Магията на изтока - тема 56

• 40 812
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Никога не съм си мислила,че ще се забавлявам с китайско риалити (риалити ли се води?) без да разбирам изначално.
Цели 4-ти еп, изгледах.Тъкмо напуснаха Япония.

Шош,на мен ми се щеше да разбера какво видя малката. Вероятно бъдещето,което няма да е свързано със семейството,нито с нейното,защото тя усети какво е любов и грижа,а това няма как да получи от майка си.Нещо я накара да се надигне на пръсти.

# 421
  • DE
Аз изгледах само два, но много ми харесва, на моменти разбирам  Crazy Grinning
Джо Чен въпреки, че повечето пъти играе ледена висулка с бастун, извън роля е вулкан от страсти, умен и кадърен  Heart Eyes
Ариел Лин ми е много симпатична, харесвам я като актриса и като участничка в шоу. Олимпийския шампион е голям сладур.
Sheng Yi Lun от "Go Princess Go" не разбрах, защо изостана и дали по-късно ще се върне в играта или ще го сменят.
Lai Ming гледам в момента в "Ever night" приятен ми е.
Барон е ясен, цупльо  Heart Eyes

# 422
Sheng Yi Lun от "Go Princess Go" не разбрах, защо изостана и дали по-късно ще се върне в играта или ще го сменят.
Връща се.
Дори се усмихва,но си е дърво.
Всички са ми забавни,доста различни характери и явно си се забавляват.
Цупльо си се цупи,но в някои състезания се справят доста добре,но в други...
Партньорката му не я знам,но е хубава.
Той е по-хубав Joy

# 423
  • MJF
Мда и аз с нещо такова като идея свързах последния кадър на филма.
То всеки един от героите заслужава разбол в този филм. То трите деца ли, то възрастната дама-бабата, то Тя и Той за кратко за ги кръстя така.
Въобще както и ти писа след затишието , с което даже свикнахме и въпреки гледката гледахме "спокойно" , ни се изсипа турнадо на главите в кресчендо в последната пета на филма и завършихме с това поглеждане на малкия човек през перипета.
И за зрителя след финала един вид почна филма. Направо и така мога да го кажа, мда.

# 424
  • DE
Всички са ми хубави, но партньорката на Барон е доста некадърна  Grinning  Струва ми се, че той не я харесва много Thinking
Но Джо, ах Джо, направо го преоткрих, сред първите ми азиатски любимци е  Heart Eyes
Дървото от принцесата е голям симпатяга и да, усмихва се, но е някак свит и неразговорлив.
Със сигурност им е много забавно.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 15:24 от дането

# 425
Шош,можеше да се усетим,че е затишие пред буря,защото всички предпоставки за такава бяха налични,но протичането на филма,осъзнаването,че правят добро за детето,че всичко ОК,въпреки начина им на живот създаде една илюзорна представа за безвремие.Дори,това,че продавача даде на децата лакомство,защото знаеше какво всъщност правят,можеше да ни насочи,че нещата няма да останат такива.
Подготвиха сладураната за живот.Тя е бъдещето,знае какво е обич и как да оцелее.За момчето важи същото.
Много мъчно ми е Kirin Kiki.Отиде си във филма,а по-късно от света. Unamused

Дане,не само,че не я харесва,но на моменти и се дразни.За нея важи същото.Те са най не стикования екип.
Но е хубава.
Джо Чен съм го гледала само във филм.
Признавам,че за повечето ми се наложи да чета биографии,за да знам кой-кой е Blush
Както се оказа гледала съм много малко китайски сериали и малко повече филми и повечето им артисти съм ги засичала само филмово,но имената им не помня. Blush
Аз съм един ужасен фен.Любимците ми нямат късмет с мен.Joy

# 426
  • MJF
За  Kirin Kiki, човек цял живот актьор, мисля си че добре ѝ се получи предвид всички подробности от какво и как е починала ,  все пак финала. Някак си игра до самия край. А и какви запомнящи се роли при това.

Почнала съм Miracles
Главния герой че е шемет и половина спор няма, но каква комбинация са с другите му двама колеги- фена на мравките и "сериозния", просто се  hahaha Joy hahaha с тях. И този послушен Джордж  Laughing.

# 427
Дане,много набързо,но 5 еп. е много забавен.Барон има нов партньор и е съвсем друг човек.
Дори не се е цупил Joy Joy
Чак влюбено го гледа Joy

Пак бяха в Япония.

Проверих дали има суб за My Amazing Boyfriend 2.Нем.
Мале,какъв късмет съм имала с Fights Break Sphere Scream Просто не си представям какво мрънкане щеше да е от моя страна ако се туткаха с превода.

# 428
  • DE
Аха, извадихме късмет, че беше хубав та го преведох бързо.
Втората част и аз я чакам, още съм на вълна Майки Heart Eyes че плувеца ми останаха 5 епизода и вече съм на финала. Стана приятен след средата, не съм превъртала Grinning
Интересно дали и как ще свържат двете части като каста е нов newsm78

На бягащите стигнах до пети, то и без това няма други преводи, това поне може да се гледа без Mr. Green
Не разбрах на какъв принцип се менкат, а накрая на  всеки епизод дават индивидуално класиране по точки, Барон в началото бе пръв, но бързо слезе в класацията Laughing

# 429
Пише,че ще е продължение.
Тя даже била бременна,аз не помня  в сезон 1 да са стигнали до бебеправене,но може във втори или пък той е мутант и бебето може да е станало с поглед.
Незнам.Blush

И аз неразбрах как се менкат. Утре ще помоля някой китайче да преведе Smiling Imp
Само отчетох,че не е с Тя и определено се държа по освободено,по се забалява и трябва да ме наемат за разчитане на емоциите на Цупльо.

# 430
  • DE
То не, че е много сложно да ги разчетеш емоциите на Цупльо Heart Eyes Нали уж не са в роля, а в развлекателно предаване Thinking Обаче какъв е циркаджия Crazy
Доста по-комфортно се чувства с манекена.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 23:46 от дането

# 431
  • София
Гледайки Вавилон и Капан,а и други сериали за разни богаташи, ми се иска да имам власт да наредя да се извърши една деноминация, да видя колко богаташи ще останат.За руснаците същото ми е минавало през главата.Гордеят се с високите цени и многото нули, без да се замислят,че при деноминация всички ще увехнат.

И как можаха да сложат за главни герои най-неприятните актьори?Актрисата играеща сестрата на Минхо и Минхо щяха да са много по-красива и приятна двойка.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 02:22 от Тайна

# 432
  • MJF
Coffee снощи повторно изгледах последните 30 минути на Shoplifters (2018)- от момента в който Шота скочи. Повторното гледане показа колко детайли ми са се "замазали" в целия наплив от мисли и емоции първия път. Много стягащи за гърлото моменти в малък интервал време. Доволна съм че го повторих.
Скрит текст:
И как е двузначно включването на полицията , медийте. От една страна провокацията, "хвърлянето" на лъжи, обвинения.... е част и за двете групи да изкопчат информация при разпит/интервю. Но от друга туй е  абсолютно друга, клиширана, закостеняла, първосигнална, "тъпа" реакция/интерпретация на случилото се на героите. Настрана по -лесните за такава манипулация 3 деца на различна възраст. Макар че Шота доста "ориентиран" за възрастта си. За разлика от малкото дете, бързо и дори не изчака да се доизкаже полицията и отрече да помни нещо за "истинските си" родители, адреса си. След това Тя в полицията на разпита. Той на разпита. Казаха се там едни от най-силните реплики във филма. Цялата сцена Шота-Той и тримата в затвора Тя-Шота-Той .....сиииилни. Тинейджърката, да не изпусна с моята любов  Mr. Green към тази група  Wink. Този персонаж макар и ясен някак си ми остана на по-заден план. Върна се тя след разпита на мястото на къщата и баба си. 

# 433
Дане,човек да не реши да си смени професията Imp
То и емоциите на принца от Go Princess Go могат да се разчетат
Двамката бяха много сладки на състезанието с вакум на челото и дърпането. Обаче физиономиите им при първия опит бяха Scream Joy

Tomb of the Sea все така ли си до 17 еп?
Мога да те изчакам,малко ми писна,имам някаква глупост с Барон и съм изтеглила сезон 1 (цели 10 епизода) на The Lost Tomb,че някога ще гледам и останалие сезони,най-вероятно сезон 3.

Шош,колко сме различни Hug
Точно в затвора майката каза най-големите клишета.Визирам това за майката и майка ли си ако не си родила детето си,а се грижиш за него?
Пак казвам това е лично усещане.След като приминеш през тези въпроси и ежидневието те вкопчи спираш да си ги задаваш и дори не го мислиш.

# 434
  • MJF
Tuon,
Скрит текст:
аз запомних фразата за кой кого намерил относно героинята на Kirin Kiki и подхвърленото за майката на самата Тя. За миналото на Той и Тя все пак най-малко факти ни бяха дадени, оставени сме да догаждаме на база какви са те тук и сега. За Шота-Той разговора за въдиците и после цялата сцена на гостуването на Шота-последния им ден-нощ заедно. За Тя-Шота-Той разговора в затвора за училището, кой колко добър е и инфото къде е намерен.
Едни такива подхвърлени , едва ли не непълни изречения но толкоз подтекст.
А иначе тези всички глупости които се изръсиха от името на полицията и медиите то там е клише до клише но то както писах сутринта , ясно че бе двузначно и нарочно. Пълна провокация за нас, които видяхме истинската картина преди това.
Специално това за което ти говориш е толкова излишен и тъп и ретрограден и .... клиширан е някак си много слабо казано, че даже не съм въобще обърнала и внимание за миг на него. Останалото в този разпит бе силното.

Общи условия

Активация на акаунт