Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 757
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 855
Хора, вие сериозно ли? Вода от 9 кладенеца в полза на това, че защо да нямало инстаграм, така си имали спомен хората. Имам снимки на племенниците ми от ден 3 на раждането им, в момента са на 9 и 10 години и си ги пазя и не е нужно всичко пък да е обществено достояние. Радвах им се до момента, в който видях профила на малкото...Сега ще почнат едни реклами, едни подаръци, бебешки лиготии, хората най-съкровеното си го дават за едната слава и пари. Грозно е и не може човек да ме накара да мисля по друг начин, сори.

# 3 856
Дайте да го видим този профил, че се шокирах.

# 3 857
Не знам,защо се учудвате...Всичко се прави преднамерено,за пари,за реклами,затова създават профил на бебето,което за мен е меко казано грубо, и несъвместимо с моралните норми..Този свят , съвсем се изврати..

# 3 858
moonriver, щом ти е тъпо, гръмни се 😃

# 3 859
Профилът на бебето е 100% с рекламна цел. Тези двамата правят всичко за ПР. Нали и агенция имат.. много са ми анти.

# 3 860
Вижте, аз също не съм ок със свободното публикуване на снимки на новородени, но това си е тяхното дете и могат да споделят снимки, с когото си искат. Нито е първото, нито последното бебе с акаунт в соц.мрежа.
Да, най-вероятно го правят с реклама цел, но какво ви бърка вас, нали не са вашите деца?
Нито някой ви е сложил нож на гърлото да им следвате профилите, нито е дошъл у вас да ви показва снимките им.
Какво и защо ще публикуват в профила му, не са длъжни да ви дават обяснение.

Тук, в темата се гледат и обсъждат какви ли не идиоти, но всеки е в правото си да следи каквото му харесва и не е редно някой да те напада, защото си изгледал нечие видео, което той смята за тъпо.
Да казваш на някого да се гръмне, защото е последвал нечий профил е изключително грозно и просташко!

# 3 861
Алекс не е първата, госпожа Джаферович също направи Инстаграм на щерката преди време. Тяхно решение, но не виждам какъв е смисълът да правиш акаунти на децата, които все още не знаят къде се намират 😀
Друго ме учудва, защо по дяволите, в денят на раждането, ще му хрумне на някой да прави Инстаграм на детето. Това ми е странното.

# 3 862
Естествено, че всеки ще прави каквито иска профили на децата си, аз пък ще пиша тук както искам също Grinning Странно ми е, не следя никой от Джаферович, знам, че и децата им имат профил, това също ми е тъпо, но и не знам кога са ги създали въпросните профили. На мен ми е най-странното, че часове след като ти се е родило най-скъпото, вместо да си го гушкаш /ако е при теб/ или да почиваш, на теб ти хрумва да влезеш да правиш регистрации, профили, био-та Grinning и сие. Да, ясно ми е, че този профил може да е бил създаден няколко дни по-рано, че да са ГОТОВИ, но това също е смешно.

# 3 863
Първата публикация в профила е от 1-ви януари, но няма значение.
Дани едва ли толкова се е изморил, че да има нужда да почива 😃 и не може да пусне две-три снимки.

Моето наблюдение е, че сигурно поне 90% от познатите ми известни и неизвестни обявяват раждането на детето си в първите часове в соц.мрежи, било само с пост или снимка на ръка, краче, гривни и т.н.
Те с нищо не са по-различни.

# 3 864
Мен друго ме дразни повече. Полина излъга, че е болна и всички я нападнаха. Петканови дълго време лъгаха пред камера, че са разделени и накрая, никакъв проблем. Хич не се коментира дори.

Иначе на мен и двамата са ми неприятни. Струва ми се, че на нея й липсва самоуважение, за да се събере и да роди дете на човек, който публично я унижи пред всички. И тя не е невинна де, но действията на Петканов бяха дъното...

# 3 865
Алекс не е първата, госпожа Джаферович също направи Инстаграм на щерката преди време. Тяхно решение, но не виждам какъв е смисълът да правиш акаунти на децата, които все още не знаят къде се намират 😀
Друго ме учудва, защо по дяволите, в денят на раждането, ще му хрумне на някой да прави Инстаграм на детето. Това ми е странното.
Защото липсва емоционалната тежест,свързано с раждането,към днешна дата..И при мои познати е така,които не са известни,но там е различно.Там не е за реклама,а просто  някакво , безсмислено парадиране,и избиване на комплекси..Пък "най са ми любими" албумите от сватби с по 200 снимки,качени във фейс...:Д и още толкова на детето..:Д При известните,всичко е, една показност,лицемерие,простотия,породени от желанието да се спечели някои лев. Възползват се,защото са известни..А,все си мисля,че  щастието е истинско,когато е тихо,а не афиширано чрез,инстаграм,ютуб,фейсбук... Чак се чудя,как Пепе още не е направила на децата си,малко я изпревариха... Wink

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 12:58 от Мария Тодорова 605565

# 3 866
Покрай Петкановец открих този блог:

https://stayclosetravelfar.com
на българка и израелец, ето и Инстаграмите им:
https://www.instagram.com/yinonhorwitz/
https://www.instagram.com/katerinastavreva/

Много красиви снимки имат, не знам дали имат канал

Абе тия хора навсясъде с фотограф ли пътуват, как стават тия работи..? Хубави картинки, но ми идва ту мъч толкова идилия по двойки

Типично по български всичко ти се вижда конспирация . Има стативи и дистанционни , с които се снима и аз ги снимам през повечето време.

Не казвам, че има конспирация, а че ми е прекалено нагласено и преднамерено всичко. Два пъти повече, ако го правят със статив, защо си представям колко пъти трябва да изиграят сценката, докато излезе сполучлив кадър

# 3 867
Не смятам, че само известните правят соц. профили на децата си. Повечето ми познати, също са направили. В по-голяма част от случаите, разбирам от соц. мрежи за раждането на бебе, тъй като родителите съобщават там, веднага след раждането.
Имам позната, която замина да ражда и в багажа си носеше преса, екстеншъни....гримове,  за да не изглеждала измъчена след раждането, като на снимките от едно време. Ползва си ги жената след секциото, посрещаше си гости в болницата, че и от първият ден си има снимки нагласена. Всичко е въпрос на личен избор и усещане. ( аз също съм си предвидила неща за разкрасяване за след раждането.Не желая да се  влача като привидение, дори там.)

# 3 868
Дай Боже всекиму да има сили и желание да мисли за разкрасяване след раждането. Simple Smile На мен ми костваше невероятна воля и болки да се завъртя лекичко в леглото, за да си пийна от водата на нощното шкафче. Мислите ми стигаха до там, дали ще успея да стана от леглото, за да ида до тоалетна (след естествено раждане). Сега разбирам, че трябва да се срамувам, че съм се влачила като привидение Laughing Приоритети.

# 3 869
На мен не ми се струва особено гримирана на снимката, може да има мигли косъм по косъм , и за това да изглежда така добре..

Общи условия

Активация на акаунт