Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 873
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 675
Гледах  новото видео на Мария Драганова - Ticking Off Items From My Luxe List ...  Честно да ви кажа, хвана ме жал за нея. Цял ден обикаля (за пореден път) и нищо не си купува (за пореден път). Не знам каква е тая мания за "лъксъри айтъмс". И тая смешна фибичка уж на Гучи ...оффффф Те и тукашните се префантосват, ама тая е на друго ниво

И аз го прехвърлих и основното което видях е пробване на грозни цигански чепици на свинското й краче. Честно, много зле изглежда. Поне да се беше изкъпала преди да записва, косата й беше мазна. Как не я е срам да обикаля луксори бутиците с евтинджос плетена рокля за 10лв от Зара и ментарските си гуменки.

За Пепе - според мен има гръм в рая. Цялата работа е, че искаше да се обясни на хората едно нещо - когато се кара с Филипчо, то е заради децата и нейната преумора да бъде идеална майка. Тази жена ако толкова й пукаше за младите майки в БГ (или света), щеше да се ангажира с някоя социална кауза. Единственото, което е важно за нея е как я възприемат околните и как тя изглежда в очите на хората.

Пепе - разбрахме те, няма нужда от повече видеа на тема "колко е трудно да си майка на 2".

# 3 676
Антоанет Попова още в един от влогмасите беше без грим, обаче тогава обяснението й за лицето беше, че просто много си чоплила лицето, затова изглеждала така. Сега пък изеднъж взе да говори за процедури...

https://youtu.be/N1ry5a_laEk?t=44

# 3 677
Това видео е много смешно. Но не можах  да го изгледам цялото.

# 3 678
Трудно й било на пепа да е майка....дрън дрън ми не ставай майка след като е трудно.
Драганова горката е толко мизерна, че й е достатъчно само да погледне марков парцал мейд ин чайна и да получи оргазъм.

Драгана е типична вещоманка, роб на марките заради самото име. Лай*о да е, но с етикет и скъпо да е! Тия обувки, дето ги мери, освен едни, всичките бяха потресаващо грозни, а тя ги съзерцава като да са красота неземна Joy Цял ден прекара в "шопинг" и нищо не купи ..пак. Ми, не го разбирам тва. Разгледал си сайтовете, харесал си и набелязал си си нещо, отиваш и виждаш харесва ли ти или не. А не да пробваш 20 неща и накрая да се изнижеш без копче да си купил. Уж всичко много ѝ харесва, ама все с празни ръце излиза 95% от случаите...за какво изобщо ходи тогава? Май за да пуска после affiliate линковете отдолу само Joy
Ама аз се съмнявам, че тя въобще носи такива марки, ако купи нещо с кредитна карта после го връща, защото не съм видяла да го носи след това по снимките които публикува. Ако имам чанта за 2-3хил. ще спя дори с нея, не да я снимам 1 път и да я метна в гардероба.Жената си носи зарата и се прави на интересна.

# 3 679
Оф, Попова май повече ме дразни, отколкото да ми харесва. Гледам нейни клипове и е все една ААА, УУУУ, много забързана. На фона на останалите лигли е различна

# 3 680
Попова си е правила микродермбразио. Не знаех, че после се получават подобни белези, все едно е паднала в мравуняк.

# 3 681
Попова си е правила микродермбразио. Не знаех, че после се получават подобни белези, все едно е паднала в мравуняк.
Зависи от кожата и как е правено, аз правих 2 пъти и нямам като нейните последствия.
Иначе моливите за устни и червилата във форма на молив от НМ са наистина много трайни и комфортни на устните.

# 3 682
Майка съм и не съм съгласна с Пепе. Според мен видеото беше в стил "Спрете да ме хейтите в коментарите", а историите които разказа по-скоро бяха измислени, за да се завърти темата. Като жена с живот на показ според мен отнася изключително много критика и колкото и да е перде, все някак ѝ повлиява.
За набутването на бебе в затворено помещение с хора, само и само майката да не се мине и да отсъства от "събитие"....не го разбирам. Здравето на детето трябва да е на първо място.
За ресторантите - тезата "тази жена може да излиза за първи път от месеци" за мен не е валидна. Дъщеря ми е почти на 3 и от както се е родила съм била 4-5 пъти на ресторант с нея, като за мен това е било общо взето кошмар - нито мога да си кажа нещо с някого, нито да се нахраня - като беше по-малка гледах да не цинкя и да дразни останалите, сега трябва да тичам след нея и просто не си е работа. За родителите е трудно, но за детето е по-голямо мъчение да се постави в такава обстановка.
Също, чуждите деца ме дразнят жестоко в ресторант - ако ми се отдаде възможност да изляза предпочитам да изкарам спокойно и приятно вместо да съм толерантна към нечии деца.

Последните 2-3 видеа на Зорница и Ивана са абсолютно безсмислени.
Бях поизоставила Милена покрай Влогмас и явно ми е липсвала, последните ѝ влогове ми се видяха много приятни. Харесва ми и Charly Wilde, тук чух за нея и съм приятно изненадана Simple Smile

# 3 683
Гледах клипа на Пепе за мам шейминг, и съм от части съгласна с нея. Виждане на майката си е как да си гледа детето, но е факт, че при нас (едва ли само тук, но не знам как е по другите държави по света) всеки, без значение дали има или няма деца, се чувства длъжен да дава акъл. Което, на скоро родила жена, както е в случая с другата майка, за който разказва, може да се отрази негативно заради бушуващите хормони и следродилната депресия. Аз лично станах жертва на 2 такива нападки още в родилния дом, от които ми беше трудно да се съвзема, и тъй като беше съвсем наскоро, прекрасно помня как се чувствах. Все пак, дори и да сгреши, майката си нови последствията, а работата на големите акъли е да кажат "аз казах ли ти", сякаш ще се промени нещо.
На колко от вас свекърва им е правила нещо по нейно осмотрение с бебето против волята на майката? В бебешкия подфорум е пълно с такива истории.
Единствено примера с ресторанта не беше съвсем адекватен от моята камбанария, защото ако съм недоспала бих предпочела да си остана в къщи, да си поръчам храна и да си почина, а не да обикалям ресторантите, но така бих действала аз и съвсем не очаквам всички други да мислят като мен.

# 3 684
Тази Мария е абсурдна. Не стига че изглежда ужасно, лъже и нищо не купува, ами и има ужасен вкус. Няма да си я причиня повече.

# 3 685
Тази Мария е абсурдна. Не стига че изглежда ужасно, лъже и нищо не купува, ами и има ужасен вкус. Няма да си я причиня повече.
За да купи трябват пари.....
Пс Сега гледам клипа, ама тая добре ли е как само скубе косата си....нямам думи селинджърка от класа.Отива в Шанел обаче не си е измила косата, та ще пръска сух шампоан..айде бегай!
Прилича ми на смърф, къси крака и ръце ниска и набита ми се вижда....но с шанел, пукнете от яд!

# 3 686
Аз не знам дали сте обсъждали (не знам доколко е влогър де) ThinkhappyMarto  пуска всеки ден, не е точно влог това което прави. Той има дигитална ангенция и в най - вече в Инстраграм качва, същият обясняваше че е важно да постваш във всички социални мрежи и че така достигаш до максимално голям брой хора.

Аз го познавам, преди повече ми харесваше, сега се комерсиализира малко с тия лайвове във ФБ, даже си направи профила на страница..
Много такива think happy не ми влияят добре на мен, предпочитам да си живея реалистично, отколкото да имам някаква такава идилична представа за живота.

Прилича ми на смърф, къси крака и ръце ниска и набита ми се вижда....но с шанел, пукнете от яд!

С Гучи от Алиекспрес Sweat Smile Sweat Smile

# 3 687
100% членува в скритите/тайни групи във фейса, които предлагат качествени ментета в алиекспрес.

# 3 688

За да купи трябват пари.....
Пс Сега гледам клипа, ама тая добре ли е как само скубе косата си....нямам думи селинджърка от класа.Отива в Шанел обаче не си е измила косата, та ще пръска сух шампоан..айде бегай!

Именно, попаднах на една нейна снимка в Инстаграм с чанта на LV -  Petite Male с чудната цена 5200$.
 https://us.louisvuitton.com/eng-us/products/petite-malle-monogram-008697
 И ми светна веднага, че същата чанта бях гледала във видео на влогърка от щатите, която обича да си колекционира скъпи чанти, и определено има възможност да си ги пзволи.Та тя беше обеснявала, че дори на нея и идвало в повечко цената, колко била спешъл чантата и т.н., даже я споменава във видео с "неща които никога не съм вярвала, че ще си купя".И си мисля,че нашето Марийче, ако се беше докопала до такава чанта, щеше да е разбрал целият интернет.И щеше да има поне 100 видеа как я избира, как си я купува, unboxing и т.н.
Ето и канала(и видеото) на сладуранката от Щатите, ако някой му се гледа:
https://www.youtube.com/watch?v=VBtjDdOZYUI

# 3 689
Като я гледам ден и нощ само обикаля моловете и мери и пробва и се оглежда😯Имам чувството,че е болна на тази тема.
Извинявай,но това не е нормално състояние.

Общи условия

Активация на акаунт