Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 364
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Любен Дилов го имах за умен човек.
Къде е тръгнал да защитава тази празноглавка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 806
Най-важното изпуснАх-да сменЪт самия ББ!

# 2 807
Догодина нямало да има Брадър, заради нисък рейтинг, а високи разходи за Нова

# 2 808
Sunglasses Колко умен да е Дилов - нали организира Мис ПлейМейт все пак - заразява се от плоско-умие горкия. Joy

# 2 809
Ако има нормален брадър ще умра от кеф. Толкова по-интересни са обикновените хора...

Е, те ще изберат най-големите фрийкове. Joy

# 2 810
  • Варна
Мисля за следващия сезон да се преименуват на ГнусБрадър, ще им отива повече, ако продължават все така. Ще ги запомня с изваждане на интересните играчи и лансиране на измислени интриги, тотална липса на правила и промяната им в движение, според зависи. Ако класирането ще е по най-гнусните моменти - Блаткини да печелят и кой откъде е. Сценаристите заложиха на куци коне за финала определено.
От останалите  - Уош или Гъмов, с доста уговорки бих избрала.

# 2 811
Ами време е да го спрат за малко. И да се завърнат с нормален хубав сезон, с нови сценаристи.

# 2 812
  • Варна
Дано го вземат опосумите Sunglasses

"Фермата на Биг брадър" ... уау!
Само като си представя как К. рине кравешки л*йна и започва да ми харесва идеята! Joy Joy Joy

# 2 813
Впрочем, на промото се виждат кадри от заря, както и кадри от "живо включване" пред къщата.
Ако тези кадри не са изрязани още от началото на сезона, ми се потвърждава теорията, че лайфовете не са лайф, а предварително състояли се предавания, които просто не са монтирани, за да изглежда като "реално, живо, току-що случващо се" предаване, но всъщност е заснето предварително. За да може да се пипне тук-там, ако има нужда и има нещо непредвидимо.

Т.е. лайфовете не са това, което са.

# 2 814
  • София
Нека си споделя предполагаемата класация (не желаната) за финала тази вечер:

1.Никита
2.W*sh MC
3.Златка и Благой
4.Г*мов
5.Джулиана Гани

# 2 815
За мен желана класация би било на първо място да е Уош, а на второ Никита.

Реална може би ще е победител Никита и втори Златка и Благой.

# 2 816
Златка и Благой имат състоятелни приятели, но дали ще цъкат смс за тях е друга тема

# 2 817
  • Испания
Нека си споделя предполагаемата класация (не желаната) за финала тази вечер:

1.Никита
2.W*sh MC
3.Златка и Благой
4.Г*мов
5.Джулиана Гани

Същото очаквам и аз.

# 2 818
Златка и Благой имат състоятелни приятели, но дали ще цъкат смс за тях е друга тема

На Блатка всеки, дето не си го спомня тя, да пусне по един смс и ще я направят победител.

# 2 819
  • Испания
Смайлс, аматьорка такава😋
Аз от вчера почнах приготовленията. Педикюр, маникюр...Сега в банята да запера екстешъните, че да ги издухам, пък опъна с пресата...Турвам и пеньоара с декултету до пъпа... И се намествам пред ТВ.

Да бе, да. Но пък от сутринта съм сложила миглите.

Общи условия

Активация на акаунт