Кралски работи и клюки - 22

• 51 931
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • На топло
Даже на лов не го пуска горкия Хари 😥
( обаче си носи кожени поли, обувки, чанти....)
Тази жена окончателно е решила да настрои всички аристократи против себе си....

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6500347/Prince-Harry-sn … tting-Meghan.html

# 106
Nature Sparkles Не вярвам  Хари  роден  и възпитаван като принц  че може да го промени
който и да е.. сега е влюбен и за него е нещо ново и интересно..след година/две
всичко ще си продължи по старому..

# 107
  • Sydney
Може пък да е тактика - разделяй и владей... ако иска да става на нейното, първо тр да отдалечи Хари от семейството и постепенно да се отделят напълно... може пък да иска да си продължи предишния живот без нон-стоп някой да я снима и тнт... кой знае, дали е преместила правилно, преди да се съгласи...

# 108
Аn animal lover...

# 109
А, ако е в този смисъл и аз ги обичам животните Smile
И не попаднах на един положителен коментар под новината. Хайде за барбекюто може да се извърти да се каже, че преди е била foodie, пробвала е всичко, но не е отразявало принципите и  бла-бла, но кожената пола си е прясна-прясна.

# 110
То да беше само кожената пола. А чантите? Ами обувките?
https://royaldish.com/index.php?topic=16549.0
RoyalDish е интересно място. Не помня кой го спомена първи, но благодаря.

# 111
  • На топло
Мегън трябва да бойкотира всички модни брандове и да започне да се облича само в синтетични материи😂

Много си е повярвала горката 😁, че може да се противопоставя на традиции от 1000 години, само и само да я забележат и пак да пишат за нея.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 15:57 от Hello♥J

# 112
  • Бургас
Радика, приготвяй новата тема!

# 113
  • До морето
Тъкмо това си мислех и аз. Сега с тоя лов ще се изпише темата 😁

# 114
  • На топло
Точно в Клюкарника има 2 теми посветени на плюнки по блогери, по деца на известни, по звезди.....Хората си критикуват и никой не ги закача....
Изписват се светкавично.

САМО СВЕТИЦАТА МЕГЪН НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИПА....
Честно, ставате смешни!

# 115
Наистина е смешно вече с тази Мегън...
и аз още в предната тема щях да ви кажа за Клюкарника и темата с блогове-там е наистина страшно, тук пасти да ядем.  Simple Smile Благодаря на дамите, които ми дадоха насоки,ще потърся въпросните снимки и ще ги постна.
Допълвам се -тази снимка на Чарлз и Камила много ми харесва. Те са си точно един за друг.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 15:15 от Мис Каролин Бингли

# 116
Това, че Меган забранила нещо на Хари от "източник, близък до двореца" ли е? Joy

# 117
Надали...
Сега се върнах да чета назад за да навксам и питахте какво мислим за сватбената рокля на Максима. И понеже обичам да обсъждам и гледам рокли, да си кажа, че не ми допада-твърде семпла е, тип тази на Мегън, не ми харесват такива тежки като от сатен прави рокли, обикновени са ми, ако и да са се наложили като стил и еталон в кралските семейства. Simple Smile
Може пък Мегито от нея да се е вдъхновила. Воала и тиарата обаче са страхотни.

# 118
Това, че Меган забранила нещо на Хари от "източник, близък до двореца" ли е? Joy
Нееее. От по- сигурно място. Източник- бгмамма.

# 119
Много си е повярвала горката 😁, че може да се противопоставя на традиции от 1000 годишни, само и само да я забележат и пак да пишат за нея.
Nature Sparkles Не ми се мисли как ще я приземят от двореца
 като им писне да се правят на модерни и различни..

Общи условия

Активация на акаунт