Любители на Котки - Тема 127

• 48 415
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • Страната на чудесата
Сприятелиха ли се с Рая? Simple Smile

Дааа, оставям ги сами, не създават проблеми.
Спят при мен при първа възможност-Демон на гърдите ми, Райчето на гърба😆

# 271
  • Козлодуй
Мира Иванова, пари ли??? не се купува здраве с пари готова съм колкото и да поискат ветеринарите пари да им дам и хиляди левове ама не искат да я лекуват вече на кой да ги дам тия пари

# 272
Да разведря малко темата Simple Smile

# 273
  • Козлодуй
Я, кой се плези Simple Smile
Благодаря за всички снимки и на новите котета много са мили много са красиви Simple Smile
На нова година е най-добре наистина в най-вътрешната стая на жилището да бъде защитена котана на тъмно и спокойно с нейните постелки и колибки и после като отминат гърмежите до стопаните да се гушка и да се нахрани - храната успокоява и така Simple Smile

# 274
Ех, че голям принцес си отглеждаш, Deniz89 Simple Smile Все пак и робите имаме нужда от почивка Simple Smile Спокойно, кот ще се отдаде на фигурно лежане и няма да му дреме на опашлята къде са робите за кратко Simple Smile

Абсолютно е така. Прекалих с глезотиите. 
Отивам да се глася и после на празнуване. Весело на всички и благодаря! 😍

# 275
  • София
Вкъщи си имаме рецидивист. Laughing
Периодично намирам плюшеният снежен човек, който стои под елхата съборен. Вдигам го и си продължавам със заниманията. След малко пак е съборен. Честно казано допусках, че виновника е Елза, но отхвърлих тази версия, защото пък елхата си стои непокътната след събарянето й от преди Коледа. Предположих, че докато вървим по килима го разместваме и Снежко се гъбичва. Или пък тайно сръбва винце. Обачеееееееееее ... ах, как ме е яд, че телефонът не беше в ръцете ми ... Тази сутрин точно  бях понадигнала Снежко за пореден път и излизам от хола. Бях вече в коридора когато зад гърба си дочух трполене на котешки лапички. Обърнах се и я излових на местопрестъплението. Малката побойничка не се задоволи само да го повали на земята, ами и бая пердах изяде горкия Снежко. Laughing Тежка съдба има той. На първата му Коледа дъщеря ми реши да го храни от своята чиния и от тогава морковът му е оцветен - така и не се изпра. Тази Коледа пък търпи домашно насилие. Май трябва да му търся приемен дом, защото явно ние не сме способни да се грижим за него. Nature Snowman

# 276
Здравейте, да се запиша при вас. Ето я нашата Кифла, любимото ѝ място е под одеялото на дивана. Сама дойде при нас в края на август. По наши сметки трябва да е на около 8 месеца. До април имахме една бойна куча далматина, но остаря и за съжаление вече не е сред нас. Малкият ми син, откакто е проговорил, все искаше коте и най-накрая желанието му се изпълни. Тя сама го намери.

# 277
Пусни още снимки, моляяяя! 😻

# 278
Кравайче Hug

# 279
# 280
  • на брега на морето
Братовчедки Simple Smile

# 281
pvacheva, кортикостероидни препарати като преднивет няма ли да помогнат?
Говоря от опит, кучето ми, на което даваха 6 месеца живот на 7 годишна възраст, успях да задържа до 12 годишно (едра порода с по-къса продължителност на живота като цяло) с обезболяващи, куркумин (за който има изследвания, че би трябвало да се бори с рака (в нашия случай тумор, който беше плъзнал по трахеята и не подлежеше на операция)) и куп други хранителни добавки.
Пиеше преднивет много дълго време с малки почивки, когато състоянието й позволяваше, лекарите са наясно, че би могло да има вредни странични ефекти, но ако на Мърки й понася добре, може би е удачно да продължиш с нещо подобно? Ефектът беше точно обезболяване, увеличаване на апетита и доста по-жизнено кутре като цяло, рядко е имала странични ефекти. Също ако при вас нещо води до повръщане и прочее, има препарати и за това, като ветацид например, но на доста животни понасят добре тези неща. Особено при възрастна животинка облекчаването на болката допринася много. Кажи ми, ако мога да питам моите лекари нещо за душичката или конкретен препарат, ще го направя с удоволствие.

Стискам ви всички палци вкъщи, и тези на котките стискам. Разкошни сте Heart

# 282
Ето още една

# 283
  • София
Дрън, добре дошла в темата!
Кифличка е почти копие на моята Елза. Сега няма снимка, но ще опитам после през телефона да ти покажа.

# 284

Върху новия кош за пране. Любим му стана. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт