Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 897
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 750
Златеноооо да не вземеш после да се вееш като Поповата с пъпчасала кожа и да ни обясняваш на какви процедури си била
https://www.youtube.com/watch?v=yks6DJ8Bkhs

Ама защо? Тя каза, че изглежда много естествено.
Laughing
Скрит текст:

# 3 751
Е те разбира се нямат нужда, но колкото повече - толкова повече. Например точно около Коледа целия интернет се залива с постове и клипчета на коледните подаръци от Диор, Шанел и т.н. (обикновено козметика, сувенири или адвент календари) и то на разни персони, които по мое мнение не са никак знайни. Явно си имат някаква оферта все пак компаниите, не знам Simple Smile

Иначе мерси за минт сторис, изглежда интересен, ще се зачета Simple Smile

Фийда в инстаграм е приятен, обаче аз просто имам алергия към акаунти, които те следват и отследват повече от веднъж...

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 00:02 от tuali

# 3 752
  • София
Малей, казвайте какво има в скрития текст друг път!!
Мефистофел на Околовръстното.

# 3 753
Златеноооо да не вземеш после да се вееш като Поповата с пъпчасала кожа и да ни обясняваш на какви процедури си била
https://www.youtube.com/watch?v=yks6DJ8Bkhs

Ама защо? Тя каза, че изглежда много естествено.
Laughing
Скрит текст:
Ма майкуууууууууууу помислих, че съм на магистралата Laughing

# 3 754
Е те разбира се нямат нужда, но колкото повече - толкова повече. Например точно около Коледа целия интернет се залива с постове и клипчета на коледните подаръци от Диор, Шанел и т.н. (обикновено козметика, сувенири или адвент календари) и то на разни персони, които по мое мнение не са никак знайни. Явно си имат някаква оферта все пак компаниите, не знам Simple Smile

Иначе мерси за минт сторис, изглежда интересен, ще се зачета Simple Smile

Фийда в инстаграм е приятен, обаче аз просто имам алургия към акаунти, които те следват и отследват повече от веднъж...

Да и аз мразя така няколко влогъри ми го бяха направили включително и тази Min Stotis,Savina Official, Gerdana by Gerdana, една Gergana Ilieva (тя има камо блог,търси си последователи да е известна). Много ме дразнят,като чели им най-важното нещо да имат лайкове и последователи. 

# 3 755
И мен няколко профила упорито ме следват и отследват и наскоро разбрах, че това са някакви програми, които явно те имат, които следват и отследват различни профили за увеличаване на последователи. Гердана и Савина явно са с такива програми, от вас разбирам и за минт-а, но тя просто си ми е антипатична

# 3 756
"Мисля, че вече е време да поговорим за някакъв друг продукт, знаете, че постоянно излизат нови палитри,нови продукти, пазарът буквално е залят със всякакви нови продукти и аз често говоря за нови и различни продукти. Просто искам да ви покажа моето мнение за даден продукт и дали си заслужава."

Кой ще стартира drink game?

# 3 757
Аз вде пак никак не съм наясно, но с това следвани отследване....ми е някак много жалко. Просто накъде върви света, щом е  явно толкова важно да имаш последователи..и всичко е за единия like...не е ли глупаво-вие кажете.

# 3 758
За съжаление Савина напоследък не поства нищо интересно. А и стилът й в момента за мен е потресаващ. Преди беше много по-свеж и разнообразен. Сега само показва по 20 различни вида оувърсайз пуловери, бойфренд дънки и малки ранички.

# 3 759
Аз също много се дразня на тези, които отследват, затова направо ги блокирам. Ако смятат, че правят качествено и хубаво съдържание, последователите им сами ще дойдат, а не по този грозен начин. Ако направим тук един списък с всички такива - ще е супер Grinning Гердана я следвам без да знам за тази история, тя влага супер много в профила си, старае се със сторита, с постове, като цял блог й е профилът, но щом и тя прави тия номера....

# 3 760
И мен няколко профила упорито ме следват и отследват и наскоро разбрах, че това са някакви програми, които явно те имат, които следват и отследват различни профили за увеличаване на последователи. Гердана и Савина явно са с такива програми, от вас разбирам и за минт-а, но тя просто си ми е антипатична

Толково по-зле, ако е програма. С роботи не обичам да общувам! Нито с такива, за които само бройката последователи е важна..

# 3 761
Разгледах сега и фийда на Драгана, наистина има несъответствия. Това е някакво отчаяно wanna be, което или взима и връща, или се снима с чужди неща, или наистина са ментаци. Специално въпросната LV чантичка наистина се появява броени пъти и после край...при положение, че е такъв лукс предмет (гледах видеото на другата влогърка, дето някой постна, която наистина се е изръсила яко за нея), няма логика Мара да спре да се фръцка с нея толкова скоро. Като гледам Фендито, което има, го носи нон стоп, даже е почти единствената чанта, която виждам да носи, освен едни Шанели (които също наскоро не е показвала). Маратонките Фенди може би също са истински, но всичко друго са дребни нещица или снимки от магазина...честно, не разбирам какъв гьон сурат трябва да си, за да обикаляш постоянно магазините за неща, които очевидно не можеш да си позволиш. Чудя се наистина продавачите дали не им е писнало от такива (едва ли е единствената). Тия неща не се купуват толкова с мерене, снимане и чудене на място, колкото с предварително проучване и решение да се купят и сътветно ако не са налични, с поръчка в лист на чакащи. Нейния "шопинг"е само зей-пазар, заглавията трябва да си ги смени на "window shopping"...

# 3 762
Зей-пазар е новия термин на месеца за мен, много е готин. Мерси! Heart
Откровено казано, за мен е непонятно да даваш пари само за марката. Когато си купувам нещо, гледам да ми харесва, независимо от цената. Имам вещи за по 1000 и отгоре и за 5 лева. Харесало ми е + отговаря на стила ми + мога да си го позволя = купувам. Наистина ли има жени, които за единия влог ще купят нещо, само за да го върнат? Драгана, или която и да е, не осъзнава ли, че сговнява нещата за другите. Защото с тази злоупотреба с възможността за връщане магазините имат вече повод да рестриктират клаузите си за връщане и това да става по-трудно или невъзможно. Така някоя мацка, която си е взела дреха с дефект примерно или наистина се е случило веднъж в живота ѝ да направи необмислена покупка, ще пострада и ще остане без възможност за връщане. заради влогърските въжделения, амбиции и наглост на някоя си.
Народът е казал на гол тумбак - чифте пищови. Хубави поговорки си имаме.
И още нещо - огромната част от българките са адски прагматични и практични. Да правиш влог само с фръцкане за скъпи дрехи, козметика и прочие, означава да рестриктираш сериозно аудиторията си, защото спираш да си полезен. За какво ѝ е на средностатистическата дама да гледа видео за нещо, което не може да си позволи? На ревюта на скъпи продукти гледанията/четенията и лайковете/споделянията винаги са по-малко от средно- и нискобюджетните, точно по тази причина. И това е публичен факт за блогърите и влогърите.

# 3 763
  • София
А гледат се, гледат се Blush
Но са вредни. Аз така гледах сума време видеа за обувки и дълго време се задоволявах само със зяй. Просто обичам да гледам. Laughing После вече реших и аз да си ги позволя.

# 3 764
Гледах няколко клипа на Мария, красиво момиче е според мен, има излъчване, обаче е нещо изперкала на тема лукс. Очевидно иска да го докара някак да изглежда сякаш й е част от ежедневието, но кой лъже нз. Направо й е болна тема тия дранкулки и обувки, в последния й клип не можех да разбреа, наистина ли оригинални бижута може да изглеждат толкова евтинджос и фалшиви. Това са си дранкулки за богати лигли, които наистина имат възможности. Тя има желанието, иска да блести с нещо, но е много прозрачна. Ако беше по искрена можеше и да става, или ако признае, че е луда по луксозни стоки, ама не може да си ги позволи пак щеше поне някой да й повярва Simple Smile
Гледах видеото на Валери с палитрата, нещо ми изглежда кахърна, раздвоена и депресирана. От една страна лиготията й е отработен навик, от друга, вече доста я насолихме във форума и явно не й е добре, та сменяше сериозни физиономии със все така лигавите си възклицания и маниернечвне. Казвам ви, съжалявам я вече. Хубава, пък не знае накъде да поеме, малка барби ли да бъде, сериозна млада жена ли, не й е лесно, и това дамо поради натиск от тука, убедена съм. Иначе си живееше живота с лекота.
За Пепе, много я разпердушинихме и нея вече, свикнала е да е глезанка, ама чак да казваме, че е безделничка, видели сте вие безделнички. Обидите на никого не помагат.
Няма угосия за бг зрител, но определено нахилени и много щастливи влогърки не са ни по вкуса, дано се замислят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт