Любовен триъгълник

• 13 738
  • 178
  •   1
Отговори
# 60
Като искаш да си стъпиш на краката - действаш в тази насока. Образование и като му дойде времето - работа. А не животът ти да ти се върти около Пенчо или Гошко, какво искат те и къде кой щял да се мести. Пенчовци и Гошковци много, минават и заминават. Майка ти може да те изслуша и да ти даде съвет, но решенията и отговорността с кого ще си са си твои. Не на всичко ще ти ръкопляска, но така се пораства. Никой не може да взима решенията ти вместо теб.

# 61
Алис, сигурно си добро момиче, както казваш.
Никой не те напада.
Просто на младите хора обикновено не им харесва това, което говорят възрастните.
Но после сами идват на този акъл, след като се опарят няколко пъти.

Майка ти вероятно се опасява, че ако се ангажираш плътно с нова връзка, това ще ти попречи на ученето. Ученето е най-важната ти работа в момента, макар че сигурно не ти се вярва.

Ако я убедиш с поведението си, че си гледаш сериозно учението, тя няма да се противи.

Не се сърди, че ти се правят забележки за правописа.
Може да си най-добросърдечното същество, но ако си полуграмотна, няма да срещнеш нужното уважение - нито от бъдещи работодатели, нито от мъжете. Ако не си намираш добра работа, няма да си самостоятелна и некачествените мъже винаги ще се възползват от тебе. Особено ако си добросърдечна.

# 62
Майка ти може да е права за чувствата ти, както и за чувствата на Б. В момента ти си разочарована от приятеля си и искаш да поличаваш същото отношение като от Б. Ако се хванеш с Б, няма гаранция че ще ти харесва Б като човек, като външен вид и т.н. Същото е и с Б. Иска те, защото не може да те има и си интересна. После може да не си. Хората така сме устроени. За това те съветвам да си дадеш почивка от момчета. Разкарай сегашния--сама казваш, че няма да го изтърпиш още дълго. Ако ти трябва стимул- не е редно да му даваш напразни надежди и да го лъжеш за чувствата си. Като го разкараш, света ще ти изглежда по-различен. Обясни на Б че имаш нужда от малко време и виж дали искате още да сте заедно. Да не стане след месец-два да не се търпите. Ако пак искате да сте заедно след време, добре. Ако ли не, поне няма да сте се наранил и ще имате някакви, що годе, приятелски отношения. До колкото разбрах, държиш на него като приятел.
Определено много държа на това момче!!!!!Изключително много!Благодаря за съвета!!!!Мисля да направя точно това!

# 63
  • bulgaria
Хей, много си ми симпатична. Личи, че си голяма душица, но ми се струва, че прекалено много гледаш да угодиш на всички. Мисли за себе си, моля те. Няма нищо лошо да зарежеш старото гадже и го смениш с още трима, ако искаш. Сега ти е времето да учиш, да излизаш и да се забавляваш. Не прави компромиси, само защото ти е жал за сегашният хубостник. Да, ще се нацупи, вероятно ще е обиден, ще те обвинява и т.н. Няма как да излезеш суха от цялата ситуация, но това не трябва да те притеснява. Животът е низ от болка и радост. Бъди по-смела, не се притеснявай да опиташ с Б, като толкова го харесваш, и не се сдухвай, ако и там удариш на камък.
Само не забравяй да залягаш и над учебниците. Предстоят ти най-яките години - студентският живот. Успех, каквото и да решиш.

# 64
Хей, много си ми симпатична. Личи, че си голяма душица, но ми се струва, че прекалено много гледаш да угодиш на всички. Мисли за себе си, моля те. Няма нищо лошо да зарежеш старото гадже и го смениш с още трима, ако искаш. Сега ти е времето да учиш, да излизаш и да се забавляваш. Не прави компромиси, само защото ти е жал за сегашният хубостник. Да, ще се нацупи, вероятно ще е обиден, ще те обвинява и т.н. Няма как да излезеш суха от цялата ситуация, но това не трябва да те притеснява. Животът е низ от болка и радост. Бъди по-смела, не се притеснявай да опиташ с Б, като толкова го харесваш, и не се сдухвай, ако и там удариш на камък.
Само не забравяй да залягаш и над учебниците. Предстоят ти най-яките години - студентският живот. Успех, каквото и да решиш.
Благодаря за мнението!Но майка ми не иска да се занимавам с Б. Знам,че ми мисли доброто и изобщо не съм планирала за направя така от момче на момче.Така се случи.Но тя предпочита да се разделя с приятелят си и да остана сама,отколкото да опитам с Б.И сега в момента много ме боли.Тя е сама.За толкова много години тя не срещна мъж като хората.Тя е нямала и време за мъж.Няма как да не се съобразявам с нея,защото тя има само мен.Ужасно ми тежи,че понякога не се разбирам и с нея както в този момент.Понякога,когато родителите ни се опитват да ни предпазят понякога бъркат в преценката...Тя не познава Б.като човек и като гледам не иска да го опознава.А попринцип всички учители го харесват,той е душата на 12 клас!Бившата му приятелка беше щастливка...Носеше я на ръце.Но тя се оказа ужасно долен човек.Но майка ми това не може да го приеме...Душата ми гори...А за ученето-уча.Повече наблягам на втората матура.Извинявам се пак за правописът ми.

# 65
Разбира се, че няма да иска да го познава този Б, тя смята че на този етап имаш доста по-важни неща върху които да се концентрираш. А и е добре на тези години да не скачаш от една връзка в друга. Постой без гадже, излизай, забавлявай се, запознавай се с хора, чети книжки, обогатявай себе си, ..... гради бъдещето си. За сериозни връзки ще имаш мнного време.

# 66
  • София
Той е душата на компанията. Предната му приятелка не можа да го оцени, оказа се много долна. На всички изглеждаше сякаш я носи на ръце. Голяма глупачка, че го изпусна.

Оф, рано е да ти се пишат и обясняват някои неща, ни приемаш, ни предаваш. Всъщност, не е толкова рано, аз преди 9-10г. поназнайвах това- онова за типажите мъже/момчета. Послушай поне майка си. Дори е доста търпелива жената.

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 20:36 от The Catcher in the Rye

# 67
Мен повече ме тревожи, че излиза младо поколение на 18, и още като пенсионери дрънкат мантрата, че нямало работа без връзки. Има - за целия китайски народ има работа, ама трябва да имаш способности и грамотност. А връзките се създават, има едно нещо, нарича се LinkedIn.

A иначе репликата на майката, че се съмнява Б да бил влюбен - в превод значи "маме, тоя е бройкаджия, прави се, за да те вкара в леглото".

Което е вярно - душата на 12 клас иска да те мине и изостави. Залагам 50 с'тинки, че така ще стане, ако му пуснеш, после ще се прави на непознат. А може и да злослови, че си гадина мръсна, като бившата му.

# 68
Ти направо и разтури розовите облаци  Laughing Остави и малко надежда, колкото да събере сили да разкара другия. С това дето и го разправяш съвсем ще се вкопчи в геймъра.

# 69
Мен повече ме тревожи, че излиза младо поколение на 18, и още като пенсионери дрънкат мантрата, че нямало работа без връзки. Има - за целия китайски народ има работа, ама трябва да имаш способности и грамотност. А връзките се създават, има едно нещо, нарича се LinkedIn.
Казва мъдро човек, който е професионална stay-at-home майка, без обаче да е домакиня Grinning Grinning Първия или втория го намерихте по линкдин? Stuck Out Tongue

Иначе в дълбоко корумпирана държава е нормално да мислят така младите. И с подобен правопис и изказ. Каква работа без връзки за такива? Освен да завърже флиртове с 3-4 колеги какво друго би могла да свърши с този акъл?

Има достатъчно работа без връзки, ама се изисква яко дупе, интелект, талант... Правилно се насочват към връзките младите Wink Когато човек е в Рим....

# 70
BgTatko, шат ъп сега, няма нужда от тоя коментар. За да пиша нещо, значи го знам.

На 18 са израснали с интернет, целият свят им е отворен...те пак мрънкят като пенсионери. Нямало работа...

# 71
Не че адвокатствам на Мамасита, ама 35+ с три малки деца да си седиш в къщи не е като да си на 18 и да се чудиш с кой да се забиеш и да станеш майка и на децата му и на него и да ползваш компютъра само да гледаш следващият епизод на турският сериал, който си изпуснал докато си наливал ракията и рязал салатата на милулу.

# 72
Това не е никакъв любовен триъгълник , ами чуденка да си го сложа ли с Б докато съм с А. ( ей тука вече ще стане мазало )

# 73
Това не е никакъв любовен триъгълник , ами чуденка да си го сложа ли с Б докато съм с А. ( ей тука вече ще стане мазало )
ДААА,100%!!!!! Само така е да знаеш....!!!!

# 74
Ти нищо не разбираш.
На Б може да му е по-хубав и сега се чуди дали си заслужава жертвата.

Общи условия

Активация на акаунт