Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, дружки Simple Smile! Първото кафенце днес е от мен, специално за вас WinkFlowers Hibiscus

Поли, пожелават ти наистина по-малко, но по-удовлетворяваща работа тази година, както и Къванч на живо (и да разказваш Wink) Hug!

Себи, на теб ти се предписва по-малко стрес, отключен таблет и непрекъсната интернет връзка Hug! И, разбира се, големи дози от сериала и Киво Wink!

Кате, и на мен Джесур и Сюхан са ми като мехлем за душата, затова си ги гледам редовно (като терапия Simple Smile)!

Айре, в резултат на моите лутания и импровизации между стара и нова версия, не виждаш гиф-четата... (виж, моля те, по-горе дали ги оправих) Simple Smile!

"Хайде бе, сине" си заслужава всички похвали Simple SmileHands Clap! Точнo, както казваш, Киво продължава да се самопредизвиква Simple Smile! А, че СЮ си е класика, спор няма Simple Smile!

Кети, чудесен план-програма си направила Simple Smile!

Диве, много интересно са ти отговорили в youtube за значението на Karşını Kolla: "вратата не се заключва, когато крадецът е вътре"... Може би е идиом? Буквалният превод е "гледай какво се случва пред теб", "следи какво става пред теб", "пази насреща си" или "оръжието насреща", но отговорът, който са ти дали, предполага нещо съвсем различно... ! Как мислиш?

Вижте каква красота намерих при американките Simple Smile!

https://www.youtube.com/watch?v=pBnwtuc5D20&feature=share&am … 5CAbcfuqO0VUKciXQ

Лек ден на всички Heart Eyes!

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 07:29 от AniMae

# 151
Добро утро момичета HugHugHug
Ани Flowers Hibiscus благодаря  за пожелателното кафе.Вижда се светлина в тунела и до ден два ще се справя с проблема.
  Клипът на американките е  Hands Plus1 Hands Wave

Заинатила съм се и ще се справя с новата версия ,но хич не ме кефят емотиконите.Много са безлични и не изразяват чувства,както беше при старите.Качвам снимки по много сложен начин ,но и с това ще свикна.

И една моя слабост в зимен екип и пак елегантна- Башак.

Малки и големи все сладури.

Приятен  студен ден:grinning:

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 14:57 от sebilMM

# 152
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug

Ани  Hug благодаря за кафенцето!  bouquet Себи  Heart Eyes хич не се и мъча с новата версия, докато я има старата ще си пиша на нея  Peace Другата е ужасна и скучна  Wink
Благодаря на всички дружки за споделеното снощи  Heart Eyes Hug bouquet
Айре  Heart Eyes абсолютно!  Peace За това си го обичаме толкова много и отдавна!  Heart Eyes A също и защото е Човек  Peace

От снощи  Peace

А СЮ наистина си е класика  Heart Eyes

Американките са превели какво казва Мустафа Авкаран за сцената в КГ  Peace Моля за превод!  Praynig Praynig Praynig Само помня, че шамарите са си били истински  Laughing

Хубав зимен ден!  Hug

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 10:25 от queen_fenka

# 153
Хелоууу дружки Hug
Ани Hug мерси за кафенцето bouquet
гифчетата след поправката, пак не се виждат Whistling
ако са от ВК, там има един трик как да се слагат тук, който налучках сравнително скоро Peace
мдаааа, клипът от американките е Суууупер smile3521, направен много майсторски и с настроение!! Simple Smile
хубава година имахме феновете на Киво-промоция на много успешен/и в Турция и в чужбина/ филм, снимките на втори, начало на нов сериал, реклами, награди,инициативи, в реала му-както винаги е вълнуващо и интересно....и с любимата му жена, любимите  му хобита!! Heart Eyes
Дано и 2019 е много успешна, вълнуваща и позитивна!! Praynig

Себи Hug, аз заради емотиконите не мога да понасям новата версия, обичам да ползвам, а новите са отврат Tired
и за очите не е много дружелюбна с тоя контраст-бяло и черно Tired
Башак към тая снимка беше писала колко различно е времето в ТР, на места сняг, после слънце, дъжд Wink

Фенче Heart Eyes bouquet
да и аз видях клипчето с Мустафа Peace
превод....ще има Peace

супер рейт за ХС от снощи Peace
http://www.ranini.tv/reyting
ТТ 4. HADI BE OGLUM- 5,24
АВ-2. HADI BE OGLUM  5,92
АВС- 2. HADI BE OGLUM  6,65

хубав петък!!! Hug

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 10:45 от Airra

# 154
Здравейте момиченца!
Благодаря ви, за прекрасните странички!

https://medyatava.com/haber/carpisma-dizisinde-buyuk-sok-hangi-o … -ayriliyor_163496
Преводът е от руски...
Медиатава и Бирсен Алтунташ с още една новина:
Исмаил Демирджи наистина напусна Чарпъшма ... в 7-та серия той ще напусне серията ... Но 7-та серия няма да бъде пусната през януари поради липсата на реклама . ShowTV все още не е дал обяснение, кога сериала ще се върне на екраните.
Ще видим...В Туитър е тихо за сега.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 14:50 от Toni Danailova

# 155
Тони Hug ooooh!
аз обаче не виждам името на Бирсен под тая статия newsm78
а не пише само тя за сайта
и в нейния ТТ няма линк към новината Peace
самата Бирсен написа, че снимките започват на 12-ти
ще следим...да Whistling

Превод

М-тази сцена стана легенда, наистина стана легендарна тв сцена, за която ще се говори дълго време
Та, на първи ден от снимките сме, с Къванч се разбираме наистина добре, приятно ни е да работим заедно. Той е много уважителен и с добри обноски.
Е започваме да снимаме сцената, която е една от най-важните за всичките 79 серии, които следват, и за да я снимаме ни отне цял дълъг ден. Както се вижда ние сме много близко един до друг.
И аз не смеех да искам повторения
Той все пак е един много добре изглеждащ мъж...
Аз го плеснах и тогава той ми каза:
„Давай, удари ме истински, така не се чува истински звук
Така не изглежда да е реално”

Ж-Извинявай, че те прекъсвам
Какъв беше твоя дял??
Каза ли той- на теб ще ти се плати толкова,на мен ще ми се плати толкова?

М-Неее нищо подобно не каза
Но дори и реж. на сцената каза - Бате, всички ми казваха Бате
„Удари го бате, удари го”
И аз се казах-Добре, ще го ударя
Но се почуствах зле заради него
Казах му-Знаеш ли колко силно мога да удрям?
След това.....в края на вечерта

Ж-Колко пъти повторихте сцената?
М-доста пъти
Ж- и всеки път ли отнасяше плесници?
М-но се случи нещо такова
Тази сцена............
Кой епизод върви в момента
70 еп. дават тая вечер
Сигурно най-малко 20 пъти сме гледали сцената като флашбек
Затова беше изключително важна
Да сме я снимали около 10 пъти – и ако съм го удрял по 4 пъти за всяко повторение
Та стават много!!!
Ж-това би нанесло травма и за двете страни
Но Къванч е бил удрян и в други негови филми
И може би е забравил тая сцена
М-в края на снимките ние се прегърнахме един друг
Постоянно му повтарях колко съжалявам
А Къванч ми казваше-"Бате моля те не ставай смешен" smile3503

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 15:35 от Airra

# 156

Превод

М-тази сцена стана легенда, наистина стана легендарна тв сцена, за която ще се говори дълго време
Та, на първи ден от снимките сме, с Къванч се разбираме наистина добре, приятно ни е да работим заедно. Той е много уважителен и с добри обноски.
Е започваме да снимаме сцената, която е една от най-важните за всичките 79 серии, които следват, и за да я снимаме ни отне цял дълъг ден. Както се вижда ние сме много близко един до друг.
И аз не смеех да искам повторения
Той все пак е един много добре изглеждащ мъж...
Аз го плеснах и тогава той ми каза:
„Давай, удари ме истински, така не се чува истински звук
Така не изглежда да е реално”

Ж-Извинявай, че те прекъсвам
Какъв беше твоя дял??
Каза ли той- на теб ще ти се плати толкова,на мен ще ми се плати толкова?

М-Неее нищо подобно не каза
Но дори и реж. на сцената каза - Бате, всички ми казваха Бате
„Удари го бате, удари го”
И аз се казах-Добре, ще го ударя
Но се почуствах зле заради него
Казах му-Знаеш ли колко силно мога да удрям?
След това.....в края на вечерта

Ж-Колко пъти повторихте сцената?
М-доста пъти
Ж- и всеки път ли отнасяше плесници?
М-но се случи нещо такова
Тази сцена............
Кой епизод върви в момента
70 еп. дават тая вечер
Сигурно най-малко 20 пъти сме гледали сцената като флашбек
Затова беше изключително важна
Да сме я снимали около 10 пъти – и ако съм го удрял по 4 пъти за всяко повторение
Та стават много!!!
Ж-това би нанесло травма и за двете страни
Но Къванч е бил удрян и в други негови филми
И може би е забравил тая сцена
М-в края на снимките ние се прегърнахме един друг
Постоянно му повтарях колко съжалявам
А Къванч ми казваше-"Бате моля те не ставай смешен" smile3503

Много, много ти благодаря, Айре !  Heart Eyes love001 newsm51 Колко ми е приятно да чета от всеки негов колега колко е възпитан и уважителен Къванч Heart Eyes И колко иска всичко да изглежда реално. Няма да забравя, когато се сбиха с Гюней и като му потапяше главата във ваната / не в аквариума  hahaha / Гюней как го дереше по ръката -  обърнете внимание на тази серия, да видите колко време след това си носеше раната, всичко си е било натурално  hahaha Няма да се учудя, ако и Хандан го е ухапала наистина в тази сцена, за да спаси синчето си Гюней  Joy Joy Joy
Тони  Hug wavey  bouquet Не вярвам ... аз очаквам дори на 17. 01 да има серия, да видим  newsm78

# 157
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет!  bouquet

Диве, много интересно са ти отговорили в youtube за значението на Karşını Kolla: "вратата не се заключва, когато крадецът е вътре"... Може би е идиом? Буквалният превод е "гледай какво се случва пред теб", "следи какво става пред теб", "пази насреща си" или "оръжието насреща", но отговорът, който са ти дали, предполага нещо съвсем различно... ! Как мислиш?

Ани, словосъчетанието за крадеца е идиом. Нещо като нашето "Пази си гърба!", но на обратно. "Гледай пред себе си!" или "Пази пред себе си!" или "Пази се от този, който е пред теб" е според мен. Мисля, че в дадената ситуация изразът означава, че има кой да ти пази гърба, но ти си този, който следи какво става пред теб, т.е. сам ще се пазиш. И за друго се сещам - този, който напада в гръб, е страхливец, а този, който те напада "лице в лице", е смел (или луд) и от него можеш да очакваш всичко. Не знам дали успях да обясня добре...

# 158
Айре Heart Eyes така е, не пише само Бирсен за сайта. Снимките ще си започнат, и рекламодатели ще си намерят. "

Фенче Kissing Heart

Отговорът на SHOW TV се появи...

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 17:09 от Toni Danailova

# 159
Себи, Фенче, Айре, Тони, благодаря HugFlowers Hibiscus!

Себи, добре се справяш с новата версия (и аз харесвам старите емотикони повече Simple Smile).

Кате, благодаря за разяснението Heart Eyes! Много странно са отговорили на Дива в youtube...Confused

Нещо новичко и красиво от Башак:

https://www.instagram.com/p/BsN6niaF1Q5/

# 160
# 161
Терзи, много сладки, благодаря Hug!

Ето и от официалната страница: "Ще може ли Зейнеп да вземе дъщеря си Айлин?"

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 20:19 от AniMae

# 162

Добър вечер HugHugHug

Фенче Heart благодаря  , за превода и като гледам някой снимки на Киво с деца ...му пожелавам едно и то е да стане баща .Моля се за него.В тъпата нова версия не намирам емотикон за молба към Бог. На него се молих за Буфчетата.
    Айре Heart то за Башак две мнения нямаме с теб.
    Ани     Hug  за Башек и всичко друго   Flowers Hibiscus
    Кате  HugFlowers Hibiscus  с това Отпред ,Отзад  ...откъде да се пази човек си го написала чудесно!

Пазенето от неприятел е относително нещо.Според усещането.
     Терзи...супер е снимката Flowers Hibiscus

Мисля си , че ако в сериала се развие история с  още една романтична  двойка различна от Кадир/Зейнеп  ще спечелят всички.

никой няма да изгуби.

# 163

Отговорът на SHOW TV се появи...

ти как го разбираш тоя отговор? Wink

Фенче Heart Eyes
Цитат
Колко ми е приятно да чета от всеки негов колега колко е възпитан и уважителен Къванч Love И колко иска всичко да изглежда реално.
и на мен, много...... Heart Eyes
ама ти нищо не каза за клипа на американките за 2018?? Wink Thinking

Ани Hug, Терзи Hug Кате Hug, Себи Hug bouquet bouquet

днес имаме сюрприз..... Simple Smile
много красиво при тях

Себи....ако продължи сериала Whistling
аз предполагам, че ще има любовна история и там....
ама май сценариста не е много по любовните истории Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 22:32 от Airra

# 164
Кате  Hug  bouquet
Тони  Hug благодаря ти! bouquet Супеер!  Peace Ах, колко ми е кеф, че отново натри Шоу ТВ носовете на гадните хейтърчета  Mr. Green
Ани  Hug bouquet Супер е Башак, аз си я харесвам! Peace
Терзи  Hug благодаря  bouquet, сладури - нека си почине Киво добре в готина компания в любимия му Бодрум  Peace

Себи  Heart Eyes аз този път нямам никакви заслуги за превода, Айрето  Heart Eyes ми го преведе, защото не съм учила английски и не го разбирам особено, да ме питаш за какво ми беше този немски на времето, ама много го харесвах някога  ooooh! Wink И ние му желаем същото като теб, дано!  Praynig Praynig Praynig Едно време се бъзиках, че без пари ще му ги гледам децата  Joy Joy Joy
Как няма да продължи, естествено, и да, мисля, че вече се оформя и втора любовна двойка, но в този сериал любовта ще е изстрадана, не като всички останали в другите сериали и за това ми е супер  Peace
Айре  Heart Eyes ами супер е клипа, както винаги от американките  bouquet
Страхотния Джес  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 21:10 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт