Любители на Котки - Тема 127

• 48 422
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Ех, pandachina ....
Аз като чета тежките истории и съпреживявам тревогите, току сгъна Късметка да ѝ кажа на ухото колко много я обичам и искам да е здрава и още много години да е с нас.
Въобще не мога да си представя как ще мина през лошото когато дойде, но тя ще знае, че я обичам и ще го усеща ...

# 256
Pandachina,дано да намерите обезболяващо.

Меланиновите купи безопасни ли са?

# 257
  • София
Лисичке, пепел ти на езика какот казват старите хора. Simple Smile На pvacheva й трябва обезболяващо. Disappointed Relieved  Аз само разказах за предишния ни кот, който вече не е между нас.

# 258
Радвайте се на миговете сега с любимите същества, и не мислете за "онова после". 😊

# 259
  • Варна
Да ...
Моля да ми забележите новата профилна снимка Simple Smile

# 260
Извинявам се за объркването.

# 261
  • София
Мира, направо се размечтах да ме "месят" тези лапички. Blue Heart

Лисичке, няма проблем! Animal Kissing Cat

На работа съм в момента и нямам търпение да се прибера да наушкам Елза и детето. Броя минутите до края на работния ден. Много са ми сладки двете. Задължително ме посрещат на вратата. Елза започва да ми се гали в краката. Щерката пристига със закъснение от няколко секунди, защото дупето й е малко по-тежко от това на котето и му трябва повече време да доприпка. Хуква към мен през коридора с възторжено изражение на лицето и аз протягам ръце да я гушна. Тя обаче кляка и започва да гали Елза. Laughing Накрая аз си измивам ръцете и ги  гушкам и двете. Това е всяка вечер. Simple Smile

# 262
  • Варна
Извинявам се за объркването.

Аз знам, че като кажеш за някой жив човек, че е починал, му е умрял душманин. Така, че един по-малко за кота на малката лисичка Simple Smile

# 263
  • София
Спяща пухана Лизи:

# 264
  • Варна
Елизка в огледалото:

# 265
Аз мисля, че вкъщи ще ѝ е по-спокойно от на хотел, пък и хич им нямам вяра. Те си се стресират от смяна на обстановката, пък ако е сама на ново място съвсем може да се побърка.
Може би наистина спуснати завеси и да има къде да се шмугне, разпръснете ѝ играчки, може би ваши дрехи, да ѝ мирише на вас, и ако не ви притеснява да оставите телевизор или радио да дърдори.
Всичко ще е наред, и ние много я мислим все нашата и като ни няма винаги идва някой по 2 пъти на ден да я наглежда Grinning

Да, така ще направя. Благодаря! Иначе комшийката я посещава два пъти на ден и ми се обажда за доклад. Хаха

# 266
  • Варна
Ех, че голям принцес си отглеждаш, Deniz89 Simple Smile Все пак и робите имаме нужда от почивка Simple Smile Спокойно, кот ще се отдаде на фигурно лежане и няма да му дреме на опашлята къде са робите за кратко Simple Smile

# 267
  • Страната на чудесата
Откакто Демон е у дома, не мога да се събудя. Докато ми мърне и съм отнесла плувката😆
Красавеца ми😍

# 268

Това е Бамби, на мой приятел.
Влюбих се в нея!

# 269
Сприятелиха ли се с Рая? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт