Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 890
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 720
Щях да предположа, че е искала просто втора голяма сватба някъде на топло, защото в Дания май просто са подписали? Не й гледах тогава цялото видео. Но пък това с реванширането с годежен пръстен хич не се връзва...
Каква е ползата да лъже, че са женени, ако не са?!?

Изгледах тази Драганова и се чудя не й беше неудобно да разиграва консултантите да мери хиляди неща, с ясното съзнание, че нищо няма да си купи?!?
Или предварително им обяснява, че си снима така само за кеф? 😀

# 3 721
  • София
Има доста блогърки, които всъщност рекламират ръчно изработени артикули и (прохождащи) български брандове с интересни концепции и замисъл. Но те са блогърки главно, не мога да се сетя за влогърки, които го правят.
Звезди от mintstories например има такива постове http://mintstories.com/bg/. Разбира се, има и доста от актуалните колаборации сред всички блогърки, но има и такива с независими брандове, инициативи и старт-ъп компании.

А, ето това вече е интересно за гледане и четене, въпреки че има доста продукти, за които със сигурност рекламните хонорари са били достатъчно добри, за да може дамата наистина да помисли какво да качи, как да го направи. Веднага ми се наби рекламата на Инфинити, но е значително по-интелигентно направено от масата тъпота, която изливат най-коментираните тук.

# 3 722
Ами предполагам, че консултантите са ОК само да си мери, защото това си е реклама за марката все пак. И то безплатна, без да трябва да и пращат безплатни подаръци, както на други по-известни влогъри и блогъри.

# 3 723
Не мисля, че Гучи или Луи Вютон имат нужда от реклама, още повече от някаква подобна "дама"
Скрит текст:
щях да напиша никаквица, но да не съм толкова директна

А Пепе според мен имаше предвид, кога ще правят сватба - тоест празненство с рокля, гости и т.н., каква ѝ е сметката да "лъже"?!

# 3 724
Изкочи ми видео на Пепето, в което хвали приятелката си и годежният й пръстен. След това съвсем спонтанно казва на Филип да се осъзнае и да се реваншира с годежен пръстен. Щело й се да се женят някъде на топло. Видеото е от Dec 17, 2017, т.е. много след като София е родена.
https://www.youtube.com/watch?v=JTKTcISn7dE
Ако си спомням обяснителния влог, който Пепе записа наскоро казваше, че се били оженили с халките на неговите родители, в първите месеци на бременността й, в Дания. Брака им бил легализиран.
Вие това спомняте ли си го?
Много ме дразни някой да лъже открито и да очаква всички да повярвме.
Света няма да ми стане по-красив с Пепе женена, но защо се прави на маймуна?!?!
Пепе, засрами се!
Във видеото обясни, че са били в лошо финансово състояние и родителите му са дали халките, защото не са имали пари. В посоченото от теб казва, че иска годежен пръстен (какъвто, предвид горното, очевидно няма).
Също в това с обясненията, че има брак, сподели, че са решили да не правят сватба, а само да подпишат. Не виждам нищо чудно в това да иска да вдигне сватба и да събере близките си в по-късен момент, когато могат да си го позволят.

Търсите под вола теле вече.

# 3 725
Пепе нямаше сватба с празненство ожениха се само в гражсанското без хора и тя беше мнооого бременна вече. Simple Smile

# 3 726
Е те разбира се нямат нужда, но колкото повече - толкова повече. Например точно около Коледа целия интернет се залива с постове и клипчета на коледните подаръци от Диор, Шанел и т.н. (обикновено козметика, сувенири или адвент календари) и то на разни персони, които по мое мнение не са никак знайни. Явно си имат някаква оферта все пак компаниите, не знам Simple Smile

Иначе мерси за минт сторис, изглежда интересен, ще се зачета Simple Smile

# 3 727
От вчера чета коментарите за последното видео на Пепе, но днес успях да го изгледам. Като цяло я разбирам, рядко майчинството върви "по план". Имаше доста коментари от хора, които според мен нямат деца и ми стана малко смешно. Както се казва "ще поживеем е ще видим". Много е лесно да се съди от страни. Аз за себе си съм направила своя избор, имам едно дете и планирам с второто да имат 6-7 години разлика. Най-трудно ми беше между втората и третата година, защото преживях доста сътресения в професионален план +адаптацията в яслата + болестите. Дори и да изключим тези неща, пак остава болния въпрос с осъзнаването на 2 -годишното като личност. Пепе ще оцелее, няма къде да отиде, но ще ми бъде интересно дали ще работи след като свърши майчинството й със Сиена. И искрено се надявам да се върне към предишния си стил, не я харесвам с тези чували, които носи. И ако може поне в едно видео да ни спести това кърмене,че наистина става досадно. 

# 3 728
  • София

Скрит текст:
Добре, че се въздържа и не го написа, хехе Joy

# 3 729
Ами, че тя Пепето и сега си е работеща мама - блогър/ влогър/ инфлуенсър Laughing Тя друг стаж я има 3 месеца, я не. Не мисля, че точно децата я спират.

# 3 730
Ами, че тя Пепето и сега си е работеща мама - блогър/ влогър/ инфлуенсър Laughing Тя друг стаж я има 3 месеца, я не. Не мисля, че точно децата я спират.
Е, не се знае. Може пък да изпуши от децата съвсем и да иска ежедневие, пълно с комуникация с други хора.

# 3 731

Скрит текст:
Добре, че се въздържа и не го написа, хехе Joy

Curiosity killed the cat Stuck Out Tongue

# 3 732
Е, не се знае. Може пък да изпуши от децата съвсем и да иска ежедневие, пълно с комуникация с други хора.

Аз имам подозрения, че като поотраснат децата й, ще иска да се вписва и трупа популярност - не само в Интернет пространството. Тия бутания при М. Добрева и по разните предавания не са само да си прави реклама, ми се струва.

# 3 733
И аз изгледах кличето на Пепе, но не съм съгласна с тези непрекъснати претенции, че щом станеш майка трябва непрекъснато да се съобразяват с теб, да си по-специален и да имаш всякакви привилегии. Все едно хората без деца са по-малко хора от теб и техните нужди са по-маловажни. ОК, майчинството е трудна работа, обаче си е личен избор и би трябвало да си си направил сметката преди да раждаш и просто да се примириш, че ще ти е по-тудно за известен предиод или че ще трябва да се откажеш временно от някои неща като обикаляне по събития и ресторанти. Другите хора и те са изморени, и те са недоспали, и те са стресирани, ама нали, да се съобразяват. Аз по прицип ако се отдаде повод отстъпвам на майки с деца например място на опашката или в ГТ, ама то понякога претенциите нямат край. Единствените хора, които са в правото си да изискват повече привилегии, според мен, са хората в неравностойно положение, а не смятам, че майките се числят към тази група.

# 3 734
И аз изгледах кличето на Пепе, но не съм съгласна с тези непрекъснати претенции, че щом станеш майка трябва непрекъснато да се съобразяват с теб, да си по-специален и да имаш всякакви привилегии. Все едно хората без деца са по-малко хора от теб и техните нужди са по-маловажни. ОК, майчинството е трудна работа, обаче си е личен избор и би трябвало да си си направил сметката преди да раждаш и просто да се примириш, че ще ти е по-тудно за известен предиод или че ще трябва да се откажеш временно от някои неща като обикаляне по събития и ресторанти. Другите хора и те са изморени, и те са недоспали, и те са стресирани, ама нали, да се съобразяват. Аз по прицип ако се отдаде повод отстъпвам на майки с деца например място на опашката или в ГТ, ама то понякога претенциите нямат край. Единствените хора, които са в правото си да изискват повече привилегии, според мен, са хората в неравностойно положение, а не смятам, че майките се числят към тази група.
Съгласна съм с теб, майчинството изисква да се адаптираш към доста ситуации, но не може вечно да е оправдание за всяка трудност. Всички с деца знаем,че настъпва момент,когато ходенето по магазини и ресторанти е предизвикателство. Аз също съм си спестила доста излизания или съм се съобразявала да не съм с детето. Но пък и няма как все да се изолираме,защото детето е в период на тръшкане. Воденето по обществени места също е част от социализирането на децата. Просто се преценяват обстоятелствата, повода, мястото.

Общи условия

Активация на акаунт