Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 56

• 48 617
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте ,момичета  бих искала да попитам 9г.с седмица на кой месец отговаря ?

# 241
На първата страница има таблица.

# 242
Здравейте ,момичета  бих искала да попитам 9г.с седмица на кой месец отговаря ?

От 9г.с. до 13 г.с. е 3ти месец.. Blush

# 243
  • София
Привет Simple Smile Хора, дайте съвет за вдигане на крака.

Точно влизам в 11г.с., а от 4 дена се будя с ужасно болящо гърло, което с течение на деня отшумява. И съм почти постоянно със запушен нос.

До момента:
- ям мед всяка сутрин - облекчава малко.
- капя си Стеримар, но без кой знае какъв особен успех.
- от вчера си купих и витамин С 500.
- гледам да пия повечко фрешове.

Уви, неприятното чувство на отпадналост, особено сутрин, си е все тук.

# 244
  • Перник
Гаргара с лайка и сода за гърлото би трябвало да облекчи малко болката и възпалението, но все пак внимавай да не прерасне в ангина, най-добре иди на лекар в тези два работни дни. Аз също смуча много билкови лукчета при леко болящо гърло, няма да навредят.

# 245
Здавейте!
Понеже още ми е рано да си правя някакви изводи, решин да споделя с Вас предположенията ми.
Та, с моя мъж не се пазим когато правим се*с. Последният ми цикъл беше на 04.12.2018г. Предполага се, че около 18.12./19.12.2018г. би трябвало да бъда в овулация, тъй като цикалът ми е през 28/29 дни ванаги редовен. С мъжа ми правихме се*с последно на 14.12.2018 г. И той свърши в мен.
Предполага се, че трябва да ми дойде на 01./02.01.2019 г.
От 2 дена усещтам тъпа болка ниско в корема и постоянно ми се спи.Нямам твърди гърди и не ми се гади. Възможно ли е да съм забременяла преди овулацията? Или това неразположение е просто предменстуално?
Ще см благодарна, ако някои изкаже мнение 😊

# 246
Здравейте, в началото на 9 г.с. съм... да ви попитам някоя от вас пила ли е Аугментин антибиотика...как се повлияхте от него, имаше ли някакви неприятни последици?
Blush

# 247
Здравейте, в началото на 9 г.с. съм... да ви попитам някоя от вас пила ли е Аугментин антибиотика...как се повлияхте от него, имаше ли някакви неприятни последици?
Blush
В 11-12 г.с  го пих. Не се притеснявай, няма да навреди, изписват го доста често.

# 248
Здавейте!
Понеже още ми е рано да си правя някакви изводи, решин да споделя с Вас предположенията ми.
Та, с моя мъж не се пазим когато правим се*с. Последният ми цикъл беше на 04.12.2018г. Предполага се, че около 18.12./19.12.2018г. би трябвало да бъда в овулация, тъй като цикалът ми е през 28/29 дни ванаги редовен. С мъжа ми правихме се*с последно на 14.12.2018 г. И той свърши в мен.
Предполага се, че трябва да ми дойде на 01./02.01.2019 г.
От 2 дена усещтам тъпа болка ниско в корема и постоянно ми се спи.Нямам твърди гърди и не ми се гади. Възможно ли е да съм забременяла преди овулацията? Или това неразположение е просто предменстуално?
Ще см благодарна, ако някои изкаже мнение 😊

Изчакай закъснение на МЦ от поне 2-3 дни и си направи тест. Сега е мн рано и може да не отчете правилно. Ако не е станало, си купи тестове за овулация и така няма да се чудиш кога точно ти е овулацията.

# 249
Здравейте, реших и аз да се включа с въпрос. На 8ми ден от последния ми менструален цикъл с приятеля ми правихме с*кс, но той не е свършвал в мен. На следващия ден започнаха болки в гърдите, които продължават и до днес 12-ти ден от последния ми цикъл.Въпросът ми е има ли вероятност да съм бременна, ако не на какво се дължи тази болка, как мислите?

# 250
Здравейте !

Бременна съм в 9 седмица още в самото начало Simple Smile но имам ужасно гадене не мога да се храня и да пия каквито и да било течности.Знам,че в началото е нормално но чак до такава степен не съм сигурна.Нощем никакъв сън а денем умирам за сън.Моля за съвети ако някой е бил в същото положение .
Благодаря Ви

# 251
Пий вода често на малки глътки ,яж често по малко леки храни и спи когато ти се спи.

# 252
Момичета, как се справяте с болките в кръста?
Чудя се може ли топла вода да сложа на кръста, масаж ли...

# 253

В коя г.с. си, не помня, сигурно си казвала? Да ме поправи някой, ако греша, но доколкото помня, не пипаш кръста в никакъв случай, особено в по-напреднали седмици - може да предизвикаш контракции. Топлата вода облекчава, ама май и тя можеше да ти предизвика контракции. Не знам в кой град си, но в София има студиа, където се предлага масаж специално за бременни, евентуално това да опиташ?

# 254

В коя г.с. си, не помня, сигурно си казвала? Да ме поправи някой, ако греша, но доколкото помня, не пипаш кръста в никакъв случай, особено в по-напреднали седмици - може да предизвикаш контракции. Топлата вода облекчава, ама май и тя можеше да ти предизвика контракции. Не знам в кой град си, но в София има студиа, където се предлага масаж специално за бременни, евентуално това да опиташ?
20седм. и съм в чужбина...
За масажи ММ ще моля.
Оххх значи без топло , мерси

Общи условия

Активация на акаунт