Любители на Котки - Тема 127

• 48 445
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Да ви предупредя, че в твърдия изходен материал, нещото, което прилича на конец или глисти, може да е просто котешка трева Joy Да ви кажа, не е като да не се стреснах Grin И ми трябваше известно време да се пречупя, за да ровна и да се опитам да разбера що е това нещо аджеба Confounded Grin

# 196
  • Козлодуй
Kalinass, благодаря за подкрепата Мърки за сега е на кортикостероиди но те не могат да се дават безкрайно затова търся алтернатива за след като свършим схемата горе долу е добре вчера добре се нахрани

# 197
  • София
Ахаха! Рижавия принц как важно се кипри върху двореца! Много е сладък! ❤

# 198
Рижав сладур.

Ние сънуваме паучове пак Grinning

# 199
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Лека нощ Heart

Любима сладка топчица Animal Heart Eyes Cat

# 200
Здравейте Simple Smile
Вчера, след дълги месеци самоубеждаване и самонавиване, прибрахме един прекрасен кремав котаранчо ❤️ според ветеринаря е на около 4-5 месеца, с леко възплени очички. Намаза ги, обезпаразити вътрешно и външно и каза да следим изпражненията.
Тази сутрин, подарък - две дълги, бели същества в акото 🤢 за щастие поне не мърдаха... Днес пак ще го заведем при вет., така ни инструктираха - ако има нещо, го видим пак.
Така, имам хиляда въпроса в тази връзка Simple Smile
Четох, че не са опасни за нас (децата), но все пак - освен щателното миене на ръце през 3 минути, какво друго да правим?
Имам чувството, че ръси яйчица на глисти от където мине Sad катери се, естествено, по легла, възглавници и навсякъде. Така ли е или аз съм във филма?
Извинете, ако звуча параноично, но миналата година синът ми имаше глисти (незнайно от къде се сдоби с тях) и това ми беше изключително кошмарно преживяване (въпреки, че масовата реакция беше "е, какво толкова").

# 201
Не ръси, не се притеснявай Simple Smile И нашето имаше глисти като го взехме, просто се миех много добре след като ѝ чистя тоалетната, както и си миехме ръцете след като я пипаме и си играем с нея (поне аз, мъжът ми така и не свикна след всяко погалване да се мие) и не хванахме глисти Simple Smile А относно хапчетата за обезпаразитяване, не позволявайте да му дават второ хапче на деня, след като са му дали веднъж (ако са му давали наистина вътрешно обезпаразитяване). Изисква се време да измрат гадовете, доколкото аз зная, дават се до чисто ако, но със сигурност не всеки ден, а през определен период. Нека се включат и момичетата с повече опит, но два пъти вътрешно обезпаразитяване в два поредни дни ми се вижда като супер натоварваща за черния дроб процедура Simple Smile

# 202
  • София
Не ръси навсякъде.
Почиствате му внимателно тоалетната, и редовно. Може да му забърсвате дупето с мокра кърпичка. И се повтаря обезпаразитяването след десет дена.

Малката ми имаше глисти, като я взех, даже другите котки не се заразиха.

# 203
  • Варна
Аз не мога да коментирам за акото, Късметка я намерих без квартиранти явно и нямам спомен от допълнителни процедури.  Ще стискам палци да се  изчисти бързо котето и да сте спокойни Simple Smile

У нас Барса има нов играч вече:

# 204
Здравейте!
Малкото котенце, което намерих на улицата преди месец и което ни изпозарази с котешки лишеи, го заведохме на вет и казаха, че има микроспория. Освен мазането със Спорил, през устата приема Миконафин.

Надявам се скоро да се излекува, за да можем да му потърсим постоянен дом.
В момента го гледа майка ми, но тя не го иска за постоянно и непрекъснато негодува - много играел, дивеел. Тя иска спокойствие, а котенцето - игри.

Има няколко желаещи да го осиновят. Дано го изчакат още седмица-две. Не искам да им казвам, че се лекува, за да не ги разколебая. От друга страна задължително държа да го излекуваме, та да не зарази и новите стопани.

Ето го малкия сив мишок :

# 205
Много е красив. Разбира се, че ще се излекува. Пожелавам му много обичливи стопани

# 206

Ей го на, хубавеца Simple Smile
Благодаря ви! И на мен ми се струва малко прекалено и днес да му дадат хапче, но така или иначе ще го водим, за да му видят очите и пак ще питам наложително ли е.
Значи не ръси яйчица, добре, това е малко успокояващо Simple Smile защото вече си представях как сме ги вдишвали Simple Smile
Иначе вече опустоши елхата Grinning веднага си влезе в тоалетната снощи, яде, пи водичка, изглежда, че му е комфортно вкъщи.
И още два малоумни въпроса - шансът, глистите да са били само два е нищожен, нали? И силиконът, които е в wc-то му, в който ака сутринта, да го изхвърля ли целия и да сипя нов?

# 207
  • Варна
Искам да ви.покажа как четем к ига в момента. Сами сме, мъжът ни е на рейс, децата нямаме, аз имам огромна отпуска, която е мъчение когато си сам, но това е положението:

Всичко дава да се настани така на нечий тумбак и да спи, и да мърка Simple Smile

# 208
Миличката Късметка, тя явно е не само красива, ами и гальовна Heart

# 209
  • Варна
Според мен си гледа кефа, сърди се, бие се когато не е доволна Simple Smile Изгоних я, натежава и топли муната дебела, а тя отиде на купата Wink

Общи условия

Активация на акаунт