Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 903
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 645
Не чакайте отговор от Ети на такъв "неудобен" въпрос. Тя отговаря само когато по някакъв начин може да се изтъкне относно това каква добра съпруга, майка, влогър и блогър е.
За пореден път оставам с впечатление, че едва ли не като има две деца и трябва целият свят да се съобразява с нея. Няма да забравя колко потресена беше, когато на летището в Дания не ги бяха пуснали да минат по-бързо.

# 3 646
Оо не чакайте отговори за такива неща от нея. Ако е нещо, което и’ гали егото, да го скрийншотне и да го изтипоса на стори - първа ще е. Определено преди децата я харесвах повече като държание /и външен вид/.
Гочев също ми изглежда на жена, която сега ще се чувства и държи като богопомазана

# 3 647
  • София
Докато някои се снимат на белия трон, други наистина полагат усилия за децата в България...

http://bnr.bg/varna/post/101072867/daun?fbclid=IwAR0qtACAXj6ZtZ7 … DGqrsWlKnD8QNmPRs

# 3 648
  • София
Aко съм без детето гледам и аз почти винаги да пускам хора с малки деца.

Петканови и аз ги харесвам, въпреки че преди години присъствах на един репортаж на Даниел ( по някакво супер голямо изключение не ставаше въпрос за неговите тъпотии, а за по-сериозна тема.) и ми направи много лошо впечатление. Трябваше да даде дума на двете страни и в момента, в който изключи камерата почна директно да се подиграва на едната страна. Не съм била част от самия репортаж, но така се случи, че бях точно тогава там. Беше много непрофесионално и неуважително.

# 3 649
  • София
Петканови са ми толкова неприятни от Биг Брадър, че не искам и на снимка да ги виждам. Такава лиготия и преиграване е.... надявам се youtube да ме пропусне и да не ми ги предлага.

# 3 650
Лично аз гледам по заведения и ресторанти да ходя без детето. Познавам си стоката 😂 не е приятно нито за родителя, нито за околните, когато едно дете е кисело и превъзбудено. За Филипчо даже не ми се коментира, малката е на 2 и никога не влиза с баща си в тоалетната. Само за едно не съм съгласна, че едва ли щом е татуиран не е стока. Ами ММ няма празно вече по себе си, пък е съвсем друг тип човек. И аз съм нашарена като "WC"то ама никой не ми ги вижда, пък съм взела, че съм прокопсала в тоя живот.

# 3 651
Петканови имаха канал Fancy Familly
(сега видях променили са го на Mama Model )

# 3 652
Гледам, че всички влогърки имат профили във всички социални мрежи. Каква е идеята на това, нали все едно и също слагат. Или като реклама на канала ли е идеята? Струва ми се идиотско да обикаляш всеки ден във всяка мрежа и да качваш нещо, вероятно за това са толкова заети.

# 3 653
  • софия
Аз не знам дали сте обсъждали (не знам доколко е влогър де) ThinkhappyMarto  пуска всеки ден, не е точно влог това което прави. Той има дигитална ангенция и в най - вече в Инстраграм качва, същият обясняваше че е важно да постваш във всички социални мрежи и че така достигаш до максимално голям брой хора.

# 3 654
  • София
Аз например ползвам само фейсбук, някои само инстаграм.

# 3 655
  • Някъде там
Следя ги основно в Инстаграм защото е по удобно за бързо преглеждане.Във фейса се пропускат повечето неща.От инста им научавам за нови видеа и ако заглавието ми хареса, пускам.
"Ода за една коса"...книга от Зорница Павлова.😁😁😁😁 Да вземе да я напише най-накрая.
Поредната проба-грешка в новото и видео.И отново тестове...добре че този път потърпевши са прозорците и.😁

# 3 656
Как пък не й писна постоянно да тества, въобще ползва ли един продукт като хората🙄

# 3 657
Гледах Пепе. Ами не ми хареса. Първо, мисля, че върви към депресия и ми е малко тъжно за нея. Изглеждаше все едно всеки момент ще се разплаче. Самото видео беше по-скоро “изливане на душата”, отколкото някаква позиция по въпроса с mom shaming-a. Тя сама си го каза накрая, де. От там и тотално хаотичните мисли, несвързаните обяснения и примерите, които не правят никаква услуга на тезата й. Първо това за извеждането на малко бебе навън, пък то студено, пък няма много бебета навън, пък в Дания са навън, пък тук правят физиономии. През цялото време говори за извеждане НАВЪН. Ама пък били на някакво събитие, което се казва само мимоходом, но тотално променя нещатата и тезата, за мен, олеква.
После това за ресторанта, пак доста глупав пример. Аз лично като съм недоспала и изнервена от бебето, последното ми желание е да ходим в комплект на ресторант и там да се изнервя още повече. Ама, that’s just me.. Това май наистина го правят най-вече хората, на които не им пука толкова много, че може да пречат на другите.
Забелязах, че спомена и някои неща, за които беше обвинявана във форума. Очевидно я е жегнало и очевидно след второто дете и е много трудно психически. Наистина се надявам да изплува. Въпреки глупавите примери, аз съм съгласна с нея, че никой няма място да дава непоискани съвети относно отглеждането на деца. Всеки така или иначе си прави каквото намери за добре, колкото и да е грешно да е и колкото и баби да се изредят да му направят забележка.

Виждам, че в темата хората без деца знаят най-добре как се гледат и възпитават деца. Laughing Много сладко, аз също бях така. И също много мразех да ми казват, че ще запея друга песен като родя. За това и няма да го казвам сега.

# 3 658
  • София
Изгледах новото видео на Ети - не разбрах каква беше идеята му. В крайна сметка, всеки, независимо с деца или без деца, прави каквото може, за да бута ежедневието си. Дали човек избира да се сравнява с този или онзи, в по-голяма степен е личен избор (поне според мен). Както и до каква степен ще позволява хорската оценка да му влияе.
Зорница и тя не си е дала много зор в новото видео - малко работни подвизи; много излишни обяснения; нов продукт за коса (пореден); някакви джаджи за чистене на прозорци (единственото, което ме заинтригува във видеото, но не ми стана ясно как да се сдобием с тях); възхвала на Зори, която, освен крайно ценен, пък макар и мързелив кадър, е примерна съпруга, която се провесва от прозореца, за да го измие... хвала на таквиз люде!

# 3 659
  • Някъде там
Ако Зорница ги одобри,тогава може да ги произвеждат в серийно производство.За сега само ще се "радваме" на чистите прозорци на Зорница.
Понеже ще отсъствам около 2 седмици, ви желая повече видеа които ви радват и мъничко "пикантни" за да не ви е скучно и да има после и аз какво да чета 😊.Лека вечер и до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт