Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~195

• 47 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Сладуранки, къде сте ???  Да  няма някоя болничка ??
Златинчето,
благодаря ти  за  новината.  ще си пия  кафенцето  с  удоволствие.
Приятна вечер и  много  усмивки.

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 21:56 от sisi55

# 181

Извинете за рязкото нахлуване с фрагмана Grinning

# 182
Ани_,благодаря за фрагмана! Hug
 ето и превода...
Цитат
Второй фрагмент к 68 серии:

— Смотри, отныне этот дом не особняк Боранов, ладно Сурейя? Я не смогу спорить по поводу каких-либо решений с Гарипом.
— Раньше думала, что же я буду делать, если они уедут? А теперь собственными действиями расстраиваешь и заставляешь их уезжать отсюда. Они думают, что от любви к Гарипу я их не замечаю, как влюбленная школьница.
— Эх, огромный особняк, кто только не проходил через тебя.
— Будет хорошо, если ты поговоришь об этом с детьми. Будет лучше всего, если они услышат об этом от тебя.
— Ничего не будет как раньше.

----------------------------------------

Сиси Hug,ако наминеш пускам  интервюто с Еркан по  CNN TÜRK за да го преведеш,когато имаш възможност! Peace

1-во видео.....İçki içmek yasaklansın derken neyi kast ettiniz _ ( 360 X 636 ).mp4
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240015%2F83 … pl_wall_-58520450
Цитат
Ведушая:
Что за разговоры о зепрети алкоголя?
Что вы насамом деле хотели скаказь когда говарили о запрети алкоголя?

Эркан:
Да, мне из за эти слова напали с четёрых сторон,
Мне задали вопрос:
если вам дали возможность писать писмо для всего мира и это писмо могбы читать весь мир что-бы выказали?
Я ответил: я сказал если бы у меня было возможность на это,
я бы хотел что-бы террора не было не убивали бы детей и женщин и ещё запретил бы алкоголь и сигареты потому что эти вещество так же опасень как терор, и как человек принимавший алкоголь и сигареты и я как человек знавший какой вред это вещество даёт на здоровье не только здоровье и так-же семейный положение,
и я сыну говарю старайся дережать по дальше от этого вещество, ведь я вижу молодёж бутылками на руках сигаретами на губах ходять,
эти были
мои чисто намеринные слова которые были от чистого сердца,
этим и разговор закончился,

Утро меня жена разбудила и говарить что опять случилос смотри что о тебя пищут когда я это читал я был шоке и так был очень растроен,
Что только не писали я не верил своим глазам, туда мою прошлость смешивали и религую и государство,

Ведушая:

Раз разговор идёт от олькоголя я вам дам такой вопрос:
Ведь вы говприте что алькоголизим вредило вам
Вы алькоголик?
Экран:
Нет конечно если бы я был алкоголиком я бы мог сниматься стольких сериалах я бы мог быть таким успешным актёром,
я тоже как все пию,
ну да было время что когда что-то пошло не так я решил что если я выпию что могу все забыть ну это было моим ощибком,
да мне тянул к выпивку ну я решился вылечиться,
во время работы я не пию,
когда у меня бывает свободный время хотя она у меня бывает неделю раз или-же каникулы тогда я пию ну не так как пищут я тоже пию как нормальные люди почему-то когда я пию делают панику будто я алкоголик,
хотя я знаю почему это сомной присходят потому что я слишком искренный человек у меня что внутри так и на руже,
ну я буду старадься больше не будь таким искренным я от этого только лишь страдаю,
не только я ну и жена сын родители они тоже переживают от таких розговоров, в том чис и друзья и поклонники
2-ро видео...Erkan Petekkaya'nın Aylık kazancı dudak uçuklattı... ( 360 X 636 ).mp4
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240016%2Fb1 … t_-58520450_33761
Цитат
Ведушая:
Вы говарили что на месец заробатывайте 450 тысячи турецких лир,
Это правда?
Эркан:
Да правда сейчас даже больше заробатываю, ну не только я так заробатывет и так-же другие если я хорошо не буду играть ни кто не будет заробатывать, в смысле что сомной работает миномом 150-200 человек каторый зависить от моих игров,
деньги который я заробатываю я так-же этими деньгами помогаю многим, конечно неприлично и не красиво сказать кому я помогаю,
Хотя хорошие деньги начал заробатывать после сериала Присеца хлопковых полей до этого я работал на смешные деньги
3-то видео....Erkan Petekkaya'dan çarpıcı şöhret açıklaması ( 360 X 640 ).mp4
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240017%2Fe5 … pl_wall_-58520450
Цитат
Измениль-ли вас слава?
Или вы тот же Эркан?
Эркан:
Нет не изменила я тот же,
ну это моя ощибка я слишком откревенный человек я не держу гранитцу между обычным человеком и собой,
я искенный хотя надо если бы это не было так я бы непережилал стольких нападение и не рассердился бы столько и не потерал бы собой контроль и не сказал бы от нервах таких слов,
ну я буду стараться стать по дальше от этого,
посмотрим как это у меня получиться пора уже вызрослит хватит быть ребёнком,
и буду стараться простит людей каторый мне обидели и в тот числе и самово себя прстит и понять что нашим кольере таково тоже бывает

# 183
Ани_,благодаря за фрагмана! Hug
 ето и превода...
Цитат
Второй фрагмент к 68 серии:

— Смотри, отныне этот дом не особняк Боранов, ладно Сурейя? Я не смогу спорить по поводу каких-либо решений с Гарипом.
— Раньше думала, что же я буду делать, если они уедут? А теперь собственными действиями расстраиваешь и заставляешь их уезжать отсюда. Они думают, что от любви к Гарипу я их не замечаю, как влюбленная школьница.
— Эх, огромный особняк, кто только не проходил через тебя.
— Будет хорошо, если ты поговоришь об этом с детьми. Будет лучше всего, если они услышат об этом от тебя.
— Ничего не будет как раньше.

----------------------------------------

Сиси Hug,ако наминеш пускам  интервюто с Еркан по  CNN TÜRK за да го преведеш,когато имаш възможност! Peace

1-во видео.....İçki içmek yasaklansın derken neyi kast ettiniz _ ( 360 X 636 ).mp4
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240015%2F83 … pl_wall_-58520450
Цитат

3-то видео....Erkan Petekkaya'dan çarpıcı şöhret açıklaması ( 360 X 640 ).mp4
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240017%2Fe5 … pl_wall_-58520450
Цитат
Измениль-ли вас слава?
Или вы тот же Эркан?
Эркан:
Нет не изменила я тот же,
ну это моя ощибка я слишком откревенный человек я не держу гранитцу между обычным человеком и собой,
я искенный хотя надо если бы это не было так я бы непережилал стольких нападение и не рассердился бы столько и не потерал бы собой контроль и не сказал бы от нервах таких слов,
ну я буду стараться стать по дальше от этого,
посмотрим как это у меня получиться пора уже вызрослит хватит быть ребёнком,
и буду стараться простит людей каторый мне обидели и в тот числе и самово себя прстит и понять что нашим кольере таково тоже бывает

Любима, здравей.
 Аз бях  В Контакта и преведох  някой  неща - основно където Еркан  говори  за  заработката му.
Видях  и  интервюто  за  алкохола, ама  него  ще оставя  за  утре  вечер или в  събота,  защото утре съм  на  работа.

Отгоре пише  -  днес  в  14.30  часа,  дата  няма.
           Изказването  на  водещият  мъж,  който  е  между  двете  си  асистентки.  Той  се  ядосва  как  те  се  възмущават  за  заработката  на  Еркан  Петеккая.

Водещият: - Много ми харесват  думите  на  този  мъж  -  Еркан  Петеккая. Аз  за  пръв  път  виждам  водещият  на  телемагазина,  който  така  красиво  и честно  разказа  за  печалбите  на   Еркан Петеккая.
            Водещите  девойчета   казват,  че  са   шокирани  от   новината,  която  Еркан  казва,  че  изкарва  по  450 000 турски  лири  на  месец.  Даже    девойчетата  казват,  че  силно  са  изненадани,  възмущават  се,   дразнят  се.
           Аз да ги  питам -  Защо вие  толкова сте  шокирани  когато   работата  касае   Еркан  Петеккая ???
           Има и още  други  актьори,  които  получават  по   толкова  хиляди  лири???
           Даже  има   и  актьори,  които  получават   повече  от   това,  което  получава  Еркан.
           Например  актьора,  който  играе  ролята  на  ЕРГУГРУЛ  получава  повече  пари  от  Еркан  Петеккая,  но  не   казва  това.
            Единствената  вина  на  Еркан  е  тази,  че  той  е  много  откровен  и  искрен  човек,  но  за съжаление   тези  му   важни  качества   никой  не  цени  в   Турция.
           Нека  актьорите  да  заработват  по  много  пари  -  те са изключителни  актьори  на  нашата  страна  и  нека  да  ги  получават -  те  заслужават  това.
          Джихан  Гюрпънар -  изключителния  баща....който  и  да  се  е  появил  в   живота  ти,   бащата  е   най-обичаният в  семейството. Бащата  е  най-красивият  и  втори  път  да  подчертая  най-красивият  човек  на   Света.   Бащата - Джихан  е  най-значимият,  най-силният,  най-искреният, най-красивият,  най-милият,  най-добрият  човек  на  света.
            До тук  е  едното   видео.

Другото  -  Магда  Маг -  Водещата- -  Господин  Еркан  Петекккая,   Вие  казахте,  че  на   месец печелите  по  450 000 турски  лири.   Това  вярно  ли  е ???

Еркан Петеккая - Да, разбира се,  че  е   истина,  даже  и  повече  печеля.  Вярно е. Добре, аз  не  съм  единственият  актьор  в  Турция,  който  печели  много  пари.  Това  зависи  от  работата  ми. Оценката,
купуването  на  сериалите ми  в  чужбина  за  милиони  щ. долари - от  това  държавата  печели.
Ако аз  и  другите  не  играем  добре  и  на  най-високо  ниво  никой  от   нас  няма  да   печели  пари.
Казвам го в  следния  смисъл: От  моята  работа,  от  моята  игра  зависят    заплатите  на още  поне  
150-200  човека.  От  оценката на  зрителите за  моята  игра  зависят  и  техните  заплати.
                            Освен  това  аз  печеля  пари,  и   част  от  тези  пари   давам  и  помагам  на  много  хора.
Разбира се, че е  неприлично  и съвсем  не  ми  е  приятно  сега  аз   да  ви  казвам  на  Вас  на  кого  помагам  с  пари. Това си е моя  работа.
                            Искам  да  ви  кажа  обаче,  че  аз   започнах  да  печеля  пари  след  като  привършихме  със   сериала  Бейяз  гелинджик. Памуковата  принцеса.     Преди  този   сериал  аз  работех  за  смешни  пари.  Но  зрителите   ме  оцениха   по  достойнство,  оцениха   ми  играта  и от  тогава  започнах  да  печеля  пари.

Това е  другото.  Има още 2, но  ще останат  за събота. Утре е   сериала ИН.

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 22:59 от sisi55

# 184

Приятен ден, изпълнен с  много  усмивки и много обич.

# 185
Добро утро! Hug

Сиси Hug, заредила рано с кафенце,нали си работна!Благодаря за преводите от снощи! bouquet

Днес е нашия ден за кино,последно за тази година! Party Да видим колко седмици ще има почивка?Thinking
Четох в Контакта,че някои ще са не за 3,а за 4-ри седмици,други за 2! Peace
https://vk.com/dizimania?w=wall-129812063_157697

Йозджан е бил на вечеря с приятели и е попял....

https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-64090011_456239698%2F4dc … t_-64090011_95149

На всички желая приятен ден! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 186
Здравейте момичета  santa2
На патерица да ви честитя Коледните празници с пожелание за здраве...и най-много здраве на вас и семействата ви - бъдете благословени и щастливи  Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

Злати  Hug Сиси  Hug Славенка  Hug Ани_ благодаря на всички за поздравите, пожеланията и всички новини които сте публикували  Hug
Скрит текст:
За Коледа имах гости и в старанието си да ги посрещна добре, не ми остана време за забавления....

Видях снимките и втория фрагман - довечера ще има сватба, но не разбрах кой ще се изнася от конака... Thinking

Хубав остатък от деня  Hug

# 187
# 188
Ани Hug
Скрит текст:
Най-хубавото е,че си видяла внука! newsm10

Ани_,благодаря за откъса! Hug Забавляват се в хамама! Laughing Party

Втори откъс-Фикрет дава покана за сватбата на Адем...

https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-64090011_456239712%2Facb … pl_wall_-64090011
превод...
Цитат
Отрывок к серии:

— Что это? Ты хочешь, чтобы у твоей мамы сердечный приступ случился? Что мне делать? Прийти на свадьбу и подарить ей свадебное золото? Ну как ты? Тебе нравится твой отчим?
— Мы не можем предугадать, что будет с нами.
Это жизнь. Видимо, быт семьёй это что-то такое.
Я совсем запутался. Ладно, я не буду отнимать твоё время.

и трети....

# 189
Ани_, Злати, благодаря за откъсите от новия епизод на Невестата...Ще бъде забавен епизод, дано само да не се случи някаква изненада, която да развали сватбата  Praynig
И ние имаме покана за сватбата.....

На поканата е написано: Есма и Гарип - Ще бъдем много щастливи, да ви видим ,между нас,на сватбеното ни тържество !

Сафие Бегирова е превела хаштага.....

# beni hep sev!

#Обичаймевинаги!

# 190
Здравейте мили момичета - вечерно.
Готови ли сте  за  сватба???   Имате ли нови тоалети,  а  фризьори и  прически.
Хайде всички  на  сватба.  Ще  женим  бабчето и  дядкото.
Всичко  хубаво. Приятно гледане.

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 20:34 от sisi55

# 191
Епизода започна без реклама....Приятно гледане и безпроблемен нет... Hug

Фарук пита Есма,какво са решили за къщата ? Къде ще живеят с Гарип...

Бих искала да живеем заедно каза Есма

Невъзможно каза Фикрет

Тогава вие не ме питате,а ми заповядате

Есма казва, че те с Гарип ще си тръгнат...Фикрет казва, че вече си търсили къща...

# 192
Ани Hug Сиси Hug,

Аз сега пуснах програмата и видях,че вече е започнал! Peace

https://www.youtube.com/watch?v=6_qJ4HZe8-0

Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 193
Май Фикрет това го измисли....защото Ипек казва пред Сюрея как ще намерят къща за два дни....
Есма пита Ипек защо не й е казала, че си търсят къща....Ипек казва на Есма, че и тя не е знаела....

# 194
При Сенем пристига Гюнеш...Сенем сякаш не се зарадва...Гюнеш искала да поговорят на спокойствие.....

Изненада...Пристига и Дилара....Сега ще стане интересно.....

Р е к  л а м а....

Злати започна малко преди 8 часа...Не си изпуснала нищо....Сюрея и Ипек избираха предполагам песента на младоженците, Есма май не я хареса...И след това идват Фарук и Фикрет - разговора е преведен от Сафие....

Скрит текст:
Да, малко изненадващо но се нарадвах на внука...Много е пораснал....

Общи условия

Активация на акаунт