Домакини 67/ Инвестицията в спомени води до банкрут на мечтите

• 71 207
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря!
Започнах Тамифлу и на двете деца. Не съм ги водила на лекар. Бояна вдигна до 38.2,Мария пък започна специфичната и грипна кашлица. Идилия.

# 136
Момичета и семействата им, пожелавам ви здраве, семейно разбирателство и много нови изкачени върхове! Весело посрещане на Новата година!

# 137
  • при късмета
Весело посрещане, прекрасни!
Да е много здрава и успешна идващата година, изпълнена с хубави емоции!

# 138
Честита Нова година, момичета! Да сте здрави!
Почерпете се за здравето на ММ и щерка!

# 139
# 140
  • София
ЧЕСТИТА НОВАТА 2019 ГОДИНА! ДА Е МИРНА, ЗДРАВА, ПЛОДОРОДНА! ВСИЧКО, КОЕТО Е ХУБАВО И ДОБРО ЗА ВАС, ДА ГО ИМАТЕ В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА!

ЧЕСТИТ ВАСИЛЬОВДЕН! ДА СА ЗДРАВИ КАТО КРЕМЪК ИМЕНЯЦИТЕ, ИМЕТО ИМ С УВАЖЕНИЕ ДА СЕ СПОМЕНАВА И ДА СЕ ПРЕДАВА НАПРЕД В ПОКОЛЕНИЯТА! НАЗДРАВЕ ЗА СЪПРУГА И ДЪЩЕРИЧКАТА НА МАРИЯТ.

Почивайте си, предполагам храна за дояждане има поне за два дни напред Simple Smile

# 141
Да ние е честита новата година! Нека бъде по-щастлива, по-красива, по-благодатна, изпълнена с много сбъднати мечти! Пожелавам ви много здраве и усмивки!
Мария от здраве да не се отървете! Наздраве!

# 142
Честита нова година момичета,нека е здрава,мирна и благодатна.
Мария да са ти живи и здрави именниците.
Хапнахме,пийнахме и гледах красивата заря от  къде ли не,прекрасно беше.Обаче кучето горкото от страх търси къде да се скрие.
А днес ВиК се погрижи да не ни върви по вода новата година,безводие за пореден ден. Grinning

# 143
Писе, цяла година ВиК-то нещо ви е взело на мушка.

# 144
  • Fort Worth, TX
За много  години момичета.Желая ви много здраве.

# 145
  • при късмета
За много години!
Да сте здрави и успешни!
Да са живи и здрави имениците на Мария и всички празнуващи.
Ние от събота бяхме в Копривщица.
За радост на децата имаше доста сняг.
Добре, че и утре шефа не е на у-ще, че не знам къде ми е главата

# 146
За много години, момичета! Здраве и берекет през новата година!
Честит Имен ден на всички именици! И те да са честити!
Днес е адски студддд тук.... Ние вече леко полудяваме с програмата и гостите...

# 147
За много годиниииииииии! Да сте живи и здрави вие и всички покрай вас, и от късмет да не се отървете!
Ние изкарахме вълшебни почивни дни, направо се размазахме. Бяхме си на нашата си вила, ние четиримата и приятели - посрещахме, изпращахме, на Нова година включително имах гости и така. Днес вече сме на работа и малкото е на детска градина, а от утре почва и ученикът. Пълна програма Wink
Айде хубав ден от мен, гушки и целувки за всички.
П.П. Смърфи, и тук да благодаря за изненадата! Страхотна си Heart

# 148

Наздраве!

# 149
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, да си жива и здрава! Разбира се, че не остаряваш, а само се подобряваш и ще си все така! Всичките ти желания да се сбъднат, весел празник!

Станахме рано, шефа на у-ще, аз ще подремя още малко преди да се организирам да свърша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт