Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 510
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Относно магазините в Плевен/аз съм от Плевен,но не живея там/,по главната улица има много такива с булченски и официални тоалети.Работят с много асеновградски фирми и често правят намаления.

# 466
Момичета,търсим дървена кутия,която да бъде преобразена за покана за кумовете.В нея трябва да се събере бутилка вино и още нещо.Гледах,гледах сайтове-или са малки,или искат по 80-100 лв за лукс кутия.Много ми се виждат,при положение,че ние тепърва ще я променяме.Някакви идеи?

Виж в магазин Идея Хоби ideahobby.bg
Може и в м-н Слънчоглед да имат подходящ размер.

# 467
А за Варна можете ли да ми препоръчате магазин за рокли. Чувствам се толкова невежа на сватбена тематика Grinning

Около ритуалната зала има много магазини за рокли.

# 468
А за Варна можете ли да ми препоръчате магазин за рокли. Чувствам се толкова невежа на сватбена тематика Grinning
Здравей. Аз моята рокля я поръчах в La Sposa. Очарована съм както от обслужването, така и от роклите. В мол Варна също ходих, в Bridal House.Имат красиви рокли, не са евтини, но не намерих моята там. В Сватбен център изобщо не ми харесаха. До Ритуална зала има един бутик Zornitsa. Много красиви неща, а и шият по поръчка, т.е. може да си променяте както искате модела или да се комбинират от няколко модела. Там поръчах на децата роклите. Това е моя опит с магазините. Иначе се сещам за Alegra и Julia Kontogruni, но там не съм ходила.

# 469
Здравей. Аз моята рокля я поръчах в La Sposa. Очарована съм както от обслужването, така и от роклите. В мол Варна също ходих, в Bridal House.Имат красиви рокли, не са евтини, но не намерих моята там. В Сватбен център изобщо не ми харесаха. До Ритуална зала има един бутик Zornitsa. Много красиви неща, а и шият по поръчка, т.е. може да си променяте както искате модела или да се комбинират от няколко модела. Там поръчах на децата роклите. Това е моя опит с магазините. Иначе се сещам за Alegra и Julia Kontogruni, но там не съм ходила.

Всичко е до бюджет, както и до лично усещане и предпочитания.
Моята е от Сватбен център - не очаквах да си харесам там, но ето, че и такива неща стават Grinning Само хубави неща мога да кажа - момичето, което ме обслужи, беше супер отзивчиво, насърчаваше ме да пробвам колкото се може повече и различни неща, въпреки че аз знаех какво искам, а нямах записан час Simple Smile

# 470
Така е.При мен беше точно обратното. Уж имах записан час, а като отидох се оказа, че нямам. Роклите, които пробвах бяха от ужасни материи, а и момичето, което ме обслужваше не беше особено добър консултант. Нито ми препоръча нещо, нито откликна на описанието какво долу-горе търся, камо ли да ми предложи нещо, което би ми подхождало, а не съм обмисляла като вариант. А в La Sposa 3 консултантки се занимаваха само с мен, постоянно изказваха мнение и препоръки и действително в крайна сметка си поръчах рокля, която ако не ме бяха накарали да пробвам, нямаше изобщо да погледна. Усещането ми в беше точно все едно съм в предаването на TLC "Кажете Да на булчинската рокля", ако сте го гледали.
Явно е въпрос на късмет на какъв консултант ще попаднеш и определено личното усещане и предпочитания на всеки са различни. Аз затова не мога крайно да кажа на някой"-Не отивай там". Винаги има доволни и недоволни за всяко нещо. Важно е човек да усети лично за себе си

# 471
Здравейте момичета, нашата сватба ще бъде на 30 юни. Някой може ли да ми препоръча сватбена агенция в района на Бургас? Simple Smile
Сватбена Агенция "Яна"

# 472
Здравейте момичета, нашата сватба ще бъде на 30 юни. Някой може ли да ми препоръча сватбена агенция в района на Бургас? Simple Smile
Сватбена Агенция "Яна"
В булченския магазин "Аз и ти" на ул.Христо Ботев предлагат и украса и всичко необходимо, ние сме с тях Simple Smile

# 473
Нахълтвам тук, от реколта 2018 съм, няма да кажа кой знае какво, но мили бъдещи младоженци: радвайте се на всеки момент от организацията, че даже и на неизбежните нерви, защото – седем месеца по-късно – искам пак да се оженим, липсват ми тези трепети и вълнения, сякаш беше в друг живот Simple Smile

# 474
  • Sofia
Момичета, дайте ми идея за магазин за булчински рокли в София, като държа да са до 800лв по ред причини. Ходих днес в Лита, харесах 3 модела, но ми се иска да вляза в още магазини. Благодаря.

# 475
Има един салон на Пиротска - ако идвате от Халите и вървите посока бул. Христо Ботев - в един безистен от дясната страна се пада, не знам как се казва - в този безистен има два сватбени магазина. В този от лявата страна имаше симпатични рокли за под 800 лв. А и могат да комбинират от няколко модела. Други варианти, стига да сте склонни на такива - магазини Mercari или онлайн - при късмет - ремикс.

# 476
Може ли да споделите от къде е и като цена колко е?

# 477
И на мен ми харесва бъклицата!
   Дъщеря ми хареса покани,жената от фирмата,където ги правят пък много харесала текста,който аз написах,защото рядко получавала нещо толкова лично като текст.Всъщност на шега се пробвах,а то излезе закачливо стихотворение,разказващо тяхната история.Сега чакаме да ги получим.
    Вчера е получила поръчаните бурканчета за мед-140 броя,25мл,с куриерската услуга-50 лв.
    Горе-долу навръзваме нещата за това как да изглежда събитието като украса.Говоря в множествено число,защото булката,приятелката и кумата ме включват активно в обсъждането.Даже ми възлагжат задачки,от което на мен ми е супер готино,радвам се,че ми имат доверие.
    Запланували са две пътувания с цел рокля-едно до Плевен и едно до Асеновград,в което съм включена и аз.
   Много ,много се радвам,защото от повечето приятелки,минали през сватби на децата си,слушам само за нерви и претенции.
     За магазините на Пиротска иска ли се предварителен час,и знаете ли в събота до колко работят?

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 11:19 от марулета

# 478
Марулета, много е хубаво, че си помагате и се разбирате. И моята майка много ми помага, този уикенд даже май ще иде на сватбеното изложение в Шератон. При пробването на роклите също помогна доста, разбира от платове и кройки и обходихме много магазини. Единствено малко ме ядосва понякога, като почне да се чуди какво ще кажат хората (като не поканим този и онзи или пък че няма видео) или като иска да плаща разни непосилни за нея суми Simple Smile аз все й казвам, да не й пука много много за разни далечни познати и че е по-важно какво на нас ни харесва. А и за финансите мисля, че няма нужда от изхвърляне. Но като цяло ми харесва, че се вълнува с нас и взема участие, все пак и за нея е сватбата Simple Smile

# 479
Да, страхотно, когато майките вземат участие и то с такова желание. Това е голяма подкрепа за булката. Моята майка за съжаление не е по тези неща и въобще не се включва Sad

Общи условия

Активация на акаунт