Тренировки в домашни условия - 97

• 41 123
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
За вчера БР 5 и 40 минути на степер. Пристигна най-после. Доста скучен кардио уред, но по-бюджетен от останалите, а и заема по-малко място. На този етап ми харесва, хубавото е, че можеш да слушаш музика, да гледаш телевизия и да си правиш кардиото. Разтоварва. Едва се доредих обаче от децата.
Взех двойна доза Л-Карнитин преди тренировката и хубаво се изпотих. Досега никога не съм се изпотявала по този начин и се чудя защо чак сега се реших на някаква добавка...
С храната вчера бях добре след вълненията около съсипаната ми коса. Почти не ядох от притеснения.
Спринкълс,
Скрит текст:
цветът сам по себе си е хубав, но не прецених, че след години безконтролно излагане на слънце , аз реално вече съм по-скоро мургава, а не бяла, каквато съм по рождение и изглеждах като изрусена циганка. Вчера я боядисах пак, сега е червено, рижо червено, но повече ми допада. Проблемът е, че доста се изтощи, защото е обезцветена и  два пъти боядисана след това . Ако бях с по-тънка коса, да съм останала без коса....А за първата процедура дадох 100 лева.... Както и да е, човек от акъла си страда. ММ разправя, че на мен ми е противопоказно да оставам вкъщи в отпуска и изтръпвал от ужас, че още първата седмица не е минала ... До края на другата най-вероятно ще се окажа с някое пикси и кестенява коса....
Непо, ти имаш прекрасен естествен цвят и естествена коса, не си прави експерименти, ако нямаш още бели коси. Като се появят, ще боядисваш и ще се ядосваш.....

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 07:24 от Amanda.D

# 616
  • Варна
Здравейте,
последните дни тренирам с Ева. Чудесна е. Появи се втори ред плочки, съвсеем малко, и имам жестока МТ на дупето.
За долната част на корема не знам какво да прявя. Имам подутина, ама точно е подуто / и от секцио преди 100 години едно уплътняване над операцията/. Мисля да сваля калориите на 1800 и да пия я ензими, я пробиотици.

# 617
Ноември,ти не беше ли показвала снимка на един хубав корем? Никаква подутина не се виждаше.
Аз имам отпусната кожа около пъпа, която супер много ме дразни. Това е от многото килограми, които качвах около бременностите и разтягането на кожа. Имам странична преса, в горната и страничната част изглежда добре, но това не може да се оправи. И в планк картинката не е добра ....Примирила съм се вече...

# 618
  • Варна
Хубав, защото долната част е скрита от клина Simple Smile
Забравих 70те суинга всеки ден.

# 619
Отчитам вчера ден 18ти от 80ДО, 36 мин. кростренажор и 30/30 предизвикателството на Йоана.
Този месец имам доста промяна в мерките, но го отдавам на повечето тренировки, не толкова на храната, защото не бях стриктна на 100% с режима. Дори не бях и половината от времето, защото ми е доста ограничаващ откъм храна, а аз обичам да се храня разнообразно. За сметка на това пък калориите ми се въртят цял месец около 1400-1600. Има и друго - започвам да се съмнявам, че Кирил Танев не изготвя индивидуални режими, даже си мисля че дава на всички еднакви, защото сравних и с други момичета и са същите. Дори му бях казала, че авокадо и протеин не ям/пия, а ми е сложил. Това какво говори? Много съм разочарована. И от него и от себе си, че не проучих предварително, но пък не всеки си споделя режима, за да направим сравнение.
При Руми Илиева режими имам сигурно 10 от различни приятелки и отново са поочти еднакви, а даже и повечето са 1:1. Затова по отношение на хранителни режими не бих се доверила вече на "вещи" лица.
Ето ги и мерките:
тегло: - 2.2 кг   
ханш: - 1,5 см   
корем: - 3,5 см   
талия: - 2 см
бедра: - 1 см

Като цяло съм доволна. Не знам дали има връзка и предизвикателството на Йоана, но и то е допринесло.
До фитнеса така и не успях да стигна от толкова много ангажименти. Надявам се този месец.

Крачките си ги бях предвидила да са по 10К всеки ден, но не успях и с тях. Завършвам месеца с 200К. Ако не беше този грип и заточението ни вкъщи две седмици можех и да ги стигна.

Следя ви с интерес! Допринасяте много да не криввам от правия път Sparkling Heart
Слънчев и усмихнат ден!

# 620
Аманда, имам сходен проблем, с коремът де, косата още е ОК, макар че на мен ми се вижда много нежно и много красиво бялата коса. Виждала съм снимки на изцяло побеляла коса на едни стройни достолепни дами - изглеждат толкова респектиращо и красиво.

А относно несъвършенствата по корема - това ми е последна грижа. За мен те са белези на един дълъг, труден и много, много израстващ път, които с кеф ще си показвам, ако успея да се харесам с половинки бански Wink

Агенте, аз се вдъхнових от тебе в края на годината и сътворих ей това. Доста олд скул съм и адски грозно съм писала, а по принцип имам хубав почерк, но все пак си му се кефя Simple Smile

Скрит текст:

# 621
Агент ,може ли името на книгата(обожавам жанра)
ъпдейт с отчет по късно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 622
  • София
Отчитам начало на месеца на любовта с Booty от АЛМО. С хубаво дупе ще срещна голямата любов и няма да ме подмине , а ще се обърне Simple Smile)
Менюто днес :
З- пуешка шунка , спанак, батат
Тренировка
З- круша , протеин прах
О- тел бургер с зеленчуци
О - хумус с морков
Вечерите ще ги мисля.
За сега закуската преди тренировка , като фаворит си остава пловод скир с варен овес.
Усмихнат и медено-любовен месец!

# 623
  • ВАРНА
Извинете,пропуснала съм явно,но какво е АЛМО и АЛО ?

# 624
АЛМО - A little more obsessed
АЛО - А little obsessed

За днес БР10 + ден 26 и 27 от Йоана
Взех мерки днес. От 31 правя БР, а от 18.01 ограничих малко калориите и захарта. Днес ми е 3 ден от МЦ, но все пак се претеглих и съм -2кг. Корем -4см, талия -3см, бедро -2см и ханш -3.5св. Доволна съм, но доста кг качих последно време и все още не съм стигнала желаните см. Целта за м. февруари е -3см от ханш и -2 от бедра.

# 625
Здравейте, за вчера отчитам БР3, днес - БР 4 + една тренировка за дупе на Линда.
Качила съм още един кг. и вече не знам на какво се дължи. Уж следя калориите, не надвишавам 1400 и направо не знам какво става:confused:. Около месец бях на ВМ НВХ, но определено не е за мен. Трудно ми е да ям много месо и предпочитам плодове и зеленчуци, наблягам и на яйца и мляко. Не мога да се справя с корема - в долната си част винаги е изпъкнал, иначе нагоре се забелязват мускулите, дали е просто излишна кожа или има някакъв друг проблем(диастаза или нещо подобно), вече се отчайвам - това и вътрешната страна на бедрата винаги са ми били проблемни зони и дори и малко да кача, ведната там си проличава.
Иначе, някой по-напред в темата беше питал за нова програма на Йоана, аз онзи ден получих календар за февруари месец, ако има интерес и е удачно разбира се да прикача линк, мога да го направя.Grinning

# 626
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Беси и тук поздравления за минусите!
Аманда и ти ли си с режима на 80 DO? Много сходни са ти храненията с моите Grinning
Аз днес приключвам 1-ва фаза, но ПОЧТИ, защото утре мисля хуууубавко да се стречна и да изкарам пулсролера и тогава вече ще съм приключила!

# 627
 Хора запалих се по фитнес Пала хаха ,аз най-отявлената противничка на броенето Stuck Out Tongue Winking Eye
Супер забавно ми е да си въвеждам храната и дисциплиниращо хха как да шмугна парче шоколад като следите остават черно на бяло Grinning
Изчисли ми дневен лимит от 1250 калории за целите ми .
Как въвеждате силови тренировки?
За днес алмо-легс дей.

# 628
  • Пловдив
Здравейте!!
Непичко Blue Heart
За косата -обичам и руси и червенокоси, и чернокоси, важното е човек да се харесва. На мен червено не ми отива, от години се правя тъмно русо /защото не обичам драстични неща/. За съжалени, за разлика от Непо, имам много бели коси, появиха се след 40г. , ужас направо, и ща не ща, се боядисвам. Не знам защо, майка ми и татко ми все още са прошарени и не напълно бели, започнаха да побеляват след 60г. ,уж било наследствено Anguished Някъде бях чела преди 2-3 години за връзка между побеляването и липсата на Б12, и някакви такива неща, а аз нали бях 24 години вегетарианка, та викам пуууу, сама съм си виновна. Ама, така де, докато има бои на пазара, това не е проблем.
 Отчитам вчера Гет лийн интервалс, от делюкс кита, на мястото на Бърн интервалс. По- кратка е с 5 минути, уж почти същата, но нещо ми беше по-лесна, работех с по-висока тежест, не ми се виждаха безкрайни повторенията, накрая въобще и калориите бяха много по-малко изгорени , ама огромна разлика, и всичко.Нещо не съм била в час два дни подред. После имах среща с една приятелка и закъснявах, та си пуснах /с роклята, в града, луда работа/ тичане с джипиеса, та тичах 25 минути до срещата, и се изпотих, и калории изгорих, и въобще ми се получи чудна втора тренировка. Факт е,че ако не бях я пуснала като тренировка,нямаше да тичам толкова. Днес Бърн Съркуит 3, който го правех както трябва и направо ме утрепа,отчетените резултати са като при кардио тренировка, хахаха.Всичко прекрасно, но вчера на обед в ресторант, после имахме и вечеря с друга приятелка, и днес хоп 300 грама повече от вчера. Кога ще ги махам тези 3 кг- от почивката, не знам. Добре,че още само 4 дни и свършва ваканцията, защото ми писна накрая.
Изчезвам, весел уикенд. На мен ми остана още само една кардио тренировка за тази седмица, вероятно ще я направя в неделя и после си завъртам пак отначало за последно тренировките от първа фаза.

# 629
Смея се с глас на адашката как тича по рокля, че си засича и калориите! Евала Simple Smile)))

Аманда, и аз много харесвам рижо, дори съм се правила г'а бях млада и неразумна, но едно че отнема много време и пари за поддръжка, за да изглежда добре, и две - съгласна съм с теб, че отива на бледи лица и кожи и въпреки прекрасните ти зелени очи ако усещаш, че не е твоето, то не е твоето! Аз бях бетер циганче и мажех едни светли и покривни фдт, че да компенсирам Roll Eyes
Скрит текст:

Но и аз съм 50% бяла и то точно участъците отпред и изобщо не се харесвам със светла коса и боядисвам на 2-3 седмици, че съм такава лелка с бели корени, че по-зле няма накъде!

С кой акъл снощи в 8,30 реших да правя Бути (АЛМО) със нови ластици и по-високи от нейнитe тежести не знам, но знам, че тренировка, която правя за 3-4 път в рамките на Януари ми докара МТ като на новобранец Grinning

Ноу_Фрейм - браво, бре! Изненада сама себе си, викаш Simple Smile Наистина е интересно, познавателно и понякога доста шокиращо Simple Smile
Един съвет - не се хвърляй на сериозни дефицити - зима е още, студено е, не че не можеш а поддържаш 1200 +/- 100, но ще премръзнеш, прегладнееш и ще прекалиш. Опитай макс. -20% дефицит, любимият ми калкулатор нали съм го давала и тук?
https://www.muscleforlife.com/macronutrient-calculator/
PS Ох, малко и навреме! Нали питаше за силовите - значи аз съм линкнала майфитнспала със апп-а на гривната ми (Polar A370) и те си говорят и всичко, което ми е отчел тракъра като стъпки, тренировки, етц. си отива и във МФП.

Което ми напомня да споделя, че снощи като си отчитах месеца загледах средните дневни калорийни разходи и дори през лятото във седмици със много ходене, много активност изключително рядко съм била над 2100 кал/ден (например 2160 при 25000 крачки И тренировка!). Най-често се движа между 1800-1900+, рядко около и малко над 2000. В мързелив ден - 1600-1700 (според моят Полар тракър, пак да подчертая! Според американските Фитбит, които тествах по едно време винаги бях с 10-ина % повече спрямо Полара! Излишно е да казвам, че не им вярвах!)

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 15:59 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт