Любители на Котки - Тема 127

• 48 440
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • Козлодуй
Мира Иванова, наслаждавайте се на почивката - всичко давам да имам време да се излежавам Simple Smile
Има поверие, че рижавите котки носят късмет на къщата но аз смятам че всяка къща с котка е къща с късмет Simple Smile
Моля кажете как да закупя това лекарство - Римадил таблетки ако някой ми купи и изпрати ще си платя и доставка и услуга Simple Smile
Редактирам се да кажа че ми намериха препарат със същото съдържание но противопоказен бил за котки не съм дочела всичко
Просто това ми беше надежда че след спирането на дермипред ще има с какво да я обезболявам

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 18:02 от pvacheva

# 211
  • Страната на чудесата
Само да ви нагледам какви ги вършите

# 212
  • София
Хора, обсебена съм от нашето дребосъче Simple Smile Събужда ме с мъркане и лекичко ми хапе брадичката Smile

Силвичка, нашият прилича на вашия.

utro77, ще му мине. Много е сладичък!

ellenita, на нас след обезпаразитяването докторът каза, че се повтара след 2 седмици, ако открием нещо и след месец, ако няма нищо. Нямаше, така че ще повтаряме след повечко даже, мисля аз.

Мира, искам и аз така да си лежа. Страхотни сте!

# 213
Ама мноого са красиви любимците ви! Heart Направо ме е яд, че толкова късно намерих темата, щях да си плакна очите с вашите прекрасни любимци!
Мира, много, ама много ми легна на сърце твоето късметче!:heart_eyes: Толкова гальовен изглежда.
На малките котенца пожелавам да се излекуват бързо, малки герои са те. Flowers Four Leaf Clover
Нашият човек днес беше на ветеринар. Прегледаха го и лекарят каза, че всичко му изглежда наред, няма нещо, което да го притеснява, сменил е повечето зъбки и по това съди, че е на 6-7 месеца. Готов е за кастрация, но решихме да изчакаме известно време, месец - два, за да свикне с нас, да не го стресираме прекалено много за толкова кратко време. Беше много уплашен днес милия, не беше влизал в клетката си откакто дойде вкъщи, мяука почти през цялото време жално-жално, аз си бях сложила ръката на решетката отпред той си сложи лапичката отгоре и така пътувахме през целия път, направо ми идеше да се разплача, толкова го съжалих миличкия. Поне обаче се успокоих като чух лекаря, че котенцето е добре, нищо не го притеснява, дишането е добре, очичките са хубави. Говорихме и за това, че се тревожа дали ни чува или не, но човекът каза, че най-лесно е да се провери у дома, ако трябва да изпуснем до него капак на тенджера или тиган, ако подскочи значи всичко е наред. Той му пляска, тропа и каза, че си мърдал ушичките и се завъртал, което означавало, че все пак ни чува, но ако не това обяснявало защо бил толкова спокоен. Котето в момента, в който влязохме в кабинета спря да мяука, легна си в клетката кротко и си чакаше реда, по време на прегледа също стоя кротко, след прегледа докато ни обясняваха нещата лекарят и сестрата го галиха, той чак мъркаше по едно време, останаха силно впечатлени от това колко е кротък, спокоен и гальовен. Бил и много красив, чак с подарък си тръгна задето е слушал. Joy
А вкъщи вече все повече започва да се заиграва и да прави “бели” - събаря играчките от елхата, като се съберем да гледаме телевизия той застава точно пред телевизора и стои изправен да не можем да гледаме, чак като го вземем и го гушнем стои мирно. Много ама мноого обича да излиза на терасата, като се събуди идва до нас, мяука, тича до вратата на терасата, драска с лапичка и ни гледа. Като му отворим излиза с охота навън и наблюдава какво се случва навън. Вчера го оставих сам за няколко минути отвън и като се върнах го видях как отдолу (имаме около десетина котки пред входа) са се събрали неговите събратя и го гледат, а той важно-важно се разхожда по парапета с вдигната опашка и глава зареяна в небето. Joy

# 214
  • София
С. имай предвид, че имат навика да скачат от балкони. Или да падат.

Еленита, аз не бих ползвала силикон точно за тоалетнота, но не се сменя целия всеки ден, а като позамирише.
Това не му харесвам, като ползваш бентонит махаш само акото и топчето с пишкано и не чакаш да се замърсява.

# 215
  • на брега на морето
 Сега вече знам на кое му се казва топуркане, гонене и кълбета.

# 216
Еленита, аз не бих ползвала силикон точно за тоалетнота, но не се сменя целия всеки ден, а като позамирише.
Всъщност, заради глистите, които видях сутринта, се чудех дали да не изхвърля цялата подложка.
Иначе взех силикон, защото жената, която го е намерила му е сложила такова и за да не се стресира допълнително с друга подложка, за сега взех това. По-нататък може да експериментирам.
Благодаря ❤️

# 217
# 218
Сега вече знам на кое му се казва топуркане, гонене и кълбета.

Joy кОпон Simple Smile)

Скрит текст:

# 219
С. разказът ти за малкото ангелче ме накара да изпитам страхотно умиление. Браво за грижите, които полагаш!

Само те моля да обезопасиш с мрежа за котки балкона си, за да не падне. Това се случва много често. На кой етаж си?

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 18:49 от spring princess

# 220
Оо, ще взема мрежа вероятно. Засега внимаваме и винаги излиза с някого от нас навън и го стопираме ако видим, че се оглежда и се кани да скочи върху парапета. Просто сега така се случи, че трябваше да вляза за няколко минути вътре и го намерих наперено качен да дефилира пред останалите котки. Joy На втори етаж сме като терасата на първия има тента(?), не съм сигурна дали така се казва, а отдолу са си паркирали някакъв стар бус, та ако падне, не дай си Боже, ще се получи нещо като пързалка и ще тупне върху буса. При всички положения го пазим, де, че аз днес със сълзи на очи го държах за обикновен преглед, не ми се мисли ако нещо му се случи.
Много благодаря за милие думи, пролетна принцесо! Просто толкова ми легна на сърцето това животинче, че буквално си го гледам като дете. Joy Ако го оставя сам и се наложи да изляза постоянно го мисля ял ли е, спал ли е... Joy

# 221
  • Козлодуй
 Искам да кажа че ми намериха препарат със същото съдържание като  Римадил таблетки но противопоказен бил за котки не съм дочела всичко
Просто това ми беше надежда че след спирането на дермипред ще има с какво да я обезболявам

# 222
  • Варна
Малката ми колежка Simple Smile

# 223
  • София
А защо ще спираш тогава дермипреда.

Мира, ма много сладко е пухчето. Искам и аз такова.

# 224
pvacheva, сайта, който си показала е от Стара Загора. Свържи се с хората, който са дадени там за контакти. Обясни им случая, кажи какъв препарат имаш, какво и заваш и че искаш да смениш препарата с този, който беше показала. Като погледнах, те са доценти и т.н. . Ще могат и съвет да ти дадат и да ти пратят прапарата за твоя сметка. Пробвай. Не се отказвай. Целувки на Мърки

Общи условия

Активация на акаунт