Магията на изтока - тема 56

• 40 802
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • MJF
Мда, знаех си че с толкова "не гледам" изпускам практически неща. Остава да видим кой най-добре припада. Тц, тц, тц  Wink Laughing

Продължавам на малоекранния японски фронт с Choosing Spouse By Lottery. Като интересен експеримент звучи.

Thinking мда в моето отсъствие на кънки виждам, че се е размърдал японския фронт. Да дерзаят аз пак ще се кача скоро, така че спокойно да си превеждат и качват. Ама то дъното удариха де скоро там  ooooh! Whistling Crossing Arms.

# 466
  • BG

Darren Wang,го искам в главна роля.Повече от него да има и усмивки,ах как се усмихва Heart Eyes
Ще го гледаш във филмовата версия на Палавата целувка и във Вълкът, надявам се втория все някога да излезе.
Точно това значи CH3, техните лакорни принципно са по-дълги и по-отбрани откъм романтични сцени, напоследък има прогрес при тайците по този въпрос, което е хубаво.

# 467
Шо, японците имат една поговорка 苦あれば楽あり - ку ареба раку ари, което на български е най-близко по значение до "След дъжд идва слънце" или буквално, след трудните моменти винаги идват и добри.
Тази поговорка описва точно това, което искам да ти кажа за японския сериал, който си решила да гледаш.
На мен ми хареса много. Поредният СМИСЛЕН японски сериал.
Не се стремят да наблягат само на лошите страни на човешките създания (както повърхностните и елементарни корейци).
Показват и двете страни на медала, но и с ясното съзнание как ще завършат историята и какво послание ще носи тя. Съдържателни, позитивни, с добър пример.

На мен ми хареса историята и на двете главни двойки: тази на Шухей Номура и Рин Таканаши, и тази на Рьохей Отани и Аими Сацукава.
Вървяха паралелно и се развиха логично на всичко показано. Поуките са за зрителите. Аз си взех моите и останах доволна.

Този корейски сериал е пълен шит, но саундтракът поне е на ниво. Днес излезе третото парче, което e на Уенди от Red Velvet.
Зарязох го, защото нямам нерви да гледам лигави 30+ бели птици и лъскави адвокатчета. Само грим и реклама е тази сериал. Реклама на VW, дрехи, чаршафи, козметика и нищо друго.
Ю Ин На, ако я духна, сигурно цялата бяла помада, с която я мажат (за да стане "порцеланово бяла"), ще се разпилее по нея.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 14:37 от rossonera

# 468
Остава да видим кой най-добре припада.
Може би съм аз. Обикновено съм с ниско кръвно и докарвам доста болнав вид като пребледнея и почна да залитам.

# 469
Бел,не,не,не е достатъчно,не,трябва да си се учила от най-добрите,а именно от корейските кифли...така де актриси Joy

Гост, Вълкът и аз искам да го гледам,искам.
И какво излиза?Дори да се реша да гледам лакорн с еп. по 2 часа Joy вероятността да видя Тик в джиджи-биджи сцени клони към нула Cry

Барон
Скрит текст:

Какво стана с Kim Hyun Joong след онзи скандал?
Доста е възмажал
Скрит текст:
Така го помня
Скрит текст:

# 470
  • MJF
bell_87 spoko и аз съм склонна към хипотонични моменти но много внимавам от години. Кафета, води, постоянно се нося,  особено като се стопли с адекватни дрехи, избягвам задушни места и с бутилка в ръка...въобще цяла история е за да има мир/не припадък - Whistling картинка. Макар че и в студеното време имам доста лобни места-вентилацията е дело на всеки в България в обществените сгради/места  ooooh! Whistling. Дружно ще разсейваме гардовете и камерите  Laughing Mr. Green

Чакай, rossonera,че първо реших че поговорката е за "японския порив на фронта". Мммм , екстра ми звучи значи  Choosing Spouse By Lottery. Ще му се насладя на спокойствие значи.

# 471
bell_87 spoko и аз съм склонна към хипотонични моменти но много внимавам от години. Кафета, води, постоянно се нося,  особено като се стопли с адекватни дрехи, избягвам задушни места и с бутилка в ръка...въобще цяла история е за да има мир/не припадък - Whistling картинка. Макар че и в студеното време имам доста лобни места
Всичко, което описваш, ми е познато. А понякога заедно с кръвното налягане ми пада и захарта. Когато изпадна в такова състояние, мисля, че мога сериозно да конкурирам корейските кифли, които спомена Tuon.
Скрит текст:
Сега вече мога да се шегувам с това, но когато за първи път получих подобен пристъп, наистина си помислих, че умирам.

# 472
Innocent
Дане,този Eric Chou известен ли е Тайван/Китай? 100% не съм го слушала,но ми хареса повече от оригинала.
Heart Eyes
Много ми хареса.

Faded в изпъление на Julia Wu,която също не ми говори нищо,но не ми хареса много. Different World и се получи.
https://www.youtube.com/watch?v=n03IDJcsy5g

# 473
  • DE
Нямам идея дали е известен Ерик, не съм толкова запозната с тях и техните хитови изпълнители, но знам коя е Джулия  Grinning участваше в Х фактор Австралия 2014 (и Ронан е там Heart Eyes Mr. Green)
Този Адам, защо е с маска, не знам историята  newsm78
Джулия ми хареса повече, другото бе класически електро поп Grinning
Намерих и той е участник в Х фактор, Китай 2018.
https://m.youtube.com/watch?v=H98zPEu2B18
Не е зле, никак даже.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 23:23 от дането

# 474
Hug
Не само маската,а в комбинация с качулката са важни.Наподобяващо концепцията на black bloc или всеки може да носи качулка + маска и да стане Alan Walker или Alan Walker да стане друг, или всички да са равни.
Освен това остава доста дискретен и може спокойно да си ходи до магазина.
Има американски DJ Marshmello за който не се знае точно как изглежда.Той си ходи така.
Иначе е норвежки DJ ,но е главно популярен в Европа (все още) и става известен с Fade,но още по-известен с вокалната версия Faded.

Не е електро поп,води се progressive house с елемент на synthpop Joy  Последното се ражда в Япония в средата 70-80 год. на миналия век.Да живее Мураками.Ако се чудиш за моите музикални познания.Joy

Ми,не е зле Stuck Out Tongue Closed Eyes щом го оцених.

# 475
  • DE
 Shocked Blush е за мен са неразличими Crazy, все ми бият на Давид Гета Grinning
На Мураками съм чела само две неща, явно не са били правилните Grinning

Мноу як пича с консервата на главата. Направо ги съжалявам известните дето не могат една крачка да направят без някой да им завре телефон в лицето  #2gunfire
Тя май Сия го измисли това с криенето, макар че се знае тя как изглежда, щом дори аз съм я виждала, а не съм и много фен.

# 476
  • MJF
Охх,  hahaha се на себе си но и след филма, който изгледах току що. Големи фази и емоции през тези 115 минути  Mr. Green. И накрая като прочетох и как се въртяхме във филма заради "загубени в превода".... японска му работа  Whistling Joy.
Предпочитам такъв постер пред When I Get Home, My Wife Always Pretends to be Dead/2, този алигатор съвсем сериозно ме стресна , но аз и преди него бях отдавна  newsm43 #Shocked  Tired
Седнах да гледам филма без никакво предварително инфо, видях че е наличен и че помня че като съм ровила назад във времето съм си го отбелязала за проба.
Скрит текст:
Първата трета или четвърт, честно казано не погледнах/не засекох, защото вече бях почти в пълен афект и на път въпреки готината игра и кинематография да спра филма. Просто стигнаха предела ми с "Ф"утуризъма,  Thinking да речем. Всичките тези сценарий за "Ще умра" а после и туй повтаряне , завтаряне на "Не е ли луната хубава?"...направо на психиатрия изби и взех да гадая диагнози.  Whistling съвсем сериозно. Но големия въпрос е защо все пак моя милост устиска и мина критичната точка след което се загледа до края с нарастващ интерес, че финално вече се и  Laughing до уши и за капак  Joy hahaha Joy. Този Toshio Lee трябвя да знае , че за секунди бе да не настина с мишока хикса, голям секундомер има  Mr. Green.
Като изключим как бе поднесено филма е за брака, за семейството като институция и съдържание. Гледайки показаните 2 дуета се сетих и за темата , която предстои да гледам в Choosing Spouse By Lottery. Мда, добро продължение ще ми се получи мисля.
В общи линии ми хареса, въпреки че бе на косъм по едно време  Laughing.

# 477
  • София
Вече като чуя това изпълнение очаквам да завали, загърми и засвятка.

# 478
Shocked Blush е за мен са неразличими Crazy, все ми бият на Давид Гета Grinning
Логично и Гета прави progressive house.
Иначе нищо не разбирала Joy Hug
При synthpop има синтезатор,но е малко популярен.
Когато ти пусна транс съвсем ще откриеш разликата

Да не е съвсем спам
Гробницата
Как се върнаха от пустинята?Защо зарязаха Малчо на произвола и да се оправя сам?
Онзи от ресторана постъпи подло с докторката.Мен ми харесват (той ми харесва),но той е твърде подозрителен към нея,после припка към болницата.Нека страда.
До 23 еп. съм стигнала.

# 479
  • DE
Е, той по някое време ще и обясни защо така Grinning
Все по-симпатичен ми става, а в началото не го харесвах.
Но тя пък много си въобрази.
Обаче подозирам, че превода е зациклил и няма скоро да го довършат.

Общи условия

Активация на акаунт