Азиатска козметика и грим 6

• 46 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Мерси.Аз бях загледала moisture версията.
Обаче забравих да се похваля с най-важното: и двете петънца от лятото вече ги няма, едното е останала лееека сянка, но усещам че съвсем скоро ще се стопи.Не питайте с какво,защото не знам кое от всичките н-брой бъркочи е помогнало. Satisfied

# 241

Тук има ревю на "зимни" кушъни, виж че и при нея Херата подчертава сухите участъци,напълно ми се покрива мнението с нейното.Не е лош кушън, ще си го ползвам,но определено не е сочен,а съм намазана като нея под кушъна,няма как да е от грижата.
https://www.youtube.com/watch?v=ISnAWihy-tg
Това е Cover варианта (както и твоя мисля?) и той няма нищо общо с Moisture, особено с новия вариант, който е още по-хидратиращ Simple Smile Той си е точно за суха и зряла кожа, и няма такъв пудрен завършек. Както казах финишът е копи-пейст с фондьотена, който ползвам и съм доволна. А ако искам съвсем пък да ми е сочно нанасям с влажна гъбка.

# 242
Обаче забравих да се похваля с най-важното: и двете петънца от лятото вече ги няма, едното е останала лееека сянка, но усещам че съвсем скоро ще се стопи.Не питайте с какво,защото не знам кое от всичките н-брой бъркочи е помогнало. Satisfied
И аз това обяснявах по-горе. Даже не мога да разбера кое работи и кое не. Най-хубаво е да се добавя по един продукт и да се види как действа, ама няма шанс. Joy
Мен ако питаш най-важното е, че петната ги няма. Иска ми се да можех да кажа същото..

# 243
Виола cover е ,Да.Не знам дали има съществена разлика,и двете ги рекламират като глоу,хидратиращи и бля,бля.
Както и да е, важното е че си доволна и да си го ползваш със здраве.

Този Миша в момента е 5 долара рефилът в йесстайл, направо отивам да поръчвам. Flushed

Еми , аз имам само един кушън рефил, и той си е с гъбка,но не е Миша.Винаги като са показвали по ютюб рефили, винаги са били с гъбка.Не знам дали Миша заради цената не са си спестили екстрата.

# 244
И аз имах до тая есен 1бр. Не е изчезнало от един продукт, а от комбинация от продукти, както знаем във всички  корейски продукти има избелващи агенти.
В момента ползвам избелваща ампула на холика, мноого е приятна, попива на мига, не лепне.

# 245
Ох, стига бе, сега пък рефилът на Миша бил $5. Да си вдигна мораториума за пазаруване ли искате? Joy

# 246
Ох, стига бе, сега пък рефилът на Миша бил $5. Да си вдигна мораториума за пазаруване ли искате? Joy
В Розата е 4,17. Satisfied

# 247
Айде $5 по-малко в сметката Grinning
Къде е $5????

# 248
  • София
В Розата е 4,17. Satisfied

Ама за знаете, че е без гъбка, сега погледнах, точно него съм поръчала...

# 249
Трайте, палави ръчички, трайте...не зареждайте виртуалната карта!!! Joy

# 250
LaughingLaughingLaughing
Толкова съм опитна вече, че мога да поставя световен рекорд по бърза поръчка от корейски сайтове.

# 251
  • Zagreb CROATIA
Момичета, ... help ...
Абе тия от Style Korean нямат ли по човешки цени за доставка ? Сложих два подаръчни комплекта в кошницата ( има промоция : https://www.stylekorean.com/shop/pr_listtype.php?idx=83&tag= … CONPURCTEPA0000CT )и ми искат 60 $ 😳 доставка !!!!!  Как да я докарам прилична тази доставка , по един продукт ли поръчвате ?

# 252
Момичета, ... help ...
Абе тия от Style Korean нямат ли по човешки цени за доставка ? Сложих два подаръчни комплекта в кошницата ( има промоция : https://www.stylekorean.com/shop/pr_listtype.php?idx=83&tag= … CONPURCTEPA0000CT )и ми искат 60 $ 😳 доставка !!!!!  Как да я докарам прилична тази доставка , по един продукт ли поръчвате ?
Явно ти е повече от 2 кг и тогава вече не пощенска пратката, и автоматично препраща към скъпите методи. Поръчвала съм и сетове, и кутия с нормалната доставка (10-14долара)

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 20:51 от Viola Tarakanova

# 253
Имам въпрос Simple Smile
Колко време ви отне да минете към ексклузивна грижа само с корейски продукти? И колко продължи паралелният ви период с корейски + западни продукти паралелно?

Питам, защото все още имам количества качествени продукти, които не искам да изхвърлям - Шисейдо, ЕЛ, Nuxe, etc.  И си ги ползвам паралелно, но се чудя какъв е вашият опит?

Дойдоха ми 2 продукта на Misha,
Missha Time Revolution Night (Black) Repair Borabit Ampoule, 1.69 oz https://g.co/kgs/Uta8XF
SUPER AQUA ULTRA WATERFUL EYE TREATMENT
https://goo.gl/images/VfRjnG
Ще съм благодарна и за препоръки за много богат очен крем, 40++ . Ампулата ми лепне точно като ЕЛ-ската
PS Имам 1 мини за очи на Sulwhasoo + Mizon Snail Repair Eye cream в момента!

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 00:54 от Agent Provocateur

# 254
  • София
Моята цветна козметика е само европейска. Там имам нужда да видя цвят, текстура, да разнося или пък са плод на импулсна покупка. Досега беглият ми опит с азиатските не е бил добър. 

Общи условия

Активация на акаунт