Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 771
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 810
Според мен Петканова е родила вече, те не публикуват нищо от вчера (което е много странно, защото попринцип по цял ден бълват снимки и клипове).

# 3 811
tuali, да, и аз с такова впечатление бях останала, затова се учудих.
Не ми изглежда да става дума за спешно секцио във видеото, което принципно се налага в хода на раждането, а тя си беше с цивилни дрехи при влизането, пък и надали ще им е до снимане, ако е изникнал проблем и се налага да я срежат.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 00:02 от Ванилия*

# 3 812
  • София
Влизам с грум и трясък, напоследък не успявам да изчета всичко. Снощи тубата ми предложи клипче на Джеймс Чарлз , Тати и Джефри качено от първият. Как подяволите той вече има над 13млн последователи??? Даже Ники няма толкова. Кога успя?

Аз се чудя същото, направо е безумно, Тати има едва 5 мил... Вдигна сега покрай палитрата, ама чак пък толкова...

# 3 813
  • HH

Аз се чудя същото, направо е безумно, Тати има едва 5 мил... Вдигна сега покрай палитрата, ама чак пък толкова...
Тя и Джаклин имаше палитра с Морфи, а в момента гребе дъното заедно с  Кат фон ди.
Шегата настрана, наистина не виждам нещо в него, което да го прави по интересен от Тати и Джефри.

# 3 814
  • софия
]Щерев е горе - долу зад блока ми,
 мога да ходя сутринта да причакам Дани и да питам дали се е родило бебето Simple Smile

# 3 815
Харесва ми как говори Нина Василевич, само да беше малко по динамичен канала и някак по-малко хаотичен
Също последните видеа на Polly molly, за Корея разни неща, най-накрая нещо малко по-различно и свежо от масовката

# 3 816
Алекс искаше да роди нормално.
Раждала съм два пъти в Щерев и на етажът, на който отиде Дани се намира и залата за естествено раждане. Тя е до операционната.
Плановите операции там се извършват сутрин.

# 3 817
Тоя "Дани" не беше ли някъв идиотизиран репортер преди? Никога не съм знаела какво му харесват.

Джеймс Чарлз... 🤯 гейщината е попуярна. На мен ми е противен също както Стар и всички неопределени фрийкове аут деър. Бтв според гуспойца Хил, тя му е отворила пътя към Морфи. Доколкото помня той беше никому неизвестният гримьор на Тати за сватбата... ноо гейщината продава

# 3 818
При планово секцио родилката се приема предната вечер в болницата.

# 3 819
Понякога ходят и сутрин.
Както и да е. Дано всичко е наред!! Всъщност, за нея се радвам повече. Та не натрапваше толкова бременността си, колкото госпожа Гочев. Петканов е дразнещ, но къде по- анти хорица си имат деца.

# 3 820

Мен ме приеха сутринта, както и всички останали, които после дойдоха в реанимация. В Щерев това

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 01:21 от tuali

# 3 821
Нямам идея дали има значение от болницата, но всички раждали планиво секцио около мен, в различни болници, са ги приемали предната вечер. Но това е друга тема..
Аз днес чак разбрах, че тази Мона е актриса някаква 🙈

# 3 822
Нямам идея дали има значение от болницата, но всички раждали планиво секцио около мен, в различни болници, са ги приемали предната вечер. Но това е друга тема..
Аз днес чак разбрах, че тази Мона е актриса някаква 🙈

В Щерев са на същия ден.

# 3 823
Айде, чакаме благата вест!

# 3 824
  • София

В Щерев отиваш час и половина преди самото секцио. И когато са планови са все сутрин. Първото ми беше планово там, а второто по спешност. Там позволяват да се снима и по време на секцио, не само естествено, така че може и да има влог 😄
Аз имам документирани и двете ми операции там (за лично ползване, не за ютуб). Мъжът ми постоянно ме бъзика, че  ако ги кача, особено второто, ще превъртя ютуб и ще стана най-известният хорър влогър 😂

Общи условия

Активация на акаунт