И аз го прехвърлих и основното което видях е пробване на грозни цигански чепици на свинското й краче. Честно, много зле изглежда. Поне да се беше изкъпала преди да записва, косата й беше мазна. Как не я е срам да обикаля луксори бутиците с евтинджос плетена рокля за 10лв от Зара и ментарските си гуменки.
За Пепе - според мен има гръм в рая. Цялата работа е, че искаше да се обясни на хората едно нещо - когато се кара с Филипчо, то е заради децата и нейната преумора да бъде идеална майка. Тази жена ако толкова й пукаше за младите майки в БГ (или света), щеше да се ангажира с някоя социална кауза. Единственото, което е важно за нея е как я възприемат околните и как тя изглежда в очите на хората.
Пепе - разбрахме те, няма нужда от повече видеа на тема "колко е трудно да си майка на 2".
Цял ден прекара в "шопинг" и нищо не купи ..пак. Ми, не го разбирам тва. Разгледал си сайтовете, харесал си и набелязал си си нещо, отиваш и виждаш харесва ли ти или не. А не да пробваш 20 неща и накрая да се изнижеш без копче да си купил. Уж всичко много ѝ харесва, ама все с празни ръце излиза 95% от случаите...за какво изобщо ходи тогава? Май за да пуска после affiliate линковете отдолу само