Магията на изтока - тема 56

• 40 780
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • DE
Официално е обявил, че се оттегля от шоубизнеса, за да не накърнява имиджа на групата. Но... това е Корея, ако не представят неопровержими доказателства за нещо това според мен няма да е края на най-великата момчешка група изобщо.
На какво ли не сме се нагледали виповете, но едно е ясно, че Сънгри не е цвете за мирисане не е, всичко го знаят, но че някой е вдигнал мерника да унищожи YG e ясно като бял ден. Честно казано не ме интересува, разсъждавам като страничен наблюдател. Пилците ще се броят когато всички са вън от казармата, света е голям и спасение дебне отвсякъде Grinning
 Както и да е, не съм го крила бе, даже май съм го показвала, но покрай него винаги е имало други много впечатляващи ИКЕ и някак е минал между капките.
Предполагам, че фантазията ще ти хареса, има доволно фентъзи и очарователни образи, интересна история, много познати и нови впечатляващи лица.

# 571
Вероятно трябва с червени букви да е написано - "Тюон,гледай,гледай де,гле-да-й ХХ ще ти хареса".
Дам,другите ИКЕ-тата са виновни. Joy

Никой от нашите любимци не е чист като бебешка сълза.Всеки крие тъмната страна,лоши навици,его... От една страна жълтурите са виновни,че правят от мухата слон и съдят без да имат това право,а от друга страна феновете с обожествяването им,сякаш не са хора и не правят грешки.Ехо и те си гризат ноктите,ползват тоалетна и си мият зъбите.

# 572
Откакто излезе преди няколко дни, се заразих и не спирам да я слушам.
Типичното японско поп-парче.
Дже да идва на островите, стига с тази Корея - Япония го обожава. Много ми се иска да го видя отново в някой нов японски сериал.
Ехх, спомени по Sunao ni Narenakute.
Трябва да прехвърля пак епизодите. И Ейта, Тецуджи Тамаяма... Какви времена бяха, ммм.

# 573
Такаа... на Ice Fantasy съм гледала първите епизоди.Спомних си как единия Белокоско плаче и съзите му капят и кръвта става на червени кристали,както и бабата.
Вероятно съм го зарязала,защото е с много епизоди.
Feng Shaofeng съм го гледала и в други продукции. От Wolf Totem на Жан-Жак Ано го помня с много положителни чувства.
Бели перуки и черни вежди,може и за това да съм се отказала.

# 574
Рос, той Дже е на островите от доста време. Редовно е гост в разни техни предавания.

# 575
Относно филмите на Ямада, благодаря на всички за препоръките!
 Kyoto Story изглежда приятен, ще го погледна.
The Yellow Handkerchief - има нещо в самото заглавие на този филма, което ме привлича, не мога да го обясня. Спира ме единствено фактът, че резюмето, което успях да намеря, е едно изречение. Буквално. Така че не можах много да се ориентирам какво да очаквам.
Колкото до филма с Хироюки Санада, колебая се. Имам леки резерви, понеже по принцип не си падам много по филми за самураи. Но пък нищо не ми пречи да пробвам. По подобен начин отбягвах Unforgiven с Kен Уатанабе, а когато все пак го гледах, много ми хареса.

# 576
Ice Fantasy съм го гледала до 4 епизод,а Мa Тianyu (какъв му е прякора) още е го виждам Scream
Явно съм го зарязала преди още да се появи Joy

Кога се явява в последния епизод ли?

Напълно ли сме сигурни,че е мъж?

# 577
  • DE
Аууу, не ме шашкай така де притесних се, че недовиждам Whistling
Скрит текст:

В началото някой се беше изцепил, че за да различиш пола на азиатец трябва да го съблечеш Mr. Green hahaha
Иначе е страхотна мацка де Heart Eyes
Скрит текст:

От фантазията не помня почти нищо, освен белите перуки, че не понасях Виктория която слава богу я нямаше доста голяма част от филма(търсеха я Grinning )и яките дружки дето дадоха фира накрая Tired  ooooh!

# 578
Дам,друго си е да има доказателства.Heart Eyes
Като жена е ... страхотна жена.Не е честно.
Споко,не се притеснявай,аз ще ти го припомня.

Цитат
В началото някой се беше изцепил, че за да различиш пола на азиатец трябва да го съблечеш
хахахаха JoyJoy
Джи,обаче не бих го сбъркала,ама пак бих го съблякла.Relaxed

Скрит текст:

най-разкошните ръце
Скрит текст:

Сладки сънища Smiley

# 579
Рос, той Дже е на островите от доста време. Редовно е гост в разни техни предавания.

Зная, гледам го, но аз говоря за сериал (да не снима в Корея отново, а в Япония, ако реши при нов проект/предложение).
Японският му е перфектен, нищо не го спира. Той си е роден за японска сцена - музикална, филмова, няма значение. А и характерът му е повече... японски, ако мога така да се изразя. Дори не го приемам за кореец. Винаги повече съм го следила на японска земя.

Наскоро споделих за желанието ми Кьонг Су да напусне ЕХО и да продължи само с актьорската си кариера. На път е да се сбъдне. Днес се появиха новини, че останалите преподписвали договорите с SM Ent., а само той не. Знаем какво означава това в 99,99 % от случаите в корейската музикална индустрия, въпреки чe от компанията увъртат и отричат.
Винаги е проявявал най-здрав разум от всички. Не се учудих на новината. Най-правилното решение за него. Време му, а и групата е свършена. SM Ent. ги изчерпаха.
Бексан си движи бизнеса със собствената марка дрехи, бизнесмен е човека, останалите... кой манекенче, кой другаде. Само Джонг Де го виждам да продължи в компанията, соло и ще има голям успех, заради таланта си.
Китаецът избяга преди три години, нищо че го пишат още като "част от групата". Смехории, опитваха се да замазват положението, заради феновете, но е ясно, че те отдавна са си само едни бизнес-партньори, като всички останалите групи, които (някоя друга година след успеха) правят точно това.

Относно Чонг Джун Йонг... Изобщо не се учудвам за него и краят му. Винаги ми е бил безкрайно антипатичен. Има нещо в цялото му поведение, което винаги ме е дразнело, още като играеше на по-невинен от момина сълза в "Женените". И пеенето му беше толкова.
Призна си всичко вчера. Долно е да постъпваш така. Долно и извратено.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 10:50 от rossonera

# 580
Ври корейският шоубизнес в момента. Грозна работа е всичко, което се случва. На  всички беше ясно от години, че под лъскавата повърхност има много гнили неща, но си траеха, заради паричките, които влизаха в джобовете им. Наркотици, проституция, корупция, в която са замесени и политици, и властимащи, и богаташи, и звезди. Въпросът е какво по-голямо и важно нещо се опитват да прикрият в момента, че толкова раздухаха скандалите и намесват популярни личности от най-различни агенции. Подхвърлят се толкова имена, че вече не знаеш за кой е вярно и за кой не.

Жалко, че поредната емблематична група в к-поп индустрията ще си отиде по такъв грозен начин. Не виждам Бенгите да успеят да се възстановят. Около тях винаги е имало разни скандалчета и феновете им са свикнали с това, но сега е доста по-различно. Сънгри прекалено много си повярва, което в крайна сметка му направи лоша услуга.

За Чонг Джун Йонг направо не ми се говори. Отвратително е всичко, което се споменава. А и вече имаше подобни обвинения към него преди 2-3 години, от които тогава се измъкна.

# 581
Сега чета и за Жасминов. И той гърми, но го изтипосват с прикриване на шофиране в пияно състояние през 2016 г. и след това е станал близък приятел с полицая, който го е спрял. Хванали са го с 0,05 алкохол в кръвта, но тогава са го покрили и е помолил да не излиза наяве. Платил си е.
Гърми и той, защото винаги е демонстрирал какъв приятел е с онзи смешко. Затова и изчезна тези дни в IG, а винаги публикува, всеки ден.

Няколко са замесени още в този групов чат и ги изкарват един по един. Къде истина, къде не, но горят всички.
Замесиха и Джун Хьонг, Хонг (за него няма да се учудя изобщо), опитаха дори и със синята китара, защото са от приятелския кръг на Чонг Джун Йонг.
Сега набързо всички ще влязат в казарма, Жокера през април, ако кариерата им вече не свърши и тук.

Така е, когато те застигне славата, големите пари и си помислиш, че няма нищо невъзможно, само защото си ... корейски айдъл, видиш ли. Келешчета с пари. Язък им за труда през годините.
Всичко в техния бизнес е един голям балон, който се пукна, отново.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 11:30 от rossonera

# 582
Чени Чени Ким Джонг Де със собствен YouTube-канал от няколко минути. Пускат го сега, през април, със соло албум и явно ще остане соло под шапката на SM Ent.
Нещата наистина са тръгнали на разпадане.... Кога иначе SM Ent. ще позволи някой от изпълнителите му да има собствен канал и да трупа дивиденти отделно от общия?! Особено, ако този някой е от ЕХО.
Еххх, радвам се за Чени! И за него, и за Кьонг Су.

Чудното ми славейче...

# 583
  • DE
Зачетох се за фантазията и установих, че съм пропуснала страхотната начална песен. И пак съм гледала без звук, дублирани са, нямам идея защо го правят като винаги китайските са със субтитри Thinking
Скрит текст:

Бии приключи бързо участието си в сингера, само с две песни като не попадна нито веднъж в топ4. Но то е предвидимо, всички там са много добри и много зависи каква песен пееш, колкото и да си добър.
Скрит текст:

Добре, че китайците запълниха музикалната ниша, че с историите напоследък корейска музика или филм няма да припаря скоро Tired гадния привкус от ставащото е отвратителен, дори не искам да се сещам, оставам си в Китай, Япония, Тайланд, Тайван Grinning

# 584
Някой гледа ли Item? Половината сериал мина, а аз още не схващам за какво става на въпрос. Какви са тези суперсили, как са ги придобили, каква им е целта на откачалниците...

Общи условия

Активация на акаунт