Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 737
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 870
Снимки тип Кейт Мидълтън - родих и след 2 часа изглеждам като след разходка в парка....изопачават неимоверно нещата и карат жените да се опитват да се правят, че нищо не е станало. След раждане е най-логично да се мисли за сън, почивка и възстановяване, а не за преси и грим, но да, приоритети Simple Smile

# 3 871
Въпрос на лично усещане и това как организма ти приема раждането... има хора и хора ...съмнявам се, ако някой изпитва страшна болка и дискомфорт след тежко раждане, да седне да се разкрасява. Нека не слагаме всички в един калъп, спрямо това, което сме почувствали и изживяли самите ние.

# 3 872
Когато решиш дали да пазиш бебето си от обществено внимание, или да публикуваш открито негови снимки ( в техния случай очевидно второто) дали го правиш през собствения си профиш или персонален профил на детето за мен е горе-долу същото честно казано.
Виж, една друга двойка реалити звезди (американци) направиха инстаграм профил на нероденето си бебе веднага щом оповестиха бременността. И постват от името на бебето “Седмица 17, сега съм с размера на праскова, развиват ми се еди-кои-си органи”.

# 3 873
Мен друго ме дразни повече. Полина излъга, че е болна и всички я нападнаха. Петканови дълго време лъгаха пред камера, че са разделени и накрая, никакъв проблем. Хич не се коментира дори.

Иначе на мен и двамата са ми неприятни. Струва ми се, че на нея й липсва самоуважение, за да се събере и да роди дете на човек, който публично я унижи пред всички. И тя не е невинна де, но действията на Петканов бяха дъното...

Аз си мисля, че всичко беше много планирано, стъпка по стъпка. Тоест разиграха театър, за да си вдигнат акциите и дори публичният й линч си беше планиран. Peace

Колкото до Тати, вече няма да качва 5 пъти седмично, пусна видео по темата. Има ендометриоза, а с Джеймс много искат дете. Пробват ин витро доколкото разбрах, личи си, че хормоните я скапват, защото не прилича на себе си последно време. Гледах стари видеа от миналата година и е съвсем различна.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 13:59 от mimihops

# 3 874
Добре де, още веднъж да помоля за профила на това бебе, аз такъв не виждам....

# 3 875
Ох мона се почна аман...

А на бебето профила е нещо от типа на Gabriel_petkanov

# 3 876
# 3 877
Гергана, вместо да харчиш луди пари за парцали, вземи инвестирай пари в усмивката си. Това ще са най-добре похарчените ти пари. Wink

# 3 878
Мен ме дразни и тази пуста мания за монетизиране. Значи можеш да направиш и най-тъпото видео на света, ама няма значение, важното е да има видео всяка седмица. Предпочитам видео без определен график, когато имаш нещо интересно за показване, дори и да не е всяка седмица.

# 3 879
Ох мона се почна аман...

Оф , като започнат да слагат, тези стикери върху главата на детето,и ми е много смешно..Или го показвай,или си трай...Каква е идеята,на тази тъпотия,не разбирам...

# 3 880
Много ми е грозно и на мен.
Особено пък на момченца като почнат да им слагат някакви розови човечета със сърчица и т.н.
Да го беше обърнала с гръб, щом не иска да му показва лицето.

# 3 881
Ох мона се почна аман...

Оф , като започнат да слагат, тези стикери върху главата на детето,и ми е много смешно..Или го показвай,или си трай...Каква е идеята,на тази тъпотия,не разбирам...
Голяма смешка е тая.

# 3 882
Е как ще го обърне в гръб нали се хвали за пъпчето как ще видим иначе това постижение 🤣🤣 🤣

# 3 883
Следвам едно семейство американци в инстаграм, които са и приемни родители и от съображения за сигурност слагат сърчица върху лицата на приемните деца или бебета, които живеят у тях. Техните си ги показват.
А Мона или да си показва наследника, или въобще да не го снима. Девет месеца и гледахме голия тумбак, сега ще гледаме краката на бебето.

# 3 884
Моя приятелка има малко бебе и постоянно му качва снимки със стикери на лицето, при запитване защо го прави: ами искам да го показвам, ама не искам да му вижда лицето всеки...
Логиката клони към 0, както и при Мона

Общи условия

Активация на акаунт