Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 246 769
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 840
Виждала съм как чужди влогърки се гримират преди да почнат на напъват, тъй че хич не ми е странно, че Богданска е с грим.

# 3 841
Според мен това с изневерите беше PR,за да станат известни. Иначе са ми много по-симпатични и забавни от бъдещото семейство Шопови.

# 3 842
Тази Гергана Димитрова,нали каза,че няма повече дрехи, да си купува,до края на зимата,че чак имала и за пролетта..и хоп пак видео за ДИЗАЙНЕРСКИ покупки за хиляда лева...Поне е упоменато, че не е спонсорирано видео,(в което се съмнявам) , ама то хвалби,то изкуствено поведение..Това момиче, не й ли писна да бъде такъв консуматор,и само да купува...тъжна работа..Единствено бомбера на Tommy Hilfiger  ми хареса ,всичко друго беше потрес за цената си ...

# 3 843
На мен ми беше смешно във видеото на Гергана, как за всяко нещо обясняваше как разчупвало визията. Е спомена го хиляда пъти това разчупване... А не видях нищо кой знае колко интересно от нея, не мисля че има и стил някакъв. Разчита че като е марково е много хубаво, което не винаги е така. Например показва някакви дънки на CK който бяха ужасни, модел 2005-та поне, в някакъв смотан цвят. Според мен ги е купила само заради марката.

# 3 844
Да, точно ми излезе видюту и' /както Гериту казва/. И заглавието "+ награди за 1500лв". Гери, ако четеш още - самоизтрий си канала, ще направиш услуга на всички ни.

# 3 845
Богданска беше доста адекватна бременна. Нямаше натрапване, превземане, лиготене, все едно тя е първата и последната бременна на света.
И сега със снимката на малкия съвсем ме спечели. Всичко е много естествено при нея. Нормалан, ненатрапвана бременност. Раждане без истерии в социалните мрежи. Без анонси и мрънкане, колко ѝ тежи, как не издържа и бля, бля.
А Мона нека си мисли, че цял свят тръпне в очакване да види отрочето ѝ. Wink
Редактирам се:
Божеееее! Бебето си има вече инстаграм.🤦🏻♀
Как ли сме израстнали ние без инстаграм на втората минута, след раждането ни.
Нямам думи. Чак съжалявам, че написах всичко това горе. Пфууууу...

# 3 846
Честито да им на Петканови, много сладко изглежда малкото човече.

Може да е с перманентен грим, аз имам на очите си и съм супер доволна.
а, как така има инстаграм бебето? Сигурни ли сте?Anguished

# 3 847
Гергана да спре с паразитните думи - като каже "и така нататък", "като цяло" или "продукт", ми де  да й зашлевя един

Бебето на Петканови има 1000 последователя?????

# 3 848
На мен ми беше смешно във видеото на Гергана, как за всяко нещо обясняваше как разчупвало визията. Е спомена го хиляда пъти това разчупване... А не видях нищо кой знае колко интересно от нея, не мисля че има и стил някакъв. Разчита че като е марково е много хубаво, което не винаги е така. Например показва някакви дънки на CK който бяха ужасни, модел 2005-та поне, в някакъв смотан цвят. Според мен ги е купила само заради марката.
Да, повечето дрехи, особено чантата,бяха все едно купени,от втората употреба..Има нещо, много странно в това момиче,за тези пари къде, къде по свежи неща, можеше да си купи..И с това ръкомахане,и крещене ,картинката е пълна .. :Д

# 3 849
Бебето има instagram?? Абе тези да се гръмнат.. егати тъпотията. Да се гръмнат и тези 1000 дето са го последвали Grinning

# 3 850

Бебето на Петканови има 1000 последователя?????

Мда, споменаха за раждането на бебето и за Инстаграма при Гала.

:
Божеееее! Бебето си има вече инстаграм.🤦🏻♀
Как ли сме израстнали ние без инстаграм на втората минута, след раждането ни.
Нямам думи. Чак съжалявам, че написах всичко това горе. Пфууууу...

Аз имам противоречиви чувства към подобни профили на деца, плюшени мечета, общи профили в социалните мрежи и т.н.

От една страна са ми смешни и нелепи. Погледнато от друг ъгъл, ще остане един хубав спомен на детето още от първите дни. Аз и до ден днешен си издирвам детски и бебешки снимки, разпръснати по баби, лели и т.н. Стига да е заключен профила и с ограничена публика, не виждам проблем.

# 3 851
Бебето има instagram?? Абе тези да се гръмнат.. егати тъпотията. Да се гръмнат и тези 1000 дето са го последвали Grinning

Какъв е проблема?

# 3 852
ДА е живо и здраво малкото Петкановче хихи Simple Smile Харесвам ги, много са ми позитивни и забавни!

# 3 853

Какъв е проблема?

Няма проблем. Просто ми се струва тъпо. Какво точно ще постват в този инстаграм и на кого е нужно? Да си постват в техните си. Както пък и не виждам никакъв смисъл да следвам профила на бебе, с което не сме в близки роднински връзки. Даже ми е смешно, ама те си знаят Grinning

# 3 854
  • софия
Аз пуснах заявка за последване на бебето - името ми допада, дори бях в чуденка за моят син, но братовчед му се казва Габриеле и реших че не върви и моят да е така.

Общи условия

Активация на акаунт