Кралски работи и клюки - 22

• 51 928
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Норвежкото кралско семейство и техните коледни картички

# 91
Много ми харесват, изглеждат мили и щастливи.

# 92
  • До сърцето...
Коледната картичка на Белгийското кралско семейство - Филип, Матилда и децата.

# 93
  • Бургас
Виктория, не за първи път облича дрехи на майка си.
Оказа се ч е и Летисия е обличала рокля на София. Както и Максима е взела тоалет на Беатрис
https://www.hola.com/realeza/galeria/20181213134356/reinas-princ … s-suegras-moda/1/

# 94
На бременните снимки на Летисия все едно ме гледаше друг човек. Не знам какво си е правила, но тотално си е сменила фейса.

# 95
  • София
Челюстта и е оправена, скъсена е брадичката. Може би се изпилва...не знам. И ако има повече мазнина се изсмуква. Но преди е имала и по-квадратна челюст. Носът и не е бил чак толкова лош, можеше да си го остави. Но брадичката и аз бих си оправила на нейно място.

# 96
Запис.😋 Абе хора как да сваля снимки от Инстаграм. Порбвях всичко-не. Харесах няколко на Мегън, на които е наистина доста приятна и хубавка. Та исках да ги кача тук-ама йок.

# 97
Запис.😋 Абе хора как да сваля снимки от Инстаграм. Порбвях всичко-не. Харесах няколко на Мегън, на които е наистина доста приятна и хубавка. Та исках да ги кача тук-ама йок.

Трябва ти приложение за сваляне от инстаграм, примерно FastSave for Instagram или подобно. Отваряш го, после отваряш и инстаграм и снимката, която искаш да свалиш. Цъкаш горе в дясно на трите точки и натискаш Copy Link и започва да се сваля.
Ако не искаш да инсталираш, можеш да снимаш екрана и после да изрежеш само снимката.

# 98
# 99
Благодаря. 😊 ще опитам. Сега пак обърнах внимани на Кейт с карираната пола. Ма каква талия е това бе момичета? Тя ще се скърши. Нама грам сланинка . Родила е 3 деца. Как става тоя номер. Тя и 50 см талията й сигурно.  

# 100
  • Разпиляна във въображението
А сваляне на снимки от Инстаграм на компютър?

# 101

Там стама мисля. Но по-рядко сядам на компа.

# 102

Отваряш снимката, която искаш да свалиш, натискаш върху нея десен бутон - view page source и ще ти се отвори на нова страница кодът. След това CTRL+F и в полето за търсене пишеш jpg. Ще ти излезе линк, като накрая jpg ще бъде оцветено в оранжево. Гледаш на този ред откъде почват кавичките, началото трябва да изглежда като content="https и т.н.. След това гледаш къде свършва, краят трябва да е обозначен с " /> Разширението jpg може да се намира съвсем накрая преди кавичките, а може и след него да има още код. Копираш всичко между кавичките и отваряш с десен бутон - Go to.... Снимката ще ти се отвори на нова страница и вече можеш да я запаметиш по стандартния начин.

# 103
Радеви са на посещение в Йордания. Кралят и кралица Рания ще ги приемат. Сигурно ще има снимки от официалния прием. Да видим адашката с какво ще се издокара,че ми е интересно. 😊

# 104
  • Sydney
А защо трябва да се свалят снимките, за да се качат? Аз винаги поствам само линкът към снимката...

Общи условия

Активация на акаунт