Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 856
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 705
Мара ходи в Гучи и Фере да пие кафе и вода на аванта, тя си го каза във видеото, като яко се кефеше.

# 3 706
Поповицата значи направо се е зарила под дъното. Дали си дават сметка, че всички тия евтинджоси правят точно такова впечатление. Противно спрямо всичките лапешняри навънка. Как не им е неудобно не знам.

# 3 707
  • Русе

Аз не разбрах тази сага с belle box и на двете и Нора (предположение, че продължава да е абонирана) за какво беше. Айде на Нора скочиха бройката абонати стремглаво, ама Златена?

# 3 708
За Бел Бокса - усетиха се, че им се пращат ментета или разни тестери с изтекъл срок. Пресентират им кутия с продукти на цена 100-200лв, а абонамента бил 25лв. Сагата е, че не стига безплатната реклама, която тези момичета правят, от Бел Бокс им налагат правила кога да отварят кутиите си.
Аз не разбирам, след като толкова открито стана ясно, че това са боклучета, защо не си прекъснаха абонамента на секундата и толкова.

# 3 709
А как се докладват такива смешници като този сайт в КЗП. Защото в сайта на КЗП изискват потребителят да е лично засегнат, т.к.искат да се приложи документ, който доказва връзка между търговец и потребител, например касова бележка.

Не е нужно да си лично засегнат, обясняваш проблема (имат форма за попълване) и там, където пише какво искаш, пишеш - още информация. Аз така подадох за Ree и ми приеха жалбата, даже пратиха писмо по пощата да кажат, че експерт от дирекция "Защита при продажби от разстояние" извършва проверка в момента и при констатирано нарушение ще има административни санкции за търговеца.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:09 от Анонимен

# 3 710
Не е нужно да си лично засегнат, обясняваш проблема (имат форма за попълване) и там, където пише какво искаш, пишеш - още информация. Аз така подадох за Ree и ми приеха жалбата, даже пратиха писмо по пощата да кажат, че експерт от дирекция "Защита при продажби от разстояние" извършва проверка в момента и при констатирано нарушение ще има административни санкции за търговеца.
На мен пък ми пратиха само искане за касова бележка, обясних, че нямам, защото съм видяла нередност преди покупката и не съм купила въпросното нещо. С това нещата приключиха, въобще не разгледаха сигнала. 2 пъти ми се случи.

# 3 711
  • София
https://vimeo.com/313775670?fbclid=IwAR1VcCDGeFRfYxxBawBCsBH0vzT … 5yj66L0NB_vzSAop4

И Полина се е включила в кампанията срещу домашното насилие.

# 3 712
от вас научавам за Драганова, чудя се как не са я изгонили от Фенди с тези менте маратонки. Няма срамно, ако не можеш да си позволиш най-високия клас дрехи и аксесоари, срамно е, ако си купуваш реплики и се надяваш, че някой ще повярва, че е оригинал. Има толкова читави брандове на достъпни цени, че чак е смешна тази мода да се фукаш с това кой китайски боклук си намерил

# 3 713
  • София
В регионалния им център се приемат жалби и от 3ти лица (незаинтересовани пряко).
Електронно- по принцип също, всеки гражданин има право да докладва нарушение, ама зависи кой ти я приема. Както навсякъде, впрочем.

# 3 714
от вас научавам за Драганова, чудя се как не са я изгонили от Фенди с тези менте маратонки. Няма срамно, ако не можеш да си позволиш най-високия клас дрехи и аксесоари, срамно е, ако си купуваш реплики и се надяваш, че някой ще повярва, че е оригинал. Има толкова читави брандове на достъпни цени, че чак е смешна тази мода да се фукаш с това кой китайски боклук си намерил

Сьгласна сьм за копията, но точно този модел все още го има на сайта на Фенди, от кьде разбрахте, че не са оригинални?

# 3 715
А каква е идеята на тези видеа от Анимус /с Пепе, Полина и Прея/?
Нещо не разбирам замисъла в тази "стая", слушалките и т.н.

# 3 716
  • Амстердам
В този ред на мисли не знам зако въпросните блогърки не рекламират ръчно изработените украшения и дрехи. Толкова сръчни хора има по нашите ширини, с толкова прекрасни бижута, шалове и други продукти на не много високи цени. Но си давам сметка, че толкова им е капацитета на тези момичета.

Има доста блогърки, които всъщност рекламират ръчно изработени артикули и (прохождащи) български брандове с интересни концепции и замисъл. Но те са блогърки главно, не мога да се сетя за влогърки, които го правят.
Звезди от mintstories например има такива постове http://mintstories.com/bg/. Разбира се, има и доста от актуалните колаборации сред всички блогърки, но има и такива с независими брандове, инициативи и старт-ъп компании.

# 3 717
Изкочи ми видео на Пепето, в което хвали приятелката си и годежният й пръстен. След това съвсем спонтанно казва на Филип да се осъзнае и да се реваншира с годежен пръстен. Щело й се да се женят някъде на топло. Видеото е от Dec 17, 2017, т.е. много след като София е родена.
https://www.youtube.com/watch?v=JTKTcISn7dE
Ако си спомням обяснителния влог, който Пепе записа наскоро казваше, че се били оженили с халките на неговите родители, в първите месеци на бременността й, в Дания. Брака им бил легализиран.
Вие това спомняте ли си го?
Много ме дразни някой да лъже открито и да очаква всички да повярвме.
Света няма да ми стане по-красив с Пепе женена, но защо се прави на маймуна?!?!
Пепе, засрами се!

# 3 718
Да, има някакво разминаване в действителност относно предложението.
(А може да е искала свой собствен пръстен, а не на родителите, за това да е намекнала)

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:57 от Анонимен

# 3 719
  • София
То като лъжеш някого, трябва да помниш какво си излъгал. Иначе се броиш за много разсеян. А като това се случва пред хиляди хора- за много тъп.

Щом и Анимус започнаха да правят колаборации с влогъри, не е на добре положението...

Общи условия

Активация на акаунт