мерси!! 

....но няма да влизам в подробности

, поне го снимай само него, ако го видиш

! А Елчин ми е любимката от турските актриси, така че това е двойката, която се надявах да видя и ги гледам с голямо удоволствие!
!
!

Честит празник, мило!
Пожелавам ти много успех и доза късмет!

ще почакаме и ще разберем 
Така е, за всеки влак си има пътници
А Киво и Чаго за сетен път ни напълниха душата с това тяхно искрено приятелство
Надявам се да видим Чачо и на премиерата на "Организето 2 " и хииич няма да се раздразня, ако вземе думата, особено пък ако го попитат за нещо 
благодаря за споделеното!
Ние пък се радваме, че ти ни намери!
Хич не се притеснявай, разсъждавай си колкото искаш, това му е интересното при гледането онлайн на сериал, различните предположения и как се усещат героите
И аз не съм убедена, че Вели е чакал толкова години, за да унищожи семейството на Кадир, но и няма да се учудя особено, видяхме, че той е достатъчно луд
Интересно ми е за какво са се договорили с Кадир за сметка на връщането на Айлин
На него спешно му трябват парите, иначе както каза бащата на Джемре / не мога да му запомня името на героя му и това е 

Севтап също играе много добре. Каста ни е отличен, както винаги междувпрочем в сериалите на Киво, за това ги харесвам толкова много и ги гледам по няколко пъти 

:
благодаря за кафето .Имах нужда от него.

наминала си
по-мъжкарски и екшън е стила....по такива работи реж. Улуч Б.
тук ти е мястото !! 

, Вели, като каза, че Кадир е слаб защото има семейство, според мен имаше впредвид майка му...явно знае за нея 

на теб специално и аз ти пожелавам успех и късмет!!! 

...и ти си отбелязала сцената в сиропиталището!!!

, нали? 
Препоръчани теми