Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 762
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 825
Може, Адри Simple Smile
В Токуда с ми казвали, че влизаш още предната вечер Simple Smile предполагам, че така се усвоява и пътека.

А как така да се снима по време на секциото? Ти ли да снимаш? Понеже друг няма право да присъства - нали все пак е операция..

# 3 826
При планово секцио родилката се приема предната вечер в болницата.

В Щерев отиваш час и половина преди самото секцио. И когато са планови са все сутрин. Първото ми беше планово там, а второто по спешност. Там позволяват да се снима и по време на секцио, не само естествено, така че може и да има влог 😄
Аз имам документирани и двете ми операции там (за лично ползване, не за ютуб). Мъжът ми постоянно ме бъзика, че  ако ги кача, особено второто, ще превъртя ютуб и ще стана най-известният хорър влогър 😂

Давай, превърти тубата!!! Мен ме е яд, че си нямам такъв спомен и бих гледала с кеф Smile даже ми се ще да ги бях помолила да ми махнат перденцето да си гледам случката, ама на, свърши вече Smile

# 3 827
  • София
А как така да се снима по време на секциото? Ти ли да снимаш? Понеже друг няма право да присъства - нали все пак е операция..

Таткото го пускат. Дезинфекцират го, обличат го и го вкарват в операционната. Даже му казваха къде да застане, за да снима по-добре 😂
Честно казано, приемането предната вечер е по-добре. Поне в моя случай щеше да ми спести много мъки, защото дребното реши да се ражда тъкмо през нощта преди плановото секцио и не само, че реши и ме измъчи с контракции, ами взе че се и заклещи, за да се наложи така или иначе да ме режат. Да не говорим, че не ме хвана упойката, защото не бяха минали нужните часове без храна и вода 🤐
Та, както казах, видеото ми не е за приятен спомен, а достойно продължение   на "Убийствен пъзел" 😂

# 3 828
Много се разводнихте. Ето един канал, който май не споменат до сега.
https://www.youtube.com/channel/UCbo8e6dFjfIx4HBdXeuSNMQ

# 3 829
Покрай Петкановец открих този блог:

https://stayclosetravelfar.com
на българка и израелец, ето и Инстаграмите им:
https://www.instagram.com/yinonhorwitz/
https://www.instagram.com/katerinastavreva/

Много красиви снимки имат, не знам дали имат канал

Абе тия хора навсясъде с фотограф ли пътуват, как стават тия работи..? Хубави картинки, но ми идва ту мъч толкова идилия по двойки

Типично по български всичко ти се вижда конспирация . Има стативи и дистанционни , с които се снима и аз ги снимам през повечето време.

# 3 830
Влизам с грум и трясък, напоследък не успявам да изчета всичко. Снощи тубата ми предложи клипче на Джеймс Чарлз , Тати и Джефри качено от първият. Как подяволите той вече има над 13млн последователи??? Даже Ники няма толкова. Кога успя?

Аз се чудя същото, направо е безумно, Тати има едва 5 мил... Вдигна сега покрай палитрата, ама чак пък толкова...

каква палитра, че съм  назад? И какъв скандал е имало покрай Kat von d?

# 3 831
  • София
Джеймс пусна палитра с Морфи, която беше разпродадени за минути и на двете и зареждания. Кат вон Д имаше скандали с Джефри до колко си спомням.
Сега виждам че Марио Дедиванович е пуснал видео с Джеймс, Кайли Дженър беше по Хелоуин с него, та и от там набра скорост, Кардашианите го харесват също, понеже Джеймс не прави ревюта на продукти, докато Тати и Джефри правят и отнесе доста хейт от Кайли особено Дежфри...

# 3 832
  • Русе
Много се разводнихте. Ето един канал, който май не споменат до сега.
https://www.youtube.com/channel/UCbo8e6dFjfIx4HBdXeuSNMQ

Много ми хареса, особено частта със спа-то на летището , ще се абонирам! Smile

# 3 833
Аз Джеймс не го харесвам, идва ми повече гей и от Джефри. Нямах идея, че има толкова много абонати, в шок съм! Знае си интереса той. Тати до миналата седмица качваше по 5 пъти в седмицата, и следях как зорлем за няколко месеца вдигна 100-200 000 абоната и си е още на 5М горката. А в Джефри оценявам това, че не се свени да си каже искреното мнение, дори с риск да нарани онази бездарна фамилия или който и да е друг. Очевидно е, че живее адски луксозен живот, няма нищо лошо, ползва си човека скъпите продукти, но ми харесва, че често показва и дрогерийни продукти, които са доста добри. Дава някаква алтернатива на абонатите си. Някак си не се звездее, иска ми се да вземат нашите влогърки пример от него, ама им е под нивото да ползват дрогерийни продукти. (Е, освен в канала на Avon - там може)

# 3 834
  • където ми харесва
За който питаше-Богданска е родила. Габриел се казва наследника.

# 3 835
  • HH
Кат наскоро направи някакво изказване, че нямало да си ваксинира децата. Това предизвика голямо недоволство. Дори Тати направи някаъв негативен коментар по въпроса.
А Тати спря да качва 5 пъти и сподели че има репродуктивни проблеми и ще наблегне на лечението си и ще е активна повече в инстаграм.

ПС: Надявам се следващите 100 коментара да не са от сорта на “аз си/не си ваксинирах децата”...

# 3 836
Хич не ми дреме кой се ваксинира и кой - не, но там има голямо разделение и се чудя защо въобще го съобщават на всеослушание, като знаят какъв отзвук ще предизвикат? А може би защото няма лоша реклама, знаем ги, че използват всеки случай за печелене на абонати.

Смешно ми стана като прочетох поста на Богданска - "Най-накрая и от мен да излезе човек!" Laughing

# 3 837
Богданска е качила сладка снимка. Да й е честито бебчето! От всички бременни тя беше най-красива и адекватна.  Кога само е успяла да се гримира след раждането за снимка в инстаграм? Това ми идва too much и без грим щеше да е хубава.

# 3 838
Богданска е качила сладка снимка. Да й е честито бебчето! От всички бременни тя беше най-красива и адекватна.  Кога само е успяла да се гримира след раждането за снимка в инстаграм? Това ми идва too much и без грим щеше да е хубава.
Значи, то като те напъне нямаш време да махаш и слагаш грим.
Аз родих с грим, защото дребното бързаше да се роди. Та... Може и да не е пресен този нейния

# 3 839
Богданска е сладка , но много ми паднаха двамата с нейния хубостник като си развяваха изневерите по интернет , после  много се заобичаха.Тоя Даниел ми е много антипатичен .

Общи условия

Активация на акаунт