Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 23
Рецепта за печени пилешки бутчета с доматен сос и резене. Оригинален прочит на класическите печени бутчета.

Необходими продукти за 4 порции:
2 глави резене
1 глава червен лук
4 скилидки чесън
2 с. л. масло
4 с. л. доматено пюре
2 ч. л. кимион на прах
2 ч. л. семена от копър
8 стръка мащерка
1 малка червена чушка
2 дафинови листа
1 ч. л. сол
½ ч. л. смлян черен пипер
сокът от 1 лимон
400 г смлени домати
400 мл пилешки бульон
4 пилешки бутчета (горна и долна част)
наситнени каперси и магданоз за поръсване

Всички епизоди от поредицата можете да гледате ТУК.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 19:24 от russev

# 1
  • София
  • Мнения: 1 212
Извинете, че ще коментирам по този начин, но не може ли да подмените със снимка на вече сготвеното ястие? Изглежда много непрофесионално с това сурово бутче, освен че изглежда леко неприятно, да не изпозлвам друга дума, и не се връзва никак с потребителско име Красота в кухнята Rolling Eyes

Скрит текст:

# 2
  • Мнения: 575
Уау, резене и отделно още семена от копър, аз обикновено обичам анасонови напитки, но в манджи този вкус ми идва твърде силен. А пък и дафиновия лист е тежък, топло е за тези аромати за мен.
Иначе нелоша идея. Потриса ме "почистването" на чушките и как не обра доматения сос от буркана Frowning Няма ли нужда от захар при толкова много киселина?

# 3
  • София
  • Мнения: 28
Това е рецепта на австралийския готвач Бил Грейнджър. Оригиналната рецепта е с портокали, лимона идва в повече с доматения сос. Готвила съм я, много е приятна тази манджа

Общи условия

Активация на акаунт