Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Светле, е, разбира се, че ако те натоварва, няма смисъл да се мъчиш да гледаш  hug Та дори да е с Киво и други обичани актьори. Нали съм с трима мъже вкъщи, най-често се гледа Диема и FOX CRIME  у нас, но и си ми харесват, де  Laughing Моите за това бяха удивени, като се запалих по турските сериали покрай Киво  Mr. Green Аз и бокс обичам да гледам  Joy Joy Joy Сигурно защото си имам брат - близнак са ми са се умешали вкусовете  hahaha
Нашият малък Къванч днес има рожден ден! Да е здрав и щастлив, много хубаво дете!  bouquet

А видеото с Киво и Джем било от днес  Peace

Новогодишен поздрав и от Мелиса  Peace
https://vk.com/feed?z=video-123508620_456240802%2Fdd82464d10e532 … -123508620_322802
Дали Киво и Елка ще ни зарадват и те  newsm78
Терзи  Hug bouquet

# 61
Привееет Hug

Цитат
Интервю на Къванч за филма "Организирани дела 2". GQ декември 2018 г.

Нашето пътешествие с Йълмаз Ердоан някога започна с филма " Сънят на пеперудата " Докато работехме над филма, с течение на времето нашите отношения се оформиха по интересен начин, като между по-голям и по-малък брат. Минаха години, аз често му казвах : " Да беше написал нещо, да играем отново заедно " Често вечер седяхме заедно, разговаряхме, Йълмаз разказваше за своите сценарии, четяхме ги заедно и ги обсъждахме. Много негови сценарии изслушах, но той веднъж не каза - ето над този ще работя, този ще снимам. Един ден батко Йълмаз ми позвъни и ми каза : " Сега ще ти пратя сценарий , прочети го, помисли и после ще говорим. " Първият филм " Организирани дела " за мен е култов. " Да поема ли отговорност ? Да я изиграя ли ? Никога не съм играл в комедийна рола ?"
Много въпроси се въртяха в главата ми. Прочетох го. Разбира се, много ми хареса, хубав сценарий. И ето Йълмаз ме пита : " Хареса ли ти сценария ? " Казвам му : " Много ми хареса "
А той : " Иииии ??? "
Отговорих му : " Много хубава, но много малка роля. Добави още, допиши "
Йълмаз Ердоан се присъедини към нашето интервю и разказа :
" Казах на Къванч : " Малко почакай " В резултат, в такива приятелски спорове образът на Сарухан от малка гост-роля се превърна в една от водещите роли във филма. Аз, разбира се бях много доволен от ентусиазма на всички актьори, които искаха да се включат в проекта. Къванч създаде потресаващ вид на Рижия Сарухан и изигра ролята отлично. "
Къванч : В началото исках да се въздържа. Мислих. Обикновено не избирам комедийни роли. Вярно е, че исках да играя в комедия, но поради липса на добър сценарий до този момент все не се решавах.
Фенче Heart Eyes мерси за превода bouquet
много ми хареса!!! Simple Smile
особено като описва как са станали като по-голям и по-малък брат, страхотно!!!
дано кризата с филмите се разреши в скоро време Praynig

Дива Hug мерси за коментара bouquet
и аз май не се филмирам толкова...сякаш не обръщам чак толкова голямо внимание на най-малките детайли....то сигурно си е и мой пропуск Blush
на мен са ми по-интересни отношенията м/у героите, техните емоции, чувства, характери.
тежък е сериала, но в никакъв случай не ме кара да се откажа от него, най-малкото заради Къванч.
а и сериала се снима изключително майсторски.....ами голям е Улуч!!! Peace
и аз не мисля, че Айлин ще пострада по някакъв начин Peace
и още нещо за последната сцена........
Вели избесня от факта,че Зейнеп се осмели да стреля по него....макар и пистолета да беше празен.
това наистина го извади извън кожата му и тогава предприе действието с убиването на Галип Confused Confused
според мен, той няма да се върне в сериала и не е имал жилетка Peace
та ако Зейнеп не беше стреляла по Вели, може би нямаше да има такъв ужасен край newsm78 защото първоначално оръжието не беше заредено Whistling

Светле Hug Peace

Терзи, много готина снимка bouquet
нашия човек явно си почива и пак е на любимото място-морето, лодката, риболова Heart Eyes

снимката е от ИГ му thumbsup

и от видеото с Джем

Поли, приятен път, весело посрещане!! Hug
ще ти намерим какво да гледаш, ако ни имаш доверие де Wink

Фенче Heart Eyes, искала си да кажеш малкия Кадир Wink
сладур, да е жив и здрав!!!
е да, видеото с Джем е съвсем прясно Peace
аз пък никога не съм си падала по такъв жанр, като теб Laughing
след като има видео и с Мелиса, надявам се да има и с Киво и Елка!!!

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 11:42 от Airra

# 62
Айре  Heart Eyes и на мен ми хареса интервюто!  Peace Дано наистина скоро да има премиера на филма, стана ми още по-любопитен  Laughing
Благодаря за споделеното, хареса ми!  bouquet Съгласна съм с теб, Вели искаше да изпробва Зейнеп и наистина побесня, че се осмели да стреля по него, знаейки, че ще ги убият. Май наистина и беше повярвал ... да видим сега какво ще прави с нея  ooooh!

На мен страшно ми харесва сериала и ще си го гледам до край!  Peace
Именно малкия Къванч исках да напиша - не знаеш ли, че момченцето също се казва Къванч  newsm78 Голям красавец ще стане, като адаша си  Heart Eyes

Къванч в морето се чувства като у дома си, всяка свободна минута е там. И аз много обичам морето, ама баш зимата няма да отида там, ако ще пари да ми дават  hahaha
Наш Киво нищо не върши като останалите, та не знам дали ще дочакаме от него видео с поздравление  Wink Ама де да знам, де, може и да ме изненада  Laughing

Ето ти един красив Бехлюл  Heart Eyes

# 63
Фенче Heart Eyes, неее не знаех ,че и малкия, се казва Къванч!!! Crazy
не си смомням, да е споменавано в темата newsm78
може родителите- да се фенове на големия Laughing
а поздравленията на Алперен и Мелиса, както и на Чукурци, предполагам са желание на Шоу тв, така че Къванч не би отказал Peace ще видим де...не че е толкова важно Whistling
мерси за Бехл, ама да беше избрала по-качествена снимка Wink Wink

нов тийзър на ДК за Испания Peace
https://twitter.com/BeaOtero_/status/1079347989016137728
.....................
интервю с ЙЕ Peace
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/boykot-karari-alan-yilmaz-er … p0VzUCDalCM5D4SsA
рускините са го превели
Цитат
Известный турецкий кинорежиссёр Йылмаз Эрдоган, сделал очень интересное заявление,которое вызвало множество негодований со стороны турецких зрителей.
Известный режиссер совсем недавно отменил дату премьеры одного из самых долгожданных фильмов. Он и семеро известных продюсеров/режиссеров объявили бойкот дистрибьютору.
Вот,как объяснил ситуацию Йылмаз Эрдоган:
«Мы приняли такое решение из-за нечестных манипуляций дистрибьютора. Если раньше мы говорили:
«Наш фильм во всех кинотеатрах страны!»,то в настоящее время говорим:
«Наш фильм можно будет посмотреть только в некоторых кинотеатрах страны!» . Разницу чувствуете? Если раньше турецкий народ сам выбирал ,кого смотреть,то сейчас он приходит в кинотеатр и видит то,кого выбрали для него. Допустим, вы пришли со своей семьёй в кинотеатр и хотите посмотреть фильм,а там его нет,не уйдете же? Выберите другой. Дистрибьютор выбирает какой фильм провалиться,а какой будет идти. Коррупция настолько проникла в эту систему,что мы решили защитить свои труды. Шахан (известный продюсер/режиссёр)также, спасибо ему и несколько моих друзей. Однако ,есть и те,кому не интересно это и продолжают будто ничего не происходит. Каждый думает о своём кошельке. Наша система,наш сектор в ужасном, плачевном состоянии. Если мы ничего не сделаем,то он превратится в беспощадный бизнес. От Туркинематографа не останется и следа..»

The 100 Most Handsome Faces of 2018 Mr. Green
TC Candler

https://www.youtube.com/watch?v=KOpy23FafQE

хубав следобед Hug

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 15:11 от Airra

# 64
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря за споделеното!!!
 Благодаря за преводите!!!
 Благодаря ви за реакциите!!!
 В сериала ми липсва светлината, красотата, цветовете, топлината, интелекта.
 Улуч е цар на това да показва "гетото" и бордеите.  
 Е, за това не изгледах Карадайъ. Започвах го няколко пъти, но ...
 А се отказах да правя опити, след като пожертваха детето.
 Така, че колкото и да ми показват, такива разтърсващи сцени с Вели и Айлин,
 не мога да съм спокойна. Това си е посегателство,
 дори да са тапицирали обстановката, там където е детето.
 А тoзи кадър събори тапицерията >>>

Наистина ми влияят сцените със затворените, отвлечените деца.
 А най-ме влудява насочен пистолет към дете.
 Изгледах Майка и ми идваше да убия оня идиот,
 който измисляше, какви ли не начини да измъчва детето.
 През цялото време това дете беше с едни и същи дрипи,
 които ми идваше да взема да ги изгоря.
 Дете в торба за боклук, в мизерията, в мрака, в калта и ...
 заради болния мозък на големите.
 Е, не. И за това не гледам сега Жена и другите такива сериали.
 Нека оставят децата настрана, докато големите се стрелят и убиват.
 Пред децата не трябва да има такива сцени с оръжие и бой.
 Колкото и аквариуми и играчки да донесе Вели на Айлин,
 колкото и да се стреми да е добър, детето винаги ще помни оная сцена
 със отвеждането от майката. Ох, как се страхуваше да каже, че харесва куклите,
 защото ако каже това, Вели няма да я пусне при майка ѝ.
 Какво по-нечовешко може да има от това да отделиш детето от майката и да го затвориш.
 И да му обещаваш, че ще го пуснеш, ако мама и тати изпълнят това, което той иска.
 Здравето и живота на едно дете не трябва да са залог в играта на големите.
 Не харесвам в турските сериали злоупотребата с деца, както не харесвам в руските пиянството.
 Не казвам, че ще спра с гледането на Сблъсък, но твърде е възможно да не го обсъждам.
 За мен Вели изпълни екрана, открадна шоуто, но точно него с Айлин не искам да го виждам.
 Нека си играе игричките, нека отмъщава, но без детето.
 Децата артисти работят с психолог, което означава, че не е безопасно за здравето им.
 Да, разбира се не може в сериалите и филмите без деца, но по друг начин.
 Ето за  това много ми хареса ХС.
 Иначе харесвам кримито в Сблъск. Харесва ми да редя пъзела.
 Вели не уби Галип, защото Зайнеп стреля в него с празен пистолет.
 Това беше част от играта му. Сещам се за думите му към Зайнеп - Ти ще убиеш Галип.
 А преди да влезе в сградата каза на Кадир, че един ще умре.
 Той ще застреля един, който е без оръжие,
 което Кадир поради "милосърдието" си не може да направи.
 Та на фона на случващото се в сериала, признанието на ъгъла ми хареса, като сцена.
 Добро попадение беше и тениската на Якуп,  с хаштаг # РЕСПЕКТ >>>

Дружки, за сега смятам да си дам малко почивка, като изляза от Сблъсък.
 И понеже не искам да слагам гиф с падналия на улицата Кадир и тържествуващия Вели,
 слагам нещо красиво за окото, за да си върна цветовете >>>

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 13:07 от * Diva *

# 65
Айре  Heart Eyes аз бях писала за малкия, че се казва Къванч, и то отдавна. Както и да е, не е важно. Може, може  Laughing
Цитат
Известният турски режисьор Йълмаз Ердоан направи много интересно изявление, което предизвика голямо негодувание  от страна на турската публика.
Известният режисьор наскоро отмени датата на премиерата на един от най-дългоочакваните филми. Той и още седем известни продуценти / режисьри обявиха бойкот на дистрибутора.
Ето как Йълмаз Ердоган обясни ситуацията:
„Ние взехме такова решение заради нечестните манипулации на дистрибутора. Ако по-рано казвахме:
"Филмът ни е във всички кинотеатри на страната!" в настоящия момент говорим "Филмът ни може да се види само в някои кина на страната!". Чувствате ли разликата? Ако по-рано турският народ сам избираше
 кого да гледа, то сега идва в киното и вижда този, когото са избрали за него. Да предположим, че дойдете със семейството си на кино и искате да гледате филм, но той не е там, няма ли да си тръгнете? Избирайте друг. Дистрибуторът избира кой филм да се провали и кой ще върви. Корупцията така проникна в тази система, че решихме да защитим труда си. Шахан (известен продуцент / режисьор) също, благодаря му и на него и на няколко от моите приятели. Разбира се, има и такива, които не се интересуват от това и продължават, сякаш нищо не се случва. Всеки мисли за своя портфейл. Нашата система, нашият сектор са в ужасно, плачевно състояние. Ако ние не направим нищо, то той ще се превърне в безпощаден бизнес. От турската кинематография няма да остане и следа ...  "
Оф, и тази година класацията е направо върха  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Излиза, че тези от  жълтата раса, дето приличат на момиченца са най-красивите мъже на света  Joy Joy Joy Лудите им фенове гласуват като ненормални и ги класират , ама дали знаят за какво  Laughing Е, то и никой не е лишен от правото на кофти вкус, и това е вярно  hahaha Не знам, може и аз да не съм в ред, но този мъж да е на 80 място

а това подобие на мъж да е на 2  newsm78 някак ми е доста ненормално  Mr. Green

Чакай да си оправя вкуса  Wink

Благодаря за тийзъра  bouquet Кога ли ще започне ДК в Испания, знаеш ли ? Завиждам им, че за пръв път ще го гледат  Peace Още 2 дни и ние ще си  го гледаме отново Peace

Еха, какъв подарък е получила една американка и то не от кой да е, а от мъжа и  Rolling Eyes Wink

Дива  Hug bouquet

# 66
# 67
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте! Hug

Кетхен Hug, честити да са младите, щастие и веселие да е около тях и техните родители!!! Gift Heart Много хубава двойка са! People Couple With Heart Heart Eyes

Благодаря на всички за интересните постове! Hug

Ей сега като ви прочетох и си попълних още липсващи елементи от пъзела. Колко е хубаво когато си коментираме! Hands Plus1

Струва ми се, че номерът с празния пистолет си беше чиста проба изпитване на Зейнеп. Вели дали би рискувал да остави зареден пистолет в ръцете ѝ, а? Hands Point UpКакто каза Кадир, най-опасното нещо на този свят е ядосана жена. WinkСпоред мен Вели при всички случаи щеше да убие Галип. Той не би оставил ненаказано предателството му. Още повече, че Галип прибра парите за собствена облага, като така застраши  Вели. Вели със сигурност е бил готов и за план В, ако Галип не отиде на третия адрес. Значи че играе с полицията. Иначе защо връща парите, а не идва да си прибере дъщерята.  Ако Галип пък отиде на адреса, ще го гръмне за добре дошъл, няма да му благодари за парите я. Така че, според мен Гальо си беше пътник отвсякъде. Като Вели и в двата случая разчиташе на Къртицата и на  тълпата от махалата, която явно си е готова по всяко време, само да ѝ свирне. Кадир обаче също беше предвидил такъв род действия от Вели, затова не искаше полицията да знае до последно. Но тук наистина грешката е на Началника, който нареди предварително да са в бойна готовност. Някой се обади по телефона на Вели преди още Кадир да даде адреса на шефа си и да му каже, че той ще се разправя с Вели.  (Къртицата ми мяза да е оня полицай с черната брада, дето все питаше какво става.)

Тук вече ми изскача пак белият пуловер. ThinkingИзгледах няколко пъти сцената. Когато наредиха на Галип да облече „това, което е в чантата”, той попита само „защо?”, но без видимо да се притесни, или да се суети, а веднага започна да се разкопчава, даже с лице към този, който му подаде сака. Сякаш не вярвам Кадир да му сложи нещо и да го изложи на опасност. Той е полицай и би трябвало да е наясно, че Галип ще бъде проверен. А може би и затова са го накарали да се преоблече – за да видят дали е „чист”. Когато Кадир го видя да влиза в сградата на третия адрес, той не се притесни, че Галип е преоблечен примерно, а по-скоро се ядоса, че не изпълни нарежданията му. Поклати глава, сякаш искаше да каже: сам си си виновен каквото и да ти се случи оттук нататък. Hands Point UpКаквото и да е било свързано с този пуловер надявам се да ни го изяснят, защото ще е много странен такъв „празен” ход. Thinking
 Аз също не вярвам много в идеята за бронежилетката, защото, както казах вече, Гальо би трябвало да е голям актьор и второ, пак както казах, Вели не би му простил измяната. Просто не искам Зейнеп до края на сериала да я гризе съвестта, че накара Галип да се довери на Кадир и в същото време участва в убийството му, макар и неволно. Ей затова си измислям по-розови сценарии. Че иначе и аз не съм сигурна дали бих издържала докрай всичката тази мъка. За убийствата да не говорим… Rage

Остава обаче въпросът на кого и как Гальо единствен „говори от корема си”..? Странно изречение, каквото и да значи….. ThinkingДива, благодаря ти, че ни обърна внимание. Защото и аз като Фенчето си помислих, че е някаква грешка. „Между нас тримата само ти говориш от корема си. Не разваляй играта!” – му каза Кадир. Ако имаше някакво устройство там, как Галип може да развали играта? Играта може да я развалят другите, като го проверят...... Thinking

Дива Hug, подкрепям те за написаното в последния ти пост! Hands Plus1 Тъкмо щях да пиша нещо подобно.  Аз също не гледам сериали с малтретирани и отвлечени деца. И изобщо сериали, където има насилие. Сблъсък е първият такъв, като не съм убедена дали ще го довърша. Всичко зависи от Вели и неговото отношение към жените и децата. Hands Point Up
Вели е против всякакви човешки слабости, но  неговата слабост се надявам да стане Айлин. Не напразно майка ѝ каза на Кадир: „Като всички деца и нейната милост и обич лекуват всички рани.” Дали ще излекува болния мозък на един психопат…….? People Angel

Спирам, че пак стана дълго!
Няма да мога да пиша известно време, затова искам да ви пожелая ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! Tada Sparkling Heart Christmas Tree

# 68
Дива Hug,
щом не ти се пише за Сбл....ти си решаваш Confused
като имаш нужда от почивка, дай си я Peace
за топлината и цветовете....да! и на мен ми липсват Peace

аз пък си изгледах Карадай до край с много голям интерес !!!
най-добрия сериал на Сема Ерг. и Ейлем Дж. Peace

Фенче Heart Eyes
мерси и за тоя превод bouquet
уфффф много тъпо и кофти положението и в кино сектора им ooooh!
а класацията 100 най-красиви лица-ноу комент Joy Joy Joy

предполагам,че ДК ще почне много скоро в Испания Peace

сладурчоо Heart Eyes

релаксира си, както той си знае...и както се чувства щастлив
морето.......... ще ловят рибка Simple Smile

лека вечер Hug

Мамси е наминала bouquet
сега ще те прочета!!
и на теб весело посрещане!!! Simple Smile

още една Heart Eyes

момиченцето е племенница на Улуч Simple Smile

и ощеее Party

и още Wink

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 22:14 от Airra

# 69
Терзи  Hug Айре  Heart Eyes  bouquet Вай бе, днес направо фотосесия си имаше за нас от Чанаккале Laughing Мнооого готин!  Heart Eyes
Мамсити  Hug благодаря за коментара, хареса ми  bouquet Да, има  въпроси, на които се надявам да разберем отговорите  Rolling Eyes
Весело посрещане на Новата година и на теб!  bouquet
Лелеее, дано Вели внимава какво прави с детето, че иначе се очертава да си останем  4, 5 гледащи тук   Sad
И нашите "полицаи" ни поздравяват за НГ  Peace
https://vk.com/sanguclub?z=video-169284035_456239977%2F31eb18e18 … l_wall_-169284035

# 70
HeartHeartПривет  Heart

Макар и далеч от вас съм с вас с цялото си сърце и душа.

Изчетох всичко ,което сте писали и коментирали ,но нета тук е болезнено бавен и ще пиша като се прибера след Нова  година.

Тук си мисля ,че е спретнал подаръче за любимата Башак.

Лека нощ:hugs:

# 71
  • София
Здравейте, момичета.
Благодаря за благопожеланията.
Скрит текст:
Сватбата ще е през юни в Италия, вече започна подготовката. Те сами си организират всичко. Големи хора са, двамата работят в оон в Ирак,  пишат и координират огромни проекти, така че за тях една сватба е лесна работа. Ние родителите само им се радваме. Няма с какво да помогнем.  А това е поканата

Много ми е приятно да чета всички коментари по последния епизод на Сблъсък. И да ви кажа намирам доста неясноти (не в коментарите) .Може би защото нищо не е довършено. Всичко е загатнато, оставят ни да чакаме следващите епизоди, сякаш се притесняват, че ще загубим интерес. Но грешат. Единственото нещо, в което съм сигурна е, че Вели няма да навреди на Айлин. Имам предвид физически, защото с това отвличане той й вреди всъщност. Може и да съм болна по детайлите, но такава съм си. Колко време това момиченце е при него. Кой се грижи за нея? Къпе ли се, как може да живее в тези условия денонощно с палто. Ами дрехите, ами мие ли си зъбките? Не я ли потърсиха от училището? Как обясняват отсъствието. Ей такива работи.
      Това театро в паркинга дето го разигра Якуп беше доста глуповато и продължително и до нищо не доведе, освен до раняването на Керим. А ролята на Мерал е нещо недоизмислена според мен. Даже е и излишна, но както и да е. Нали и тя трябва да вземе някоя пара.
     Според мен под белия пуловер има бронежилетка, защото Галиб иначе е слаб, видяхме като остана по риза, нали? Дали Вели не иска Зайнеп да мисли, че го е убила? Не може да не е предвидил, че тя ще иска да застреля първо него и затова й даде празен пистолет. После го зареди.
           Този ръкопашен бой, в който влязоха побойниците от махалата и полицаите беше пълен абсурд. Ако беше истински нямаше да остане здрав човек там.  Този Началник кой го е назначил? Кадир му каза да не пуска никой от неговия екип, а той ги прати първи там. И няма ли най-после да разберат, че има къртица и да започнат да я търсят? Нещо започват да оглупяват нещата. За съжаление.  И този запис на песента на майката ми е измислен. Той не помни майка си, сигурно е в приюта от съвсем малък и са го дали там с уокмен с касетка. Нещо не ми се връзва. Ако задълбая ще напиша още такива работи, а не искам.  Дали да не взема да го изгледам отново? Аз не очаквам любовни сцени, надявам се на думи, които да звучат като обещания. Като това - не заминавай повече, Зейнеп  - няма да замина.
                Приятна вечер на всички.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 23:31 от Kethen ?

# 72
  • u doma
Много харесвам сериала и го гледам с удоволствие , както и много други турски сериали . Та сигурно за това съм пропуснала и все не разбрала .  До кога няма да има нова серия ? Тази седмица изобщо ли няма да има нови серии ?

# 73
Здравейте Весело посрещане на Новата година

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 11:00 от dterziiska

# 74
Привет дружки!! Hearts
да сложа последното кафенце за 2018 Wink

маммата се беше бъгнала доста време Tired

katq wavey, тази седмица със сигурност няма да има...но може би и следващите 2 ще сме без серия...така ще е с всички сериали по частните канали Peace

Кети Hug не се вживявай толкова в някои леки недомислици......
така ни съветваше като гледахме ДК, предполагам помниш........
все пак това си е турски сериал Wink
ти не гледаш други доколкото знам...повярвай ми има много повече глупотевини, нашия си е направи китка!!!

Себии Simple Smile, весело и приятно!! bouquet

Терзи, мерси за новата снимка Peace

много готин Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 11:53 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт