мен. Нямам какво да добавя  Hands Plus1

# 2 600
  • 221B Baker Street
Скрит текст:
... В живота стратегията на Албена е по-печеливша, в ББ - стратегията на Никита...
Какво да ти кажа, теорията ти звучи убедително като цяло, но или стратегиите им не са това, което си извела, или има и други решаващи фактори, но реалният живот опровергава изводите ти Simple Smile
В живота Албена е самотна, без професия, доходи, без мъж, дете, семейство, приятели има ли, няма ли, също е под въпрос, занимава се с глупости и от самота и безпаричие залита по врачки, баячки, религии и пр. Никита - жертва или не, си има дете, мъж, бизнес. Може мъжът да не е принцът от приказките, но е с нея от години, бизнесът може да не е за милиони, но й стига за нормален живот, видът й може да е ужасен за повечето от нас, но пък тя явно си се харесва. Обикновена жена с нормален живот с нормалните колебания към добро или лошо, но все пак реализирала се като жена. И майка! Докато на Албена нищо не й е наред - нещастен живот без близки,без любов,  без работа, без смисъл.

Абсолютно не съм съгласна, че Никита не се справя добре в живота. Моля, развий тезата си и я подкрепи с доказателства.

Никита пътува много, при това не сама, а с мъжа и детето си. Посещава различни и интересни места, среща се с много хора, има много приятели. Фотографията ѝ е хоби, прави красиви снимки. Разбира се добре с бащата на детето си, не се карат, грижат се за общото си дете. Самото дете е много добро и възпитано и си личи, че обича майка си, обича и Боби. Никита има силна връзка с родителите и семейството си, Боби също. Дори и бизнеса им да не върви чак толкова добре, никой от тях не е седнал да се оплаква. Да, влизат в ББ за едни пари, но те всички останали влизат за същото. Та, обясни ми, Делта, кое в живота на Никита е пълно мазало и как тя не се справя добре?! Какво още трябва да постигне Никита, та да се почусвтваш лично ти удовлетворена от нейния живот?! Трябва ли да пърха около Боби и да му прави влюбени муцунки?! Трябва ли той да ѝ подарява всеки ден цветя и валентинки, та да ти стане ясно конкретно на теб колко много я обича?! Трябва ли задължително всички в България и особено ти да разберат колко успешен е техният бизнес, и изобщо, дефинирай ми задължителния "успешен бизнес" според теб?! Защото и аз имам бизнес, той не е от най-успешните, но се гордея с него, защото съм го създала сама, правя всичко с двете си ръце и със сърцето си, и най-важното - работя това, което ме прави щастлива! Ето защо от два дни ти повтарям, че Никита е обикновена жена, като теб и мен, но ти твърдо си решила, че щом няма успешен бизнес, край -  не се справя с живота си и всичко при нея е пълно мазало!

# 2 601
  • 221B Baker Street
Скрит текст:
Няма хора без душевни липси. Няма съвършенни хора, нито външно, нито вътрешно. Стратегията на Никита си е точно за това шоу, едва ли я използва за същото и извън къщата. Докато стратегията на Албена не е подходяща за никъде. Агресорите не се толерират никъде, най-малкото пък в живия живот. Ето, Албена я няма и в къщата цари мир и спокойствие.  Албена си мислеше, че е станала лудер в къщата, но тотално сбърка. Единствено Гани и Гъмов ѝ се водеха по акъла и скачаха срещу Никита. Останалите пазеха един баланс. Така, че това с "всички" срещу Никита далеч не включваше всички...  
А всъщност мнозинството извън къщата подкрепя Никита и това е по-важното. И точно това вбесява единиците, които не я харесват.

Скрит текст:

Не мисля, че мнозинството подкрепя Никита.
Мнозинството подкрепяше Яя. Сега вече гледа сеир и не подкрепя никой - просто ги насъсква едни срещу други да види докъде могат да стигнат в простотиите си.
Ти може да мислиш много и различни неща, но коментарите тук и във Фейсбук сочат точно обратното на твоето мнение! Спукай балона, в който живееш и се огледай, па и прочети за какво става въпрос...

# 2 602
ФБ не е никакъв критерий Weary
Аз затова пиша тук , там всеки , докопал комп седи и хейти.
То по феновете се разбира каква е масата.

Освен това, ние тук много можем да си лалайкаме, но победител става, който носи на ББ най- много смс-си.
ББ решава кои да са финалистите, пък всички знаем кои пък гласуват. Единици са читавите, или социално зрели индивиди.
Няма да забравя в сезона на Миглена каква велика глупост изцепи БББ, че гласовете между нея и Утко били почти равни, айде бе. Та чак момичетата от темата гласуваха.
Който и да спечели, ББ винаги печели. Това е. А печели - знаем от какво.

# 2 603
От къде си сигурна, че Никита не се справя добре в живота? За Албена ясно.

# 2 604
  • София
Ето защо от два дни ти повтарям, че Никита е обикновена жена, като теб и мен, но ти твърдо си решила, че щом няма успешен бизнес, край -  не се справя с живота си и всичко при нея е пълно мазало!
Ние дори не знаем дали бизнесът ѝ е неуспешен, просто една лъжа повторена много пъти.... Единственият факт е, че tattoo студиото на Борислав датира, откакто са заедно, за да издържа и себе си и него, да имат жилища в две различни страни и бизнес в чужбина - Nikita must be doing something right.

# 2 605
Кой сравни Джино с Никита - Джино беше земен, народен човек както му казваме по нашия край. Не се дърлеше нон стоп.
Гинко беше Земен колкото две извънземни. Но е по-голяма мадама от Благой, спор няма. По-хубаво изскубано вежди, по-хубав фон-дьо тен, повече мас по къдриците, за педикюра да не говорим.
Изобщо, Гинко билобата беше голяма скица, както му казваме по нашия край.

# 2 606
  • София
—Как се казвате?
—Цецко. Innocent Bowtie

Благой се опитва да прескочи щендер...

# 2 607
Който и да спечели, ББ винаги печели. Това е. А печели - знаем от какво.

Не вярвам, че по-голямата част от печалбата е от смс-ите, а не от рекламодателите. Simple Smile

ББ избира кой да стане победител накрая, като обикновено криво-ляво се съобразява с нагласите на хората.
Казвам криво-ляво, защото очевидно прави уговорки с някои участници колко време да стоят, някои напускат извънредно, трети са неуправляеми, или са държани, не защото са харесвани, а за шоу ефект.
Според мен има много специфики, които няма как ние да разнищим от позицията на зрители, които нямат идея какво е да си в продукцията и как реално стоят нещата.

Всички знаем, че има много нагласени неща, в много предавания, но не и кои са точно и каква е логиката зад нагласянето.

# 2 608
Кой сравни Джино с Никита - Джино беше земен, народен човек както му казваме по нашия край. Не се дърлеше нон стоп.
Гинко беше Земен колкото две извънземни. Но е по-голяма мадама от Благой, спор няма. По-хубаво изскубано вежди, по-хубав фон-дьо тен, повече мас по къдриците, за педикюра да не говорим.
Изобщо, Гинко билобата беше голяма скица, както му казваме по нашия край.
Хахаха. Това ме подсети за една история, ама не съм сигурна дали оперният певец я разказа. Как вече се убедил, че има извънземни, защото чул някакъв разговор по телефона: "Казвам ти, че съм извън Земен."

# 2 609
  • Испания
Промото за понеделник:

Общи условия

Активация на акаунт