Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Сенем разказва на Сюрея за Гюнеш и Адем ....и за Дилара....била бременна как да й каже...

Фарук и Фикрет май разглеждат къщи...Акиф им се чуди....

# 211
Тейзето разкрива тайната на Гюнеш и Адем.....
Гюнеш била казала, че Адем й е казал, че се развежда и живеел в къщата на Гюнеш....Сюрея пита тейзето защо не разкаже на Дилара...Тейзето била обещала да не казва...Но Сюрея й каза, че тя не е обещала и ще й каже....

# 212
Секретарката много разголена.... Laughing..Акиф веднаха подхвана Фарук.... Laughing

# 213
Пак ли ще има нова интрига с жена около Фарук ..  smile3506

# 214
Акиф май се позагледа по секретарката на Фарук...Що за име имала казва Акиф...защо е с това мъжок име....

Остави Йозгюр кажи за Анастасия  казва Фарук...

# 215
Окан подпита Фикрет за Ипек....
Фикрет му отговори ....
1-во,2-ро и 3-то.....

Хайде да се забавляваме с хамама.... Laughing

Сега ще мачкат тейзето.... Joy

# 216
Голямо забавление в хамама....четох, че актрисата, която играе Нюргюл пеела много хубаво....

Сюрея дали искаше да каже на Дилара за Адем и Гюнеш...но бебечето на Дилара я ритна  и тя изпадна в умиление...

Дилара говори на бебето...Ти дали не чу че говорим за тате и се развълнува каза Дилара

# 217
Адем се е постарал за вечеря с Гюнеш...тя няма настроение....айде..каза му че се е видяла с  Дилара...

# 218
Гюнеш се държи странно и Адем  забеляза....

Гюнеш казва....

Когато се обади днес бях с Дилара !  По една случайност да речем ...Но станах свидетел днес как жена ти е развълнувана за следващата ви среща с доктора....Между вас още не е свършило Адем...Тази жена все още те обича...  Не искам да съм жената виновна за края ви...Тази връзка все още не е умряла..в кома е....

Защо всички решават вместо мен не знам ? казва Адем....За мен Дилара умря ! Точка !

# 219
Сюрея тъкмо иска да каже на Дилара за Адем и влиза Емир.....

Р е к л а м а....

# 220
Фикрет е мега дразнещ ..  #2gunfire

# 221
Сюрея напомни, че сутринта решиха да поговорят след вечеря за конака...Фикрет каза, че няма ксакво да говорят, Фарук го подкрепи.....
Според Фикрет мама им вече си има Гарип, има кой да я пази....Нямала нужда от синовете си....

Този конак претърпя толкова неща ,но изглежда не можа да изтърпи моето щастие каза Есма на децата....

Много хубаво казано...но е много тъжно, а синовете й изобщо не се опитват да я разберат....

# 222
  Хем ни накарва да напуснем къщата ,хем ни кара да се чувстваме гузни за това....Типично за мама

Майка ти е възрастна жена ,няма ли да ти е тъжно в последните и години да е сама ? казва Сюрея на Фарук....

Тя вече не е сама ! Има си мъж...Ще идвате през деня с децата ,няма да я оставяме сама каза Фаеук...

Аз не искам да напуснем Фарук казва Сюрея....

Аз не мога да живея под един покрив с Гаеип и са решавам проблемите на къщата заедно с него казва Фарук....

# 223
За Фарук този конак вече не е на Боран...чуди се за Емир...как пак да го местят...трудно е...

# 224
Дали Емир няма да повлияе на Фарук да останат в конака...Емир казва на баща си, че е чул, че се изнасят..... В един град ше си с майка си! Ше идваш да я виждаш когато пожелаеш! Какво толкова трудно е за теб не разбрах тате?

Общи условия

Активация на акаунт