Тренировки в домашни условия - 97

• 41 120
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Агент, страхотна си, ама много ти отива!  Красота. Много фатален и холивудски вид имаш!

TDI, не съм на никакъв режим. Стремя се , докато съм вкъщи, да се храня по-изчистено, защото работата отива на зле, когато не съм цял ден в движение. Когато съм ангажирана, нямам проблем да поддържам някакво тегло, което съм приела за нормално, но когато съм си у нас, не е така. Въпреки повечето тренировки.

# 631
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Amanda, извинявай, Airamber имах предвид.

На мен пък вкъщи ми е по-лесно да спазва режим, днес цял ден в офиса минавам и подминавам един отворен шоколад...

# 632
  • 1st floor
Любче,  Hug!

Един съвет - не се хвърляй на сериозни дефицити - зима е още, студено е, не че не можеш а поддържаш 1200 +/- 100, но ще премръзнеш, прегладнееш и ще прекалиш.
Ето го логичното обяснение, защо се събудих посиняла от студ и освирепяла от глад в два часа посред нощ. Станах от леглото, увита с одеяло като бедуин, нахлузих си пуФкавите пантофи, направих си препечени сандвичи с кашкавал и гореща чаша чай, и всичко си дойде на мястото.  Joy До сега не ми се беше случвало! Mr. Green А нито съм пропуснала вечерята, нито е  студено вкъщи. Crazy

Днес не мога да се отърва от гости у нас - едни идват, други си отиват...съответно още чакам да се опразни къщата и да си направя Ден 11 ААА.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 17:05 от НеПоКоРнА

# 633
Благодаря Агент:heart: Аз за сега,сами записвам храната да видя как вървя,ще видим след вечерята колко к.ще съм погълнала:sunglasses:

# 634
Отчитам Ден 32.

Непо, добави като причина и това, че правиш 80 ДО. Тази програма определено си иска правилно, достатъчно хранене и достатъчно сън!

Ризова, а как ти завиждам за препускането из любимия ми град Heart

Теди, а в моя офис някой беше донесъл днес донътс ... Добре поне че празниците минаха, а то беше ужас.

# 635
... празниците минаха, но идва Супербол!

Да, 80ДО много добре събужда метаболизма! И аз се будех от глад миналия Януари и Февруари!

Аманда, мерси, мило, ама това е старо, та чак лачено Wink Някъде от 2004 май...

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 18:08 от Agent Provocateur

# 636
Amanda, извинявай, Airamber имах предвид.

Усетих, че нещо има не съвсем редно:smile:, още повече, че ти май хапваше около 1000 калории и по-малко дневно, а аз сигурно гоня 2000....
Аз ям по-малко на работа, защото реално почти не стоя в офиса. Там се задържам, ако всъщност нямам нищо за правене или ако съм дежурна. Освен това ходя повече пеша, понякога успявам и до десетина километра да докарам. Не ми остава  време за спокойно хранене в седнало положение и обикновено между закуската и вечерята ям банан, малко ядки или кисело мляко.
Вкъщи готвя за децата, прехапвам разни неща постоянно. Освен това правя по две -три алтернативни менюта - големият ми син се е запалил да тренира и да изглежда добре, стреми се да яде повече протеини, но пък не обича много месо и непрекъснато бъркам разни хумуси, правя леща, боб, риба, салати. Дребното и баща му си харесват предимно традиционна българска кухня с мазно месце и там нещо различно. А аз харесвам всичко Simple Smile

# 637
  • ВАРНА
Нещо много лошо ме продуха вятъра - врата ми е на дърво,усещам и бодежи по скалпа зад лявото ухо. Правя си Боди Шред на Джилиан Майкълс,но нещо да ми препоръчате за шийните прешлени,явно някой нерв съм защипала/възпалила и е много неприятно ...Унг-то каза,че ушите са си добре,пия Б комплекс към момента.Там ми е слабото място,защото и на работното място добре ме поодухва отляво и вечно се проявява я със синузит,я с невралгия на главата.Някакви уреди за масажи вкъщи или каквото се сетите - ще ми е от полза,благодаря предварително.

# 638
... празниците минаха, но идва Супербол!

.

Lol - Агент, не знам дали само си го помислих или написах, но като видях, че Джей Ло се е решила за 10-дневно предизвикателство, реших, че иска да е приключила до неделя и за Супербоул-а да може да си яде подобаващо.

# 639
  • Пловдив
Мацки ЮСА, сори за спама, ама ми стана интересно, какво се яде на Супербола? Мислех, че е просто един мач, па бил той и финал? Я кажете, кажете? Решила съм, ако не ми мине котка път, тази година да кандидатствам за виза, ще ми се догодина да отскочим до щатите, имам и две алтернативни желания, та... Мисълта ми е, че ако е и тересен тоз супербол, да го направя по това време, ще ми се впише в плановете. А и какво, щом ще се яде... Sunglasses

# 640
Ризова, "click at your own risk":

https://www.sbnation.com/2019/1/31/18192770/super-bowl-party-food-ranked

https://www.today.com/food/50-ultimate-super-bowl-party-foods-t70471

При цялата ми ненавист към месото , добре приготвени buffalo wings обожавам!

Хайде идвай, по което и време да дойдеш, все ще се яде Wink

Агент, вероятно има някакви вкусни и режимни алтернативни менюта.

# 641
  • София
Беси и тук поздравления за минусите!
Аманда и ти ли си с режима на 80 DO? Много сходни са ти храненията с моите Grinning
Аз днес приключвам 1-ва фаза, но ПОЧТИ, защото утре мисля хуууубавко да се стречна и да изкарам пулсролера и тогава вече ще съм приключила!

Да , на режима на 80 DO съм. Преди няколко месеца докато правех програма на фикс и фикс екстрийма , правех режима и бях направила страхотно тяло.Това хранене при мен работи

# 642
Отчитам Тае Бо Simple Smile

# 643
Спринкълс, тези гадорийки само с прът бих ги докоснала. И бих ги гледала през слънчеви очила, за да не ми се запушат артериите от визуалното облъчване.
За днес - Strong Upper Body Stacked Sets от LITE Series на Кети. Много хубава тренировка за горна част само за 35 минути, с която замествам Total Body Core, която е по програма. Аз реших да пробвам някои тренировки от новата програма на Кети, въпреки че не знам дали ще заменям чак тези за долната част от 80 ДО.
За всички, които мрънкат, че са вече/почти на 40, пускам една снимка на Кети от последния й албум. Според уики жената тази година става на 55. Ta, спокойно. The best is yet to come, както казват нащите презокеански приятели.

# 644
Ха-ха, Звезди, уловила си добре някои настроения в темата:smile:. Явно не ми е съвсем безразлично, че ставам на 40. Много готина Кети.
По темата за побеляването -
Скрит текст:
аз побелявам от 20 годишна, при мен е ген. Татко е почнал да побелява от ученик. На майка й се появиха бели коси едва след навършване на 50 години и още не е и е побеляла косата. Духче, харесват ми жени със сребърни коси, изглеждат аристрократично, особено ако е комбинирано с добре поддържана прическа, но те обикновено вече са в пенсионна възраст. Ако си почнал на 20 да побеляваш, имаш голяма съпротива към това да оставиш тези процеси да се виждат толкова рано. А пък после свикваш да се мацаш с бои.
Любче, не знаех за тази теория за дефицит на витамин B 12...
За вчера забравих да се отчета - БР 6 и 40 минути степер. Деси, не се притеснявай, че леко качваш. Аз съм забелязала, че  в първите седмици на БР винаги леко качвам, после нещата се нормализират и дори има сваляне. Програмата ми действа и леко напомпващо на бедра и задни части. Затова се опитвам да включвам повече кардио. Освен това ти с ниски килограми, не е проблем, вероятно е покачване на мускулна маса. Следи си промените по обиколките, дрехите.
Днес ще пробвам друга тренировка на Ева.

Общи условия

Активация на акаунт