Любители на Котки - Тема 127

• 48 448
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Котче ще започне да си контролира ноктетата и ще разбере, че не е ОК да ги пуска като се закача с чистачите на тоалетната.

Иначе взехме урина на Ангелина. Сложих ориза, много беше смешна - няколко пъти ходи да проверява какво е това, дали не е опасно, не се идържа и използва тоалетната точно навреме преди задръстването в София.

Има увеличен протеин според пробите и ще пази диета да видим дали креатинина ще спадне.

# 646
  • Велико Търново

Как се е размазала върху батко си ☺😍

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 18:19 от bubalesa

# 647
Ване, ще е наред всичко. Дано се научи.

Детелинке,хихи да😙

# 648
Кадифенце Heart Eyes Heart

bubalesa, как блажено се е излегнала. Релакс. Медитация Joy Heart Eyes

# 649
  • София
Ване, ще е наред всичко. Дано се научи.

Детелинке,хихи да😙

Сепак, бритамцка благородничка! Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650
  • София

Глезла. Grinning

# 651
  • София
Колко са ви мирни котките, успявате да ги снимате! Аз нямам никакъв шанс, наш Барни е като светкавица, мирува единствено нощем в нашето легло.

# 652
  • Страната на чудесата
Охх, Демон так преяде, че като тича залита на завоите😆
След това 2 пъти до WC и е пак същият скакалец.
Искам и аз такъв метаболизъм🤨

# 653
  • София
Мдам, и у нас завиждаме на метаболизма на Барни. И на акробатичните му способности (кълбета, скокове и лупинги).

# 654
  • Пловдив

Кастрираната офисна госпожица. 😀
На третия ден след кастрацията не личи, че е кастрирана. Тича нагоре надолу след разни хартийки. Има само една малка дупчица с два шева на ктръст направени.

# 655
Кауфланд, от понеделник, транспортна клетка за 15 лева
Скрит текст:

# 656
  • София
Аз имам подобна клетка (не знам дали е на същата фирма производител, разбира се), обаче не я препоръчвам за тежки котета. Нашата Ангелина е между 2,900-3,300 тежка. Използваме я само, за да стигнем до ветеринаторите. Ако котката беше пораснала повече, щяхме да я сменим със сигурност. Купувахме я, когато беше под 1 кг.

# 657
Аз взех една такава подобна от Джъмбо, но струваше 25 лева и е с пластмасови закопчалки и решетка. Бях я купила за Симба, за да мога да го карам по ветеринари. След това я ползвах за транспортиране на едно друго улично коте, голямо, мъжко, поне 4 кг беше, беше ме  страх да не се отвори вратичката, но нямаше ядове. И се побра без проблем.

Хубаво е, че е пластмасова, защото може да се дезинфекцира, ако се налага да се ползва за котета, за които не се знае дали не са носители на разни зарази. Примерно "текстилните", които се продават в Джъмбо май са с картон под плата и няма как да се мократ или измият.

А пуснах линк към тази от Кауфланд в случай, че на някой му трябва бюджетна клетка. Май Ани търсеше. Но с това закопчаване трябва да се внимава малко, знам ли...

Ох, ставам, че ще имаме гости Weary Събота сутрин! Weary

# 658
  • на брега на морето
Но с това закопчаване трябва да се внимава малко, знам ли...
Никакъв проблем няма със закопчаването, ние имаме същата, но с други цветове. Когато напъхам вътре Рафаела подръпвам вратичката, за да се уверя, че е затворена.
Абсолютно права си, Мише, че е по-добре пластмасова, защото може да се дезинфекцира.

# 659
  • София
Благодаря, Мишелин! Супер цена.

Блеки снощи дивя много, сътворяваше беля след беля, накрая си направи легло (така де, не може да се спи на килима) Joy пльосна се и се предаде...

Общи условия

Активация на акаунт