Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки ІІІ

• 48 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ти, Дези. Бях. Може би са възпалени нерви. На хапчета съм до петък, ако не мине, в понеделник ще ходя по доктори.

# 511
Ани, страхотен гръб! Браво, момиче!
Дези, дано задържиш постигнатото от ротациите!

За днес:
з: кафе с мляко
о: пилешки гърди с пюпе от тиквичка и пащърнак
в: пак гърди с кафяв ориз със зеленчуци.
Започнах последните две седмици от програмата. Дано резултатите са задоволяващи. Двоумя се каква програма да започна после, но имам още време да реша.

# 512
  • Бургас/Пз
Благодаря още веднъж, момичета! Ако успея и да се науча да се набирам ще съм много доволна от себе си  Mr. Green

Сиска
нещо ми се губи, не е споделяла скоро как вървят нещата при нея  Hug

Днес ми е ден за почивка
Закуска: протеин /взех нов с вкус на капучино, направо е убийствен/ + 1 банан
Обяд: 3 пилешки бон филенца /140г/ + 2 фил Вита фитнес + лютеница
Сл.з - 10-тина бадема и 2 мандарини
Вечеря - кюфтета от киноа и салата айсберг с домати и авокадо

# 513
Ани, и аз искам такова тяло след 3 деца, много голям пример си за всички майки. 3 имаше нали? Simple Smile Страхотна си. Аз бих помолила и за още де, обожавам да зяпам хубави тела :Д

Такова главоболие ме тресе от 3 дена.... вас боляла ли ви е главата като сте спирали хапчето? Четох, че може да е от това. На всичкото отгоре мъжът ми ме зарази със сополен грип и днес няма тренировка.

Закусих банан и круша, както и еспресо, което по моеучудване не ми миришеше на .... мърша ?! :Д От започването на противоз. всичко свързано с еспресо ми миришеше на това, а сега даже си го поисках сама.

Обяд ще е: пуешка пържола със салата с авокадо

Вечеря: омлет, протеинов хляб и малко зеленчуци

Снак пекан и мандарини

# 514
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз вчера приключих на

Totals   1,543   209   52   50 В/М/П
Вечерях купичка боб и парче баница, като знам, че днес няма да мога да опитам Grinning

Затова пък днес закусих с 50гр телешка пържола, за обяд пил филенца със зелена салата; за вечеря ще ям свинско бон филе имам и ребърца още, но ще ги оставя за утре.

Дези, ти как въртиш ротацията? Като дни имам предвид колко 1-ви, колко 2-ри и т.н. дни имаш?

Днес колежката ни дойде с опаковка "кленбутерол" препоръчан й да го пие от инструктора й. Сетих се за момичето с режима, което питаше тук, въпреки че е й е изготвен от професионалист. За съжаление реалността в България е таквава, че Сульо и Пульо ако има плочки и е нацепен и вече може да започне работа във фитнес, да си води блог и да изготвя режими, да предписва добавки и т.н. и се водят професионалисти, нали.
Колежката обаче не пита за това какво ми е мнението за кленбутерола и как не бива да се приема без лекарско предписание и сега се чудя как да й кажа... и какво да й кажа... надявам се да пита някой или поне да прочете информация в мрежата.

Допълвам се с резултата днес:

Totals   876    В9   М20   П129 

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 20:24 от TDI

# 515
  • Велико Търново
Кажи й директно, че може да умре. Той и за това е по лекарско предписание, защото има хиляда и сто странични ефекта.

Аз най-накрая намерих себе си, обичам го този Юли Blush Смело казвам, че спорта е единствената причина, поради, която все още не съм побъркана.
Тренирам и следвам режима фанатично, нямам нито един грам нарушение от към количество, каквото пише , такова е Simple SmileГорда съм със себе си, вчера кръводарявах и хемоглобина ми е в небесата, но въпреки това не пипнах нищо нережимно.

# 516
Браво siska79, давай!
Вчера храната беще добре и калориите ги бях докарала 1600, но вечерта ме изкуши една палачинка със шоколад, и хайде отидоха към 2000 сигурно.
З Бонус, едам, яйце, чай с мед
след тренировка извара и ябълка
о боб, джолан
со бонус, пуешка шунка, извара, ябълка
в омлет, салата с киноа и спанак
и палачинката накрая...
Днес продължавам по план. Отново се убеждавам, че мина ли 100-те грама въглехидрати и ми се отваря голям апетит.

# 517

Дези, ти как въртиш ротацията? Като дни имам предвид колко 1-ви, колко 2-ри и т.н. дни имаш?

Вървя много добре засега, редувам 2 високи с 2 0, като във въглехидратния ден мазнината е 0.
Меря и записвам всичко, и накрая ще напиша стойностите в един обобщаващ пост.
Правя Моно-то на Ваня Червенкова, което си е въглехидратна ротация. Яде се едно и също 2 дни, и не го мислиш. Лесно е.
2 дни картофи (ям варени, без мазнина и сол), 2 пиле, 2 зеленчуци (ям варени, без мазнина), 2 риба (това днес и утре), 2 дни плодове (ще си купя тиква), 2 дни кисело мляко е в оригинала, но аз ще ям яйца- 3х по 2 цели + 4 белтъка съм планирала. Това са 12 дни, които се повтарят 2 пъти.
Пия по 3л вода на ден+ черен чай. ДНес ми е ден за тренировка крака, + тичане. Чувствам се чудесно, нахранено, свила съм се навсякъде, енергията е на 6. Grinning
Направих 2 дни почивка след 3 дни тичане по 10км, контузиите не се обаждат. Започвам с нова сила.
Супер доволна.

Сиска, много се радвам, че вървят нещата при теб!
Споделяй повече когато имаш време.  Hug

# 518
  • Бургас/Пз
Бананадана, да три са - 1 момиче и 2 момчета  Mr. Green Голямата вече гони 20-те, но за съжаление хич няма моята спортна страст. Тренира, ама с много зор.  Crossing Arms

ТDI, направо в прав текс й казвай, хич няма какво да се чудиш. Тия хора интернет нямат ли. Толкова ли са коне с капаци така да вярват на всичко и всеки. А иначе за Сульо и Пульо си толкова права, че повече няма накъде  Confused

Сиска, толкова много се радвам за теб. Звучиш така прекрасно и доволно. Браво, все така да е  Hug Hug Heart Eyes

Дезиии, ти ще се стопиш с тая диета, момиче!  Simple Smile Много е хубаво, че не си загубила пауъра и имаш сили и за тренировки. Ще чакам с нетърпение обобщения пост и крайния отчет.

При мен всичко е под контрол - и храненето и тренировките. Продължава да ме мъчи мускулната треска на краката от неделя. Даже в понеделник не беше толкова силна, колкото вчера и днес. Дано утре вече да съм по-добре, че ми е ден за кардио и хич не знам как ще го направя. Особено прасците и задното бедро зверски ме болят.  Tired

# 519
Не мога да давам непоискани съвети, вчера с другите колежки обсъждахме един сироп за кашлица на принципа казвам ти дъще, сещай се снахо, ама без да преувеличавам и от сиропа бях потресена как съдържа ефидрин и се продава без рецепта....

Дези, да разбирам, че имащ 2 дни с ниски В, 2 дни високи и 2 дни средни стойности?

Сиска, супер позитивно звучиш! Продължавай все така!

Аз днес:
тренировка, закуска ребра + 1 препечена филийка
обяд: таратор + салата Цезар
Вечеря: ребра отново Simple Smile и салата

До тук:
Калории: 569   В 41   М27   П35
Ако всичко е по план:
 Totals   940     В46   М42   П86

# 520
Дези, да разбирам, че имащ 2 дни с ниски В, 2 дни високи и 2 дни средни стойности?
Имам 2 високи дни, и 2 на 0.

Днес обаче мазнините ми са в небесата, заради рибния ден. АКо си изям определеното количество сьомга, ще са 88гр! ooooh! Но вгх са 12 вместо 0, заради мидите, с които закусих. Исках да се поглезя. Blush
Утре ще закусвам сардинки. Party

Та, днешното меню:
з-миди, 120гр
о- 120гр риба тон от консерва изядена на крак над мивката между часовете. Rolling Eyes
ранна вечеря докато се пече сьомгата- 100гр черен дроб от треска с черен пипер, но предварително обилно измит под чешмата, докато мазнината замина. То че пак е мазно, мазно е.

По изключение ходих по задачи веднага след работа, влачих и дребния с мен, взех го от училище по пътя. Чакахме на 3 места, много пиплава работа, но я свърших- имам лична карта  Heart Eyes, подадох молба за паспорт  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и акт за раждане. И водих малчугана на горещ шоколад, от благодарност, че беше така добър да е търпелив. Прибрахме се в 7, чакам сьомгата да се опече. Децата ше ядат и ориз към нея. Тайски жаснминов, прекрасно ухае.

Доволна съм, че устисках, че не наруших с глезотии (ми изморена съм и т.н.).ДЪржа се!

Не ми остана време за тичане, но ще си направя домашна тренировка в 8:30. Хау! Grinning

# 521
Дези, честито за гражданството, л.к. малко в аванс Simple Smile и всички успехи, които жънеш! Имаш право да се поглезиш! Понякога е защото сме изморени и т.н. и имаме нужда да си повдигнем духа - то малко като кучетата в цирка - изпълниш номер - на ти захарче, НО според мен трябва и да празнуваме в този живот и да се радваме на това, което живота ни поднася и да се почерпим - в твоя случай нови лични документи и повод да се поглезиш с морска храна, аз и  на горещия шоколад не бих простила.
Благодаря за отговора за ротацията, аз въртя 1-2-3: 1 ниски ;2 - средни; 3 - високи

# 522
TDI, права си, благодаря! Hug
Имам обаче допълнителна мотивация. Heart Eyes Blush И съм нахъсана до дупка. Flutter
Този път ще ми се получи.Кофтито е, че лицето и то отслабва. Оф, аман! hahaha

# 523
  • На ръба..
Deziderata пробвала ли си да пиеш колаген?

Напоследък съм на по - леки тренировки заради хремата, храната последните два дена беше много добре с огромен превес на протеина, но днес въглехидратите пак са 133гр. Общо взето седмицата до тук мина с превес на варивата, от утре почвам пак с месото.

# 524
Вчера калории 1 539    в81   м86 п103   
Закуска  филия бонус с масло, пуешка шунка, яйце, чай с мед, след тренировка извара и половин банан
о вратна пържола и зелена салата
со мюсли с кисело мляко
в скумрия и салати - зелена и печени чушки
И накрая понеже правих бургери за децата, отхапах две хапки колкото да опитам как са се получили и калориите ги закръгляме на 1600.

Общи условия

Активация на акаунт