Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 138
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  И нещо новичко ..само да има кой  да ни каже за какво иде реч?

Себи Hug, тъкмо идвах да го поствам Wink
Номинации на  Galatasaray Üniversitesi/Университета Галатасарай/2018
за сериал и за актьор Peace

Полии Hug много хубаво го каза-последното Peace
и на мен ми липсва вече нова серийка, както и емоциите покрай нея тук Whistling
ама сега в тая криза при комшиите, явно рекламодателите не са много щедри за реклами.....а от рекламите идват кинтите.... такава дълга ваканция, аз лично не помня Thinking
ооо преди имах желание да те питам коя зодия си, та вече разбрах козирогче Wink

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 21:30 от Airra

# 181
Айре Hug ,
Скрит текст:
да, козирог съм, за добро или лошо... ние затова имаме общо любимо число с Къванч!

Иначе честно казано аз не мога да определя какви точно филми харесвам, важното е да ми доставят емоцията, от която имам нужда! Същото май се случва и с актьорите...имам любими, но не мога да кажа, че съм фен на всичките им проекти. Самата аз ежедневно имам някой по-успешни задачи, в който намирам и раздавам повече себе си, и други, които просто преминават безлично в графата "изпълнени". Защо и с актьорите да не е така. Не знам....Факт е, че за сега нито една от излъчените серии на "Сблъсък" не ме е разочаровала! След всяка изгледана част (защото ги гледам на части, заради дължината им) си ставам от компютъра доволна, все едно съм изяла кутия от първокласни шоколадови бонбони (асорти - за всеки по нещо).....

лека вечер, момичееетаа!

Айре, Ани, Фенче, Себи, Кате, Кети, Терзи, Тони, Ире, Али Hug

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 21:44 от Poli_Mircheva

# 182
Ехоо, сладурки, как сте ?
Днес си направих супер маратон, изгледах 5 серии на нашето сериалче  Wink Ами супер ми дойде, какво да кажа ...
Славе  Hug я, стига душко, никой не се е надсмивал,  просто вкусовете ни за сериали са много различни, нормално, а и тук има дружки, на които им е твърде тежък за гледане. Виж, че сериала не бил динамичен ... е , само с това няма как да се съглася, но различните очи гледат различно, така е  Peace Е, на мен ми е супер  Laughing И екшън има, и интрига има, и динамика има, а и любов има, какво да искам повече ? И романтика ще има, убедена съм, само трябва още малко време. Който харесва такъв жанр няма да го отблъсне нищо в него. Толкова отдавна исках да гледам именно нещо подобно с Киво и желанието ми се изпълни. И партньорката му си ми харесва, и останалите актьори са чудесни.
Себи  Heart Eyes какво да кажа за двойката Керем - Джемре, още нищо не са ни показали, да ги видим и ще си ги обсъждаме и тях на воля, много са ми интересни и те. Благодаря за новата снимка на сладурите!  bouquet
Айре  Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Нещо ме изхвърли контакта и не мога да си възстановя регистрацията  Thinking Хиляда пъти опитвах и на края се ядосах и се отказах, много им здраве  Laughing Ще си влизам когато мога през ФБ  Party
Поли  Hug благодаря за споделеното за Сблъсък, хареса ми! bouquet И на мен ми липсва серийка и за това си направих преговор Peace Радвам се, че всички проекти на любимия ми актьор си ми харесват, слава богу, е, някои малко повече от другите  Wink  Но, и аз като теб до сега не съм разочарована и от една минута от новия му  Peace
Много съм любопитна как ще продължи историята, никаква идея нямам какво е измислил Али бей  newsm78

Продължавам с гледането Mr. Green

# 183
Здравейте, момиченца!
Айре, Ани, Фенче, Себи, Поли, Кате, Терзи, Ире, Али, Кети Heart Eyes

Ето една статия от страницата на Ранини...

Скрит текст:
Цветни мечти за ,, Чарпъшма,,от Рейхан Йълдъръм.Накратко.Много обичаме да гледаме ,, Чарпъшма,,но винаги ставаме с чувството,че нещо не ни достига.Когато са станали партньори рус и червенокоса , искаме за тях най доброто.Затова сега пиша пожеланията си към тях.Да видим вълнението между Кадир и Зейнеп, любовта им. Страховете на Зейнеп и реакцията на Кадир. Да не забравяме и Вели, електричеството между него и Зейнеп го забелязахме. Зейнеп трябва да напусне тази къща и да се пренесе в един уютен квартал.Да видим пренасянето, пазаруването, започването на един нов живот и един Кадир, който е до нея.Да видим също как е тъгувал за нея, когато го е изоставила. Какво е правила и тя през това време,учила е сигурно ,как ѝ е помагал той.Какви други хора е имало в живота им.Всичко това ще внесе топлина в сериала.Да прекарват повече време заедно. Кадърът със стената не искам да го броя. Толкова сте красиви , бъдете един до друг.Може да отидат някъде заедно, нещо да гледат,да припомнят старите си дни и чай да запарят ,ох. Без Вели не може, какви бяха тези погледи към Зейнеп? Какво би направил Кадир, когато разбере,че Вели не е безразличен към Зейнеп. Има още много неща, които мога да добавя,но ако видим поне малка част от тези, тази зима ще бъде по хубава.Сигурно има и песни и мелодии, подходящи за любовта на Кадир и Зейнеп, които ще ни развълнуват. Чаят или кафето ми са готови ,ще чакам четвъртъците за да видя тези мечти !

Зейнеп в очите на Вели.
https://twitter.com/Jeann_Gr/status/1080895388033449984?fbclid=I … j1iFtLzqQUam3be00

# 184
Фенче Heart ами серията свърши по начин ,след който съм Flushed/аман от тъпи емотикони Grinning/    

Зейнеп ли натисна списка , или лудия Вели не и остави да сбърка и го простреля......но тъй или иначе тя ще се
    чувства виновна.
     И Кадир  ще страда заради глупостта на вече изкуфелия си шеф.
     Много интересна серия ни очаква.

Айре Flowers Hibiscus благодаря  и мисля ,че заслужава Киво да спечели  наградата!

Тони Flowers Hibiscus
    Поли Flowers Hibiscus

# 185
Себи, напълно си права, краят беше много тежък и напрегнат, а каквото и да се е случило, Вели излезе победител в играта на нерви и чувства. Той наказа жестоко Зейнеб за това, че се опита да го застреля, наказа я със собствената ѝ съвест. Което ми показва само, че самият Вели също има такава ( макар и дълбоко заровена), защото иначе няма как да знае колко страшно разяжда тази морална мъчителка. Това ме кара да мисля, че все пак Вели няма да навреди на детето (независимо от намесата на Кадир)...
Не помня точно чие беше предположението, че Вели е организирал атентата на стадиона, но сега ми изглежда все по-вероятно....
Интересно ми е да разбера не само как ще се развият любовните истории, но и да видя какво е измислил сценаристкият ум за злодеите от филма. Обичам историите за въздесъщата разплата, които са по-постоянни и сигурни дори от любовта в турските сериали!
Прото харесвам изкуството да ми затвърждава вътрешната убеденост, че в незнайния кръговрат на вселената никое зло не остава ненаказано ( и то не задължително от човешка ръка)!

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 22:41 от Poli_Mircheva

# 186
Цитат
Интересно ми е да разбера не само как ще се развият любовните истории, но и да видя какво е измислил сценаристкият ум за злодеите от филма. Обичам историите за въздесъщата разплата, които са по-постоянни и сигурни дори от любовта в турските сериали!
Прото харесвам изкуството да ми затвърждава вътрешната убеденост, че в незнайния кръговрат на вселената никое зло не остава ненаказано ( и то не задължително от човешка ръка)!
Поли  Hug  newsm10 smile3521 И аз вярвам в това, че нищо не остава ненаказано, всичко се връща рано или късно  Peace Дори съм се убеждавала няколко пъти в това. Обичам, когато ми го показват и в киното.
Аз първоначално предположих, че Вели е замесен в атентата, но момичетата ме разколебаха ... и тъй като  аз също не мога да си представя, че за да си отмъстиш на един човек ще убиеш толкова други невинни  се отказах от тази си мисъл  Thinking Дали наистина е толкова луд този човек  newsm78 Но, пък сега  като видях какво направи тълпата по негова заповед с полицаите, вече не се учудвам на нищо, дори и на това, че някой ще се съгласи да стане камикадзе  ooooh!
Себи  Heart Eyes Вели и помогна да натисне спусъка  ooooh! Нямам представа как ще продължи серията, наистина. Надявам се все пак да спази поне това обещание, ама едва ли  Rolling Eyes
Тони  Hug благодаря за споделеното!  bouquet И аз ще се радвам , ако поне малко ни покажат младите Зейно и Кадир преди да се разделят, това наистина ще внесе топлина в тежката драма.
Лекинка, дружки!  Hug

# 187
Фенче, извини ме, че бях забравила авторството на предположението. Тогава и аз се съмнявах Вели да е чак толкова бездушен и способен на такава постъпка. Но вече започвам да смятам, че може да излезе така накрая.
Ако не е негово дело, значи много странно и благоприятно за него стечение на обстоятелствата му е поднесло на тепсия съкрушения Кадир, върху когото да до-съсредоточи отмъщението си....
Някак толкова много случайности, че чак аз, дето по принцип не разсъждавам много върху вселенските промисли, взех да се усъмнявам... Thinking

# 188
Поли  Hug  hahaha то пък едно авторство  Joy Joy Joy и може ли да помним кой какво е казвал точно, но, в случая само аз лудата го допуснах тогава и то най-вече заради думите на Вели към Кадир - че ще унищожи един ден това, което той е загубил и му се закле в това. Сигурно не е вярно, дори се моля да не е вярно, някак не искам да е чак толкова ненормален Вели ... Все се надявам, че Айлин му бръкна в душата ... беше и като брат за Кадир, дано не е загубил съвсем човешкия си облик. Макар, че с това, което направи в края на 6 серия, май , май само се надявам  ooooh! Много случайности наистина, съдбата си играе с всички тях ... но, е много добре замислено пък  Peace

# 189
Мили момичета, добро утро на този свещен ден на светлината и просвещението - Богоявление!!! Бъдете здрави и благословени Heart Eyes ! Честит Имен ден на всички празнуващи Hug!

И първото неделно кафенце Simple Smile!

Айре, не мога да не повторя тази красота Kissing Heart!!!
ашк!! loveuuu Kissing Heart Two Hearts

и каква мъжкарска захватка!!! Wink Crazy Crazy

Айре, Фенче, ще има и "сериозна романтика" и "нещо по-така, по-романтично, по-мило, по-любовно", но след това, което преживя Кадир и жестоката му загуба, не вярвам (а и наистина не ми се иска) нещата да се развиват бързо (откъм външна проява на чувства, вътрешната я има)... Това е загуба на жена и дете!!! Да, да ги гледаме повече време заедно, да показват взаимна загриженост, нежност и дълбоко доверие и разбиране - да, но все още не нещо повече... Те са израснали заедно, приятели са, обичат се, любовта им се вижда във всеки поглед и жест, имат нужда един от друг - повече показност не е необходима в момента, според мен... Мисля, че сериалът ще загуби, ако под влияние на зрителите се ускорят отношенията между Кадир и Зейнеп.

Да споделя, че през последните два-три дни съм "потънала" в Кузей и отново се възхищавам на качеството на сериала... Класа отвсякъде!!! (И на мен,  като на вас Simple Smile, ми липсва нов епизод, затова редувам Джесур и Кузей и всичко е наред Simple Smile) И в СЮ любовта присъстваше винаги, във всеки поглед и всяка дума, нямаше съмнение,  че е там, но се призна, разкри и осъществи бавно и постепенно. (Разбира се, любовта в Сблъсък е между зрели хора и ще бъде призната за по-малко от 40 епизода WinkWink). Надявам се, че разбрахте какво имам предвид от обърканите ми обяснения...!

Себи, специално за теб Simple Smile! Мисля, че много добре ще се получи и тази двойка, само търпение ни трябва... Не пречи и факта, че и двамата са изключително красиви, а Алперен е много изразителен в играта си с лице (върви по пътя на Киво Wink ).

Поли, толкова хубаво си го написала и толкова съм съгласна с теб  - първокласни шоколадови бонбони Heart Eyes!!!
Тук обаче ме глабнаха с умението си да пресъздадат точно тези зрели, емоционално обременени и силни роли!
Иначе честно казано аз не мога да определя какви точно филми харесвам, важното е да ми доставят емоцията, от която имам нужда! Същото май се случва и с актьорите...имам любими, но не мога да кажа, че съм фен на всичките им проекти. Самата аз ежедневно имам някой по-успешни задачи, в който намирам и раздавам повече себе си, и други, които просто преминават безлично в графата "изпълнени". Защо и с актьорите да не е така. Не знам....Факт е, че за сега нито една от излъчените серии на "Сблъсък" не ме е разочаровала! След всяка изгледана част (защото ги гледам на части, заради дължината им) си ставам от компютъра доволна, все едно съм изяла кутия от първокласни шоколадови бонбони (асорти - за всеки по нещо).....

Фенче, и аз така мисля Hug!
И екшън има, и интрига има, и динамика има, а и любов има, какво да искам повече ? И романтика ще има, убедена съм, само трябва още малко време. Който харесва такъв жанр няма да го отблъсне нищо в него. Толкова отдавна исках да гледам именно нещо подобно с Киво и желанието ми се изпълни. И партньорката му си ми харесва, и останалите актьори са чудесни.
Тони, много интересна статия, благодаря Simple Smile! И видеото "Зейнеп в очите на Вели" е супер - ценител на силни жени Simple Smile! А Онур е толкова добър!

Мили момичета, исках да кажа нещо и по въпроса за негативните коментари - тъй като на света няма дори двама еднакви човека, всичко е субективно и нещата съществуват през призмата на индивидуалните ни разбирания и възприятия, нека се съгласим да имаме право на различни мнения Simple Smile! Разбира се, изказани с уважение и без да обиждат никого! Затова харесвам тази къщичка, радвам се на многото коментари и ценя мнението на всяка от вас Kissing Heart Simple Smile!!!

И последно: Себи, Айре, Фенче, ще вземем ли наградата на Университет Галатасарай Wink? Мисля, че напълно я заслужаваме Simple Smile!

Прекрасен неделен ден и, още веднъж, честито Богоявление Simple SmileHugFlowers Hibiscus!

# 190
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ани  Hug благодаря за хубавото кафенце, пожеланията и страхотния коментар !  bouquet
Ох, много добре те разбирам, Кузей  Гюней и мен не ме оставя на мира - гледам го за не зная вече кой път и всяко ново гледане ми носи голямо удоволствие!  Heart Eyes Подозирам, че никога няма да ми омръзне  Laughing
И аз така си ги редувам, гледам първо Джесур, после си връщам СЮ и ми е супер , но ми липсваше и Кадир и за това вчера си изгледах и него.
Хубава неделя!  Hug

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 10:32 от queen_fenka

# 191

Добро утро и ЧЕСТИТО БОГОЯВЛЕНИЕ ГОСПОДНЕ!!!!

На всички именници ЧИД!

Ани   Hug благодаря за кафето, а за двойката Д/К мисля ,че ще се получи чудесен тандем.
                       Това красиво и с много изразителна мимика момче-Алперен просто размърда Мелиса.Извади я от
                       еднотипната и игра и мимика.
                        И аз започвам да се мечтая за много серии ,за да се разгърне целия потенциал на актьорите.
                        Колкото до награда от Университета съм сигурна ,че ще я отредят на Къванч за актьор .

За   сериала не съм много сигурна , но и второ място би било чудесно ,защото той-сериала сега
                         набира  скорост  ,
                         Докато пишех Фенчето  Heart и тя на линия и то със специално кафе-празнично.

Очарована съм от невероятното изразяване на чувства и при двамата.Очите,очите
                           Kеремови са  достатъчни за да разберем какво става в наранената му душа.

Колкото до атентата на стадиона мисля ,че Вели и ма пръст и то е продиктувано  за отмъщение за
                          провалената операция     с която започна сериала и всичко останало което таеше срещу Кадир.

Приятен ден:hibiscus:Flowers Hibiscus

# 192
Привет Hug
Честито Богоявление, Йорданов ден!!! bouquet
Живот и здраве за вас и близките ви!!! Praynig Hug

Много хубави коментари от снощи-Поли  Hug, Фенче Heart Eyes
Ани Hug, прекрасна си!  Heart
мерси и за кафенцето bouquet

по въпроса за Кадир и Зейнеп....
Цитат
Да, да ги гледаме повече време заедно, да показват взаимна загриженост, нежност и дълбоко доверие и разбиране - да, но все още не нещо повече...
Ани Peace
но много ми хареса и споделеното от Тони bouquet-коментара в сайта на Ранини
Цитат
Зейнеп трябва да напусне тази къща и да се пренесе в един уютен квартал.Да видим пренасянето, пазаруването, започването на един нов живот и един Кадир, който е до нея.Да видим също как е тъгувал за нея, когато го е изоставила. Какво е правила и тя през това време,учила е сигурно ,как ѝ е помагал той.Какви други хора е имало в живота им.Всичко това ще внесе топлина в сериала.Да прекарват повече време заедно. Кадърът със стената не искам да го броя. Толкова сте красиви , бъдете един до друг.Може да отидат някъде заедно, нещо да гледат,да припомнят старите си дни и чай да запарят ,ох.
та любовта има много проявления, които могат да ни покажат.....естествено, че няма да са целувки.... Wink
само погледи, думи, отношение, загриженост, доверие са достатъчни Peace
явно хората си искат топлината в сериала Whistling
защото последнага серия беше студена, тъжна, нечовешки тежка, мрачна Confused Confused

Себи Hug
Цитат
а за двойката Д/К мисля ,че ще се получи чудесен тандем.
Това красиво и с много изразителна мимика момче-Алперен просто размърда Мелиса.Извади я от
еднотипната и игра и мимика.
Peace май си е така, Мелиса се промени покрай Алперен
а той наистина много добре изразява емоции.....даже  малко ми напомня на Киво като майсторство Peace

Фенчее Heart Eyes признавам те за пореден път!!!! Wink
за 1 ден,5 серии, демек повече от 10 часа си стояла на лапито и си гледала Shocked #Crazy Crazy
Ейвала, Ашкоулсун!!! smile3521

и аз си се радвам в момента и на Кузей/там радването е на макс Wink/ и на Джес Peace

една статия, в която пишат за киносектора и ЙЕ споменават Peace
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/mars-ile-anlasmazlik-yasayan … 3G6PUWxEp1BTs6R0Q
ноооо не можах да разбера с Гуги, дали конфликта е разрешен Crossing Arms

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 12:44 от Airra

# 193
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в зимния мразовит празничен ден, момичета!  bouquet

Днес майка ми има Имен ден, затова да почерпя...

Скрит текст:

Приятна неделя!

# 194
Айре  Heart Eyes  hahaha е, с почивки, разбира се  Laughing Бях си свършила всичко вкъщи и наистина му отделих цял ден на Сблъсък , заслужаваше си  Peace
И аз много не разбрах, само това
Цитат
- Основана през 2001 г. от Menderes Utku и Muzaffer Yildirim, Mars Cinema бе продадена на южнокорейски компании за 800 милиона долара преди две години.
и че са приели някакъв закон  newsm78 Производителите на филми не искат хората да ги товарят със скъпи билети и някои в празен салон да пият напитки и да хрупат пуканки , нещо такова  Wink А Джем Йълмаз е подкрепил Йълмаз Ердоан, който първи се е обявил против корейците.
Съгласна съм с коментара ти, достатъчно е само да я покажат тази любов, дори и в миналото. А защо не и в сегашно време, не са необходими целувки и т.н. Зейно сега ще има нужда от най-голяма подкрепа. А Алперен не напразно си го беше харесал Киво, напомня ми ранния Киво и на мен, но му трябва още работа според мен, за да ме хваща за сърцето както аби му Киво  Wink

Себи  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Кате  Hug да ти е жива и здрава майчицата още дълги години!Весел празник!  bouquet

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 12:40 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт