! Първото кафенце днес е от мен, специално за вас 

Поли, пожелават ти наистина по-малко, но по-удовлетворяваща работа тази година, както и Къванч на живо (и да разказваш
)
! Себи, на теб ти се предписва по-малко стрес, отключен таблет и непрекъсната интернет връзка
! И, разбира се, големи дози от сериала и Киво
!Кате, и на мен Джесур и Сюхан са ми като мехлем за душата, затова си ги гледам редовно (като терапия
)!Айре, в резултат на моите лутания и импровизации между стара и нова версия, не виждаш гиф-четата... (виж, моля те, по-горе дали ги оправих)
! "Хайде бе, сине" си заслужава всички похвали

! Точнo, както казваш, Киво продължава да се самопредизвиква
! А, че СЮ си е класика, спор няма
!
Кети, чудесен план-програма си направила
!Диве, много интересно са ти отговорили в youtube за значението на Karşını Kolla: "вратата не се заключва, когато крадецът е вътре"... Може би е идиом? Буквалният превод е "гледай какво се случва пред теб", "следи какво става пред теб", "пази насреща си" или "оръжието насреща", но отговорът, който са ти дали, предполага нещо съвсем различно... ! Как мислиш?
Вижте каква красота намерих при американките
!https://www.youtube.com/watch?v=pBnwtuc5D20&feature=share&am … 5CAbcfuqO0VUKciXQ
Лек ден на всички
!

Себи
Другата е ужасна и скучна 

, направен много майсторски и с настроение!! 

Колко ми е приятно да чета от всеки негов колега колко е възпитан и уважителен Къванч
/ Гюней как го дереше по ръката - обърнете внимание на тази серия, да видите колко време след това си носеше раната, всичко си е било натурално

благодаря , за превода и като гледам някой снимки на Киво с деца ...му пожелавам едно и то е да стане баща .Моля се за него.В тъпата нова версия не намирам емотикон за молба към Бог. На него се молих за Буфчетата.