Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 355
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Испания
Веско-Варна, не.

Видях, че са публикувани интервютата с Цецо и Вулева. Ето коментар на последните събития във Big Brother: Most wanted - „На кафе” Sunglasses

ОтЮвам да си гладя роклАта с гол гръб и джобче на ревера за финала.

# 2 791
Смайлс, аматьорка такава😋
Аз от вчера почнах приготовленията. Педикюр, маникюр...Сега в банята да запера екстешъните, че да ги издухам, пък опъна с пресата...Турвам и пеньоара с декултету до пъпа... И се намествам пред ТВ.

# 2 792
Кой ще пее с/подкрепя Никита довечера?

# 2 793

Няма да съм аз. Друга звездЪ ще е...

# 2 794
  • Sofia
Емануела може би,нали се сприятелиха.
Моите предположения за останалите- за Джули-умницата Анелия.
За Гъмов-Любо
Уош-рапърите
За фемилито-Кристина и Орлин/той ще пее ли ?,така ми доди името изведнъж.../

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 17:09 от Doli

# 2 795
  • Испания

Не са казали. Само се знае с кого ще правят дуети. Предполагам, че Тото ще е с Уош.

Вчера допълниха промото:

# 2 796
Изобщо не искам някой да пее.Видях заглавие във в-к,че от догодина няма да има ББ.Причините,нисък рейтинг,големи разходи.Ами като е такова измислено,извратено предаване,какво очакват?Дават огромни хонорари на скандалджии,пияници,к.рви,пари за дрога (мин.година и др.сезони)специални храни за някои.То не са шоколади,то не са сьоНги.Пари за защитниците и коментаторите.Едно време идва някой роднина на участника и защитава,ей така за единият принцип.
Сега е момента Иван и Андрей да грабнат правата на формата.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 17:11 от Silverstone

# 2 797
  • Sofia
Дано го вземат опосумите Sunglasses

# 2 798
Преди си идваха само приятели и роднини на участниците, а сега постоянно Патрашкова...

# 2 799
Преди си идваха само приятели и роднини на участниците, а сега постоянно Патрашкова...
Преди К.Евро си беше на заплата коментатор/защитник.Един път изръси за някой,че не го познава,но не знам си какво.
Кои бяха участниците в 3ти сезон?

# 2 800
След този сезон искам:
Да се маха пънчев,продуцентите,на кафе-водеща да стане албена вулева,ред колегията в на кафе в доживотна пенсия от тв пространството,съгласна съм опосумите да мислят ББ сезоните.

# 2 801
  • Испания

Кои бяха участниците в 3ти сезон?

Любов Станчева (21) (победител)
Виолета Кондова (57)
Лиляна Ангелова (25)
Палома Сантана (18)
Боян Ангелов (23)
Тодор Карагьозов (34)
Вяра Станчева (21)
Павел Таков (24)
Надежда Станчева (21)
Пеньо Даскалов (20)
Светлана Стойчева (29)
Борислав Борисов (25)
Ева Митева (29)
Гаро Папазян (37)
Дияна Николова (21)
Панайот Кючуков „Пацо“ (23)
Мариола Инджова (26)
Пламен Върбанов (44)

# 2 802

Да...тоя ББ/ВБ сумА ти безсмислени хора храни, че и цялото шоу на Гала. То, нейното шоу, вече дълбае дъното...

# 2 803
  • Испания
Цитат
Тази вечер в защита на Съквартирантите ще говорят едни от най-известните и любими звезди на България. За Никита в студиото ще бъде Борислав, Андреа ще защитава Благой и Златка, в подкрепа на Гъмов ще говори Ваня Джаферович, Джулиана Гани ще бъде защитавана от Любо Дилов, а Влади Въргала ще пази гърба на Уош МС.

https://nova.bg/accents/view/2018/12/10/234353/%D0%BA%D0%BE%D0%B … ther-most-wanted/

# 2 804
  • София
Дано го вземат опосумите Sunglasses
Те да си закупят отново лиценза за "Къртицата" и без това си падат по предавания от състезателен характер. Истината е, че Иван и Андрей затриха много предавания от българския ефир, губейки лиценз за тях.

Общи условия

Активация на акаунт