Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 880
  • 4 167
  •   2
Отговори
# 3 660
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Здравейте дриймъри" трябва да звучи забавно уникално ли?
Напомня ми на една американка,която следях.Един път "Hi,pandas",втори път "Hi pandas",трети път нямаше.Всичко това,придружено с онези лицемерни усмивки до уши.
Ненужни лигавщини при все,че канала й е популярен и интересен.

# 3 661
Как пък не й писна постоянно да тества, въобще ползва ли един продукт като хората🙄

За мен тя е страшен консуматор. Като гледам все пробите й и торбите с празни опаковки, имам чувството, че гони някакъв норматив.

# 3 662
Откакто имам дете вече почти две години не сме се хранили навън , просто е. Невъзможно и се преуморявам - нито да се наядеш , нито да си приказваш някой , понякога съм ходила сама с нея да яде супа , но съм се старала да се изнасяме по бързата процедура. Не толкова да не пречим на другите , колкото аз се уморявам да пазя бебе от околната среда и обратното.
Дали имам нужда и аз да съм човек и да изляза? Имам да и стоенето у дома ме депресира , но няма да е все така , а и си намерих нови хобита през скучните дни.

Ако Пепе е депресирана й съчувствам - ние с брат ми сме породени и ако не са били двете баби навремето майка е щяла да полудее буквално . В днешно време баби почти няма , гледам и Филчо не поема отговорност , по-скоро Пепе взима решения , дано не върти и финансите сама ... да вземе да се. Огледа за бавачка , че майчинството не е шега работа , а тя има още бая път , докато пораснат малките патета.

# 3 663
Видеото на Пепе беше изсмукано от пръстите, но като цяло искаше да завоалира някои неща, които й тежат, които сподели, че уж станали преди врме, а сега казва, нищо не каза за термина, само с кофти физиономия намекна, че тук нямаме понятие за шейминга, ми аз нямам, да. Много егоситично говори, да се поставям на нечие място, докато детето или децата на същия тоя ми пречат, е откъде накъде. За мен недоспали мами си правят лоша услуга, ако излизат на ресторант с малките, по скоро точно децата пречат. Тя какво се оплаква, има майка, има баба, всеки с нещо им помага, наблизо са все пак, София ходи на детска, айде да беше в Дания да я видим. Моето е почти на 2 и в началото излизахме много по ресторанти, в един момент стана невъзможна за изтрайване и дълго не сме стъпвали, днес бяхме случайно, еми дете, пийне, хапне, слиза, обикаля, няма как да е мирна. В случая единствено на нас ни пречеше, че не можахме както винаги да хапнем спокойно. Като се замисля, досега не съм била свидетел на фрапиращи случаи чужди деца да ми пречат. На три седмици като беше бяхме с нея в Метро, после си взех слинг и в него навсякъде бяхме, никога не съм получавала критики. А тя между другото в видеото точно критикуваше през повечето време и не смятам, че е защитила онази жена явно. Ако чуя от нея още един път за торби и стълби, ще й кажа бай. Това с кърменето под юрган, в случай пуловер, ми е много кофти за Сиена, за бой е честно!

# 3 664
  • София
Прехвърлих го.
Най- забавното е, че реже специално видеото, за да вземе детето, но го включва, когато трябва да накърми. Мии показнО и още как.

# 3 665
Сетих се за другия бисер на Пепето: Няма значение кой ходи на работа, кой има 2 бавачки и кой има баби да гледат децата - на всички майки им е трудно, тъй че не съдете!
Да, ок, ама на някои май им е малко по-трудно от на други, а?
Да кажа, не подценявам това, че и на нея и идва много, ама хайде нали..има малко разлика дали ти помагат или не.
Точно като едно дълго оправдание беше това видео.

Catcher, в 10ката Smile и аз го забелязах това.

# 3 666
Гледах  новото видео на Мария Драганова - Ticking Off Items From My Luxe List ...  Честно да ви кажа, хвана ме жал за нея. Цял ден обикаля (за пореден път) и нищо не си купува (за пореден път). Не знам каква е тая мания за "лъксъри айтъмс". И тая смешна фибичка уж на Гучи ...оффффф Те и тукашните се префантосват, ама тая е на друго ниво

# 3 667
Прехвърлих го.
Най- забавното е, че реже специално видеото, за да вземе детето, но го включва, когато трябва да накърми. Мии показнО и още как.

Недай си боже някой да си помисли, че днес не е кърмила двайсе пъти или че си има и друго занимание, освен being mommy&vlogger. И аз кърмя на поискване, ама ми идва много, все в кадър под блузата ѝ това мъниче. РАЗБРАХМЕ вече, Пепе! 

# 3 668
Видяхте ли новото видео на Антоанет Попова, в което пробва козметика от HM? Лицето й е в ужасно състояние, никога не съм я виждала така, не знам каква е причината, но е добър сигнал, че много проби на какви ли не козметики водят до кожни проблеми. Децата се побъркват да коментират отдолу какво й има... Евала наистина, че се показва така, и реално, ако се лекува, после може да даде адекватни съвети.

РЕДАКТИРАМ СЕ - от коментарите видях, че си е правила процедури на лицето и явно това е причината

# 3 669
Всички са клиентки на Дерма Акт.

# 3 670
Случаят, който споделя Пепе е малко странен. Наистина няма нужда от осъдителни думи и мнения на странични хора, но и на мен ми се струва странно бебе на 45 дни, чийто организъм още се адаптира към новата среда да бъде извеждано сред хора по време на грипна епидемия. Температурите тук нямат значение. Да, приемливо е някъде сред природата, където няма хора да се извежда бебето, ниските температури не са проблем, но сред много хора не ми се струва окей. Не бих изказала гласно мнението си, за да не се получи именно mum shaming, но няма как да не се чудя на подобно решение.
Случилото се не е било по време на грипна епидемия.

# 3 671
Трудно й било на пепа да е майка....дрън дрън ми не ставай майка след като е трудно.
Драганова горката е толко мизерна, че й е достатъчно само да погледне марков парцал мейд ин чайна и да получи оргазъм.

# 3 672
Видяхте ли новото видео на Антоанет Попова, в което пробва козметика от HM? Лицето й е в ужасно състояние, никога не съм я виждала така, не знам каква е причината, но е добър сигнал, че много проби на какви ли не козметики водят до кожни проблеми. Децата се побъркват да коментират отдолу какво й има... Евала наистина, че се показва така, и реално, ако се лекува, после може да даде адекватни съвети.

РЕДАКТИРАМ СЕ - от коментарите видях, че си е правила процедури на лицето и явно това е причината

И аз това коментирах няколко страници назад. Хубаво е, че се показва, ама какви са тия процедури - аз такова нещо не мисля, че е нормално ако е правено при про. И не, не се заяждам, чудно ми е наистина. Изглежда стряскащо.

Колкото до социалните мрежи - има общо с оптимизацията и с появата им по - напред. Както и с това да печелят нови хора. Освен това те сключват договори и им се плаща на пост, нз дали сте обръщали внимание на планерите, които попълват, мярка се "снимка за инстаграм", освен ВИДЕАТА /Боже, как я мразя тая дума.../

# 3 673
Какви точно процедури си е правила Антоанет Попова ? Обикновено от силни процедури лицето се лющи, а не изглежда така...

# 3 674
Трудно й било на пепа да е майка....дрън дрън ми не ставай майка след като е трудно.
Драганова горката е толко мизерна, че й е достатъчно само да погледне марков парцал мейд ин чайна и да получи оргазъм.

Драгана е типична вещоманка, роб на марките заради самото име. Лай*о да е, но с етикет и скъпо да е! Тия обувки, дето ги мери, освен едни, всичките бяха потресаващо грозни, а тя ги съзерцава като да са красота неземна Joy Цял ден прекара в "шопинг" и нищо не купи ..пак. Ми, не го разбирам тва. Разгледал си сайтовете, харесал си и набелязал си си нещо, отиваш и виждаш харесва ли ти или не. А не да пробваш 20 неща и накрая да се изнижеш без копче да си купил. Уж всичко много ѝ харесва, ама все с празни ръце излиза 95% от случаите...за какво изобщо ходи тогава? Май за да пуска после affiliate линковете отдолу само Joy

Общи условия

Активация на акаунт