Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 12

• 55 669
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
След 5 ден вече ти е все тая кога ще ядеш😁

# 106
  • София, Лагера
Абсолютно!
Вчера имахме гости. Не устисках да гледам софрата и накрая се изкуших с 2 тънички парченца пастърма и 2 също толкова тънки парченца пармезан. Близах ти и ги смуках цяла вечер, докато се разтопиха в устата ми Stuck Out Tongue Closed Eyes
Очаквах сутринта да ми се отрази на кантара, заради солта, но не се, - 400 съм.
Днес гладуването ми съвпада с пълнолунието. Да видим дали ще има разлика в свалянето. Не ми е зор да сваля, но ми е любопитно, така мога да направя реална разлика дали в този ден се сваля повече.

Хубав ден на всички! Yum

# 107
  • Пловдив
Днес пълнолуние.ли е? Оооо ще сиропувам и аз от денс😄

# 108
  • София, Лагера
Момичета, днес ми е последен ден. Резултат: - 2,9 кг. Малко е, но каквото-такова.
Имам въпрос относно захранването, че ме тормозят предстоящите празници най-вече с това, че ще ми е трудно с организацията.
Вместо да се захраня по схема, при която всеки ден включвам нещо ново, дали може просто по празниците да си карам на плодове, зеленчуци и сокове, а след това да си включвам млечни и меса? Ще стане по-бавно, но аз бърза работа нямам.

И още нещо:
Вие, когато сте се захранвали, по коя система е било - по описаната на първа страница, тя е по-постепенна, или по тази от книгата (по-бързото захранване)?

# 109
От къде си купувате кленов сироп?

# 110
  • София, Лагера
Аз си взех от аптекат Медея, канадски е.

# 111
  • Пловдив
Аз взимам от ДМ.
Днес ми е втори ден, добре вървя, само с главоболие и то вчера. Помня , че миналият път на трети ден ми беше зле. Да видим дали ще се повтори този път.

# 112
  • София
Ноеми По-бавното захранване е по-добро! По време на празници действително е много трудно да се спази режима. Предлагам ти по схемите дадени на първа страница да си направиш твоя схема. Примерно с повторения на някой дни. При повторението заменяне на сок със плод. Заменяне на зеленчукова супа със салата. Непременно си я запиши и я спазвай! Виж добре и количествата!
Захранването е трудната част. Когато си позволим импровизации, често несъзнателно се отклоняваме. Затова те съветвам да си запишеш схемата по която смяташ да продължиш.
Резултат: - 2,9 кг не е толкова лош! Ако продължиш да сваляш по време на захранване отлично ще ти се получи.
Успех!

armira Започнала си точно по празниците. Колко време смяташ да сиропуваш?
Успех ти желая!

Chory Често се пита тук кой кленов сироп да изберем. Много момичета ползват този на ДМ, но аз не го харесвам. Това съвсем не означава, че не е хубав! Въпрос на предпочитание.
Аз харесвам този
Скрит текст:
Продават го в аптеки, здравословни магазини.
В Кауфланд също се предлага Кленов сироп, но не съм го пробвала.
Сега съм взела един от Амазон, но още не съм го пробвала.
След празниците ще се включа.

# 113
  • Пловдив
Vivian, аз взимам от ДМ, защото ми е най-лесно 😊 никога не съм опитвала друг и не познавам друг вкус.
Започнах по празниците заради луната😊
Имам да сваля 2 кг, т.с.или 3 или 5 дни ще изкарам. Миналата година сиропувах 7 и свалих 5 кг.

# 114
  • София
armira Не го приемай като критика, в никакъв случай! Всеки е свободен да си купи какъвто иска.
Аз просто съм пробвала различни, затова и изказвам своето мнение. А и имаме различни вкусове...
Ако направиш 3 дни, то вече свършило. За Великден ще си приключила и със захранването. Ако продължиш до 5, то на празника ще си още в захранването.
Трудно е да обясняваш на приятели, роднини, че си на режим и ще хапнеш само салата...особено ако има баби... Wink
Успех ти желая!

# 115
Момичета как успявате да издържите на този режим незнам.  Опитах 1ви ден издържах до вечерта и хапнах,2ри ден вече апетита ми така се беше отворил,че.. не е за разправяне. Поръчах го от сайта на Madal bal,но за сега го прибрах в хладилника да отлежава 😄 мисля след празниците да пробвам пак,но май не е моята диета,никакво засищане не усещах докато го пиех 😕

# 116
  • София, Лагера
kokos-ka, първите 2 дни е трудно. Добре, 3 да са. После спира да ти се яде. Разбира се, трябва да се съобразяваш с някои неща, ама 10 дена не са толкова много. Аз, например, не вечерях с мъжа ми и децата, не ми беше приятно да ги гледам как ядат някакви вкусотии, а аз се наливам с вода. Трябваше и едно коктейл-парти (с прекрасни вкусни неща!!!) да издържа, също и на едно гости, но за това е волята все пак Simple Smile Важното е да вървим напред! Яденето на Света няма да свърши.
П.п. Не знам защо така, но обикновено си представям неприятностите, или по-скоро неприятните неща, които трябва да направя или изтърпя като... счупена ръка или крак. Няма как да мине за 2 дни. А знаеш, че с всеки следващ ден става все по-лесно и/или по-добре. Просто трябва да се изтърпи, нямаш избор. (разбира се в случаите, в които нямаш избор само, както този  Smiling Imp)

vanian, на мен проблемът ми е само в организацията (намирането на правилните продукти, докато сме на път), с волята проблем нямам. И козунака няма да избяга, и яйцата. Затова ще направя както казваш - ще повтарям дни, най-лесно ще е - плодове и зеленчуци да иска човек. Сиренето и месото после ща вкарам.
А като се захраня 2 седмици, мисля да мина на месо и зеленчуци. Дано сваля още малко. Или поне да се стабилизирам и да не кача.

Вчера ми беше последния ден. Резултат - 3,2 кг за 10 дена. Сега си варя ориза...  

Успех на всички сиропуващи! Постижимо е! Оцелява се! И аз не вярвах, че ще издържа 10 дена, но стана Simple Smile И още мога и бих, но не е позволено.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 08:10 от Ноеми

# 117
  • Пловдив
Vivian, явно не съм се изразила правилно, не го приемам като критика, дори напротив -като насока❤
Днес станах и не ми беше лошо, миналия път на трети ден сутринта едва се надигнах. Задобрявам😊

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 11:28 от armira

# 118
  • София, Лагера
Сварих си ориза, страшно вкусен ми се стори! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Но много, бе! Тази чашка ми се увидя! Изядох само половината, на 3 хранения. Но ме е страх да се премеря утре Sad

# 119
Сварих си ориза, страшно вкусен ми се стори! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Но много, бе! Тази чашка ми се увидя! Изядох само половината, на 3 хранения. Но ме е страх да се премеря утре Sad
видя ли, след диетата не можеш да се тъпчеш. Козунаците следващия Великден.

Общи условия

Активация на акаунт